Dodaj do ulubionych

Ahmed z exim tours

13.01.16, 10:32
Witam, czy ktoś kojarzy Ahmeda z Exim Tours ?
Jest nie za wysoki, na kręcone czarne włosy. Często jeździ na wycieczki morskie, typu paradise island. Wycieczki z manta safari.. na Facebooku zapisany jest ahmed m safari
Czy jest to uczciwy człowiek ? Mógłby mi ktoś cos o nim napisać ?
Obserwuj wątek
    • janan2 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 12:21
      Spadaj dziewczę na portale randkowe!"Uczciwy" to on jest,a juści!Jak oni wszyscy!Trzeba potem oczęta z łez ocierać i odcierpieć przez resztę swojego życia.Tylko cicho sza,bo wyjdę na rasistę o le!Zaniemogłaś na umyśle!?Jesteś jedną z kolejnych turnusowych.W tych sprawach trzeba zachować nadzwyczajną ostrożność.Idzie nowe od Francji.Tam będą nawet "pomieszanych" pozbawiać obywatelstwa niedługo,żeby nie mieć problemu z licznym potomstwem,które wyrasta na męczenników i terrorystów.Więcej myśleć zwojami (jak masz) co pod włosami powinny być,a nie na tej szlachetnej części ciała na której siedzisz.
      • ani.a18 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 13:10
        Tu nie chodzi o żaden związek albo cos w tym stylu :)
        • gladi3 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 13:22
          pozdrawiam cie serdecznie i nie moge cie znalec na fb a widujemy sie zawsze na lotnisku w czerwcu
          • ani.a18 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 14:37
            A byłeś może z nim na wycieczkach ?? Warto zgłosić się do biura tego Pana ?:)
      • ani.a18 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 13:59
        Mój kolezanka chciałaby jechać do Egiptu w marcu i zadtanawia się czy zapisać się do tego Pana na wycieczki
        • janan2 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 14:14
          Sorki!Tak to zrozumiałem.W zasadzie pytaj jak dariusznow radzi.Jest na fejsie.Z praktyki wiem,że ich "uczciwość" w ciemno,sprowadza się do pojęcia kasa lub sex.Cała reszta to smoleńska mgła.Nawet jak Cię zabije albo utopi,to nic mu prawie nie zrobisz w egipskich sądach(tak jest) w praktyce,bo głos mężczyzny liczy się tam tak jak dwu kobiet.Szukaj biur polskich lub tych z polecenia tam na miejscu.Zadne FB,to naganicze.
          • ani.a18 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 14:20
            Hehehehe nie ma sprawy, po prostu pytam koleżanki, która kiedyś tam znalazła tego Pana na Facebooku i ponoć zajmuje się wycieczkamici prosiła mnie żeby dowiedzieć się czy warto :)
            • janan2 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 14:27
              Nie warto nic na zapas!Szukać trzeba na miejscu,jest tego multum.Z tego co wiem w HRG można polecić sandrulę.Pomoże,zorganizuje i podpowie.Nie słyszałem od lat,żeby ktoś miał jakieś wątpliwości co do niej w tych sprawach.Resztę odpuść sobie.
        • gladi3 Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 17:17
          Ahmed jak pamietam jezdzie na wycieczki od rezydenta z exim tours a czy ma wlasne bioro to nie wiem ale mowi po Polsku dobrze.
    • dariusznow Re: Ahmed z exim tours 13.01.16, 13:37
      zapytaj sandruli albo kogos kto jest na miejscu, bo wnioskuję, że chodzi Co o Hurghadę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka