dariusznow 04.02.15, 14:28 Kleoś tym razem jestem szybszy :) 4 dni temu przy Giftunie sami zobaczcie www.facebook.com/video.php?v=10153062753249127&fref=nf ale to wcale nie znaczy że pływanie statkiem jest niebezpieczne, ale to moje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandrula33 Re: Płonący statek na Giftunie 05.02.15, 11:49 czasem zdarzają się takie sytuacje, dzięki Bogu, załoga i guide Ibrahim mój serdeczny kolega w ciągu kilku minut ewakuowali wszystkich turystów ze statku na flukę, no niestety kapitan i jeden chłopak z załogi poparzone mają ręce i nogi są jeszcze w szpitalu ale z dnia na dzień coraz lepiej, statek poszedł na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
nika3 Re: Płonący statek na Giftunie 05.02.15, 15:45 ciekawe, czy to statek, którym płynęliśmy 2 tyg. temu - nasz zepsuł sie na pół godziny na morzu i ogólnie jego stan był kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
adkarin Re: Płonący statek na Giftunie 05.02.15, 21:46 Czy ktoś wie jak się nazywał ten statek? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Płonący statek na Giftunie 05.02.15, 15:48 "kurna olek" co tam się właściwie stało??? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Płonący statek na Giftunie 05.02.15, 19:07 ciekawa rzecz wg filmu kapitan zamiast plynac na pomoc plynie obok i dalej....a katastrofe sie filmuje a ludzie sobie gincie... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrula33 Re: Płonący statek na Giftunie 06.02.15, 08:40 na szczęście nikt nie zginął, katastrofę filmowali turyści, w maszynowni poszła iskra, statki są drewniane więc nie wiele trzeba było jak wszystko poszło z ogniem to tego sprzyjający wiaterek nikt nie był w stanie uratować statku Odpowiedz Link Zgłoś
adkarin Re: Płonący statek na Giftunie 06.02.15, 10:32 Zna Pani może nazwę statku? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrula33 Re: Płonący statek na Giftunie 08.02.15, 10:07 nie pamiętam nazwy, ale czy to takie ważne już go nie ma ale znałam ten statek bywałam na nim z gośćmi wyglądał całkiem przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Płonący statek na Giftunie 08.02.15, 22:27 gladi zobacz dokładnie, w chwili filmowania ten statek się dopala (ogień w oknach) więc podpływanie nie miało sensu Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Płonący statek na Giftunie 09.02.15, 11:31 no tak sam statek ale czy nie ma rozbitkow? turysci dryfujacy blisko?uwazam ze to zachowanie kapitana nie bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś