Dodaj do ulubionych

Hej Egiptnicy!

28.08.15, 20:40
Azaliż położyliście krechę na NASZYM Egipcie? Nie bądźcie mumiami. Co tu tak niemotno?
Gdybym tylko miał wolny czas, natychmiast zapindalbym do Egiptu.Kasa jest, czasu brak(urlopu) a mam prawie 65 lat). Muszę za pi er dalać :( bo urodziłem się w niedzielę.
Obserwuj wątek
    • damian2323 Re: Hej Egiptnicy! 28.08.15, 22:59
      Hi egiptor! Poloz kreche na robote i zapindalaj do Egiptu! Emerytury i tak nie doczekasz, bo albo znowu podniosa wiek emerytalny, albo NSZ przesunie o kolejne 5 lat badanie na raka prostaty i predzej wykitujesz niz dozyjesz nastepnych wakacji! Do tego sa plany zburzenia piramid i zasypania Morza Czerwonego co by sie niewierna gawiedz tam nie panoszyla!
    • kasia_p45 Re: Hej Egiptnicy! 28.08.15, 23:00
      I tak Cię wytną bo nie na temat :PP
    • janan2 Re: Hej Egiptnicy! 28.08.15, 23:12
      A juści kumie!Wszelako nie ma o czym w onym czasie filozofować i gryzmolić.Nie każdy znowu tak uczony w pisaniu czy czytaniu drukowanego.Tym bardziej w rozbieraniu cudzych tekstów i myśli.Zeby to jeszcze pisali robaczkami lub inną cyrylicą,no to by jakoś szybciej niektórych autorów czy ich złote myśli pojął.Dyć toż to umiejętność osiągalna nie dla wszystkich, rozebrać takowe rebusy.Jakby tak qrna jeszcze było coś w rodzaju techniki,ochlaju lub ściągania stringów w Egipcie (przez głowę,czy systemem tradycyjnym)no to zawsze było by weselej.A tak ciągle jedno...mojsza prawda zawsze lepsza od twojszej, tudzież jakieś inne racje i wygibasy.Nie lepiej to posiedzieć na przyzbie i wygrzać gnaty na gorącym egipskim słoneczku!?I to w Polsce!!!.Można wyschnąć na mumię. Tu i teraz nie fatygując się do Egiptu!!!.A ponurkować można nawet w cebrzyku o!
      • cairo7 mily Jananie 30.08.15, 01:41
        Jakbym nie wiedzial,że to Ty to bym do końca nie czytał.Powiedz Kolego co u Ciebie?Jak Ci pomóc?"Lepszy swój wrog niż obcy"
        • janan2 Re: mily Jananie 30.08.15, 21:18
          Uważasz że potrzebna mi pomoc!?No i w czym!?Było nie czytać ,bo może z tego wyniknąć konwersacja jakiej pewno nikt z nas obu sobie nie życzy.Dzięki za chęć niesienia "pomocy".
    • paskudna.zolza Re: Hej Egiptnicy! 29.08.15, 13:12
      Hahaha, tak tu niemotno, bo ci, którzy nadal latają do Egiptu i którym nie są straszne egipskie ulice spływające krwią niewinnych kobiet i dzieci rozjeżdżanych przez czołgi tudzież policja strzelająca do każdego, kto nos wychyli z hotelu, tu już nie piszą a przeważnie siedzą na "egipskich" grupach tematycznych na facebooku albo akurat odpoczywają w Egipcie. Reszta (szczególnie tych, którzy wierzą ślepo w ostrzeżenia MSZ) wspiera turystykę europejską albo siedzi za parawanami na nadbałtyckiej plaży pałaszując ze smakiem śmierdzące ryby smażone na starym oleju w pobliskiej budzie...
      • damian2323 Re: Hej Egiptnicy! 29.08.15, 15:34
        jak juz janan2 zaczal temat sciagania stringow przez glowe, to mam pytanie: kiedy mozna sciagnac stringi przez glowe?
        • kasia_p45 Re: Hej Egiptnicy! 29.08.15, 17:15
          Na wszystko można znaleźć sposób :P
        • janan2 Re: Hej Egiptnicy! 30.08.15, 21:36
          Biegusiem do Egiptu!Zaobserwujesz problem co i jak.Sciągać stringi przez głowę jest całkiem możliwe.Kasia wie co pisze.Wszelako kobitka,więc zna się na rzeczy.W zasadzie nie powinno się już odpowiadać,no bo to arcydelikatny temat.Kiedyś tu królował,podobnie jak skarpetki z sandałami.Teraz kicha.A tak z "naukowego" punktu widzenia,no to jest to całkiem możliwe.Podobnie jak nurkowanie w wannie czy cebrzyku.Teoretycznie rzecz biorąc, no to można całkiem swobodnie uporać się z problemem natrafiając na jakiś ukryty guziczek,więc ruch w górę możliwy.Poza tym jeśli to wyrób chiński powiedzmy,to nawet guziczka nie trzeba.Cieniutkie to to.Jak habbibi zmotywowany,panienka (jadą tam niektóre po to) dobra i wysportowana w temacie , rzecz przeszkadza,no to gdy lekko zetlały materiał,to słabizna strzeli jak nic.No i jaki problem ściągnąć przez głowę!?
          • egiptor Re: Hej Egiptnicy! 30.08.15, 22:12
            Podobno można przegryźć ;)
            P.S. Ale temat zaskoczył.
            • janan2 Re: Hej Egiptnicy! 31.08.15, 09:10
              >Podobno można przegryżć ;)

Qrcze!To w Egipcie taka plaga myszy!?I to nawet w takich intymnych miejscach!?Niesłychane!Nie wiedziałem!Ale sądząc po znajdowanych tu i ówdzie tych częściach garderoby,(nawet w nie do końca sprzątniętym pokoju) jak nic...może tak być!.Przegryzione i to w konkretnych miejscach he he.Znaczy swojego Popiela w Egipcie mają.

Nie wyobrażam sobie,że podgryza ktoś inny.Zresztą ten problem mnie już nie dotyczy.Zgodnie z profilem stówa mi stuknęła,więc nie ma sensu narażać się na utratę protez.Jakoś głupio się wygląda bez fortepianu.Zresztą z czym do ludzi i problemu!Jak nic zaliczył by co najmniej z liścia.Co innego Twój przypadek.Można jeszcze ćwiczyć problem podgryzania.Ale zmykam.No bo jak ktoś się znowu przypnie(jak wyżej) do mojego tym razem wieku,no to jak wyglądam w stosunku do takiego młodzieniaszka jak Ty!?Nie dla mnie już ten "sport".Sztucznych szczęk szkoda.

• kasia_p45 Re: Hej Egiptnicy! 31.08.15, 22:42
                Ej Janan żeby tylko myszy... nie słyszałeś o tym, że Egipt to z różnych plag słynie?
                A sztuczną szczęką to chyba lepiej się przegryza co? Taki żywy ząb to ci pęknąć może i tylko kłopot gotowy bo gdzie tu znaczy w Egiptowie dobrego dentyste znajdziesz?...Prędzej jakiego kowala.... ale nie losu tylko takiego od koni.... albo prędzej osiołków... Ale osłów chyba się nie podkuwa co? Kurde co ja gadam... chyba mi dzisiejsze 40 stopni na mózg padło.. :P
                :D
              • paskudna.zolza Re: Hej Egiptnicy! 31.08.15, 23:27
                Janan, zmień lekarza... sorry... ale Twój obecny lekarz najwyraźniej przepisuje Ci nieskuteczne leki...
                • janan2 Re: Hej Egiptnicy! 01.09.15, 16:39
                  Hej!!!
                  A masz jakiego na widoku!?Szczególnie takiego od wieku.Stówa jak u mnie,to nie w kij dmuchał.Jak masz takiego to chętnie się odmłodzę he he.Nie będę miał problemu z podgryzaniem,sztuczną szczęką czy nawet pewną wstydliwą niemocą. Głupie pytanie zresztą!Musisz mieć.Zapodaj namiary.Sądząc po wpisie (wyżej)przypisane jest ci żywot wiekuisty tu na tej planecie w wiecznej młodości.Nigdy się nie zestarzejesz,sądząc po "mądrości" wpisu dotyczącego wieku założyciela wątku.Więc piszę się jakby co.Taki doradca to naprawdę "cuś".Z góry dzięki.Pisz na priv.

O resztę się nie martw.Leków nie pobieram,czasami sam aplikuję przypisując innym w formie ironii,kpiny czy humoru.Ale jakby tak był jaki konował od leczenia profilów w necie,no to też się piszę,a nawet zmienię upodobania.Póki co ma być zgodne wszystko z tym co akurat tam pisze.Hugh.
                  • janan2 Re: Hej Egiptnicy! 01.09.15, 16:50
                    Sorki paskudna zołzo.
                    Pomyliłem nicki.Wpis taki "mądry" inaczej o wieku dotyczył niejakiego damiana.Więc odpowiedz dotyczy też jego w tym akurat zakresie.Złe namiary.To pewno z tego upału.A co do lekarzy...no to nie wycofuję propozycji.Lepiej mieć znawcę w tym temacie po właściwej stronie.
        • krab7 Re: Hej Egiptnicy! 01.09.15, 14:08
          Stringi można ściągnąć przez głowę, gdy przegniją.
      • egiptor Re: Hej Egiptnicy! 30.08.15, 22:18
        Albo koczują.... w Bułgarii ;)
        • egiptor Re: Hej Egiptnicy! 30.08.15, 22:34
          (text wyżej do paskudna.zolza - z pozdrowieniami).
    • mygdu Re: Hej Egiptnicy! 07.09.15, 08:27
      No nie krechę położyłam tylko właśnie spędziłam 15 dni w Marsa i dopiero wróciłam. A w Marsa szkoda mi było czasu na forum. Ehh jak bym miała okazję to już bym walizki spakowała i pojechała z powrotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka