Dodaj do ulubionych

*** w sharm

IP: *.man.rsk.pl 25.09.04, 15:34
czesc! ktory z hoteli 3 gwiazdk. w sharm jest blisko centrum i ktorego atutem
jest piekna plaza???
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernadeta Re: *** w sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 22:27
      Zależy czego oczekujesz pod pojęciem piękna plaża....bo w Sharm jest to prawie
      niemożliwe!!!
    • scorpio1956 Re: *** w sharm 25.09.04, 22:45
      Gość portalu: miki napisał(a):

> czesc! ktory z hoteli 3 gwiazdk. w sharm jest blisko centrum i ktorego atutem
      > jest piekna plaza???
      Jedynym hotelem 3*w Sharmie który jest w centrum,czyli Naama Bay,a zarazem z
      bezpośrednim dostępem do morza jest hotel Halomy.A plaża,tak jak napisała
      poprzedniczka,to w Sharmie rzecz względna.Większość hoteli 3* jest położona do
      1km od plaży.
      • Gość: miki Re: *** w sharm IP: *.man.rsk.pl 26.09.04, 13:21
        skorpio, widzialam Twoje fotki z tego hotelu - sa zachecajace. Wciaz jednak mam
        watpliwosci co do plazy, ktos z forumowiczow napisal ze to raczej tarasy
        sloneczne i ze wchodzi sie do wody z kladki, gdzie woda przy brzegu ma 3 m( nie
        jest to chyba dobry wariant dla dzieciakow) Nie licze, ze znajde plaze takie
        jak w Hurghadzie:)ale moze jakis pas piasku z lagodnym zejsciem do wody bedzie
        jej namiastka:))
        • scorpio1956 Re: *** w sharm 26.09.04, 13:58

> skorpio, widzialam Twoje fotki z tego hotelu - sa zachecajace. Wciaz jednak
          mam
          >
          > watpliwosci co do plazy, ktos z forumowiczow napisal ze to raczej tarasy
          > sloneczne i ze wchodzi sie do wody z kladki, gdzie woda przy brzegu ma 3 m(
          nie

Hotele przy Naama Bay mają plaże typu Hurghada,mało natomiast jest tam raf.W
          związku z tym polecam hotel Fantazja (3*),który jest w pobliżu Naama Bay(boczna
          uliczka).Do plaży jest niedaleko.Plaża ta jest na końcu Naama Bay i ma łagodne
          zejście.Natomiast jak popłynie się trochę w prawo to tam są ładne rafy.Zresztą
          poczytaj o ty hotelu na:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8299715&v=2&s=0
          Z tym ,że pierwsza opinia w ty wątku NIE DOTYCZY hotelu Fantazja
          Pozdrawiam.
          P.S
          Łagodne zejścia do morza są jeszcze przy niektórych hotelach w Sharks Bay i
          Nabaq.Hotele położone tam są jednak w dużej odległości od Naama Bay i jeszcze
          większej od Old Sharmu.
          >
          > jest to chyba dobry wariant dla dzieciakow) Nie licze, ze znajde plaze takie
          > jak w Hurghadzie:)ale moze jakis pas piasku z lagodnym zejsciem do wody
          bedzie
          > jej namiastka:))
          • Gość: miki Re: *** w sharm IP: *.man.rsk.pl 26.09.04, 18:08
            scorpio, dzieki serdeczne za Twoje bardzo pomocne info,napisz mi prosze jeszcze
            jakie masz wrazenia po Nuweibie (widzialam Twoje fotki)z tego co wiem to
            Nuweiba chyba od niedawna pojawia sie w katalogach biur, znajac Sharm i Nuweibe
            co jest Ci blizsze?
            pozdrawiam
            • scorpio1956 Re: *** w sharm 26.09.04, 20:47

> scorpio, dzieki serdeczne za Twoje bardzo pomocne info,napisz mi prosze
              jeszcze
              >
              > jakie masz wrazenia po Nuweibie (widzialam Twoje fotki)z tego co wiem to
              > Nuweiba chyba od niedawna pojawia sie w katalogach biur, znajac Sharm i
              Nuweibe
              >

Nie chciałbym tutaj zajmować kokretnego zdania na temat Nuweiby ,tak jak i
              Dahab.W końcu tylko tam byłem przejazdem.Nuweiba ma piękne plaże,nie wiem jak z
              rafami.Większe wrażenie na mnie zrobił Dahab.Tak pewnie wyglądał Sharm lat 20
              temu.Jeszcze to miasteczko nie jest tak bardzo skomercjalizowane.Hotele ,te
              duże ,znajdują się poza miasteczkiem.Natomiast w samym miasteczku i wzdłuż
              morza jest kupę małych hotelików,campów,które za małe pieniądze można samemu
              wynająć.Tak przynajmniej wynikało z wielu wątków tu na tym Forum.Biura podrózy
              z Polski jednak kierują do hoteli znajdującej sie w osobnej części miasta.W
              okolicach Dahab jest mnóstwo raf i dlatego przyjeżdzają tam przede wszystkim
              nurkowie z całego świata.A miasteczko ma swój nie zaprzeczalny urok.Korci mnie
              jechać do Dahab,ale sam nie wiem czy na razie jednak nie pojadę znowu do mojego
              ukochanego Sharmu.Jak chcesz to poczytaj co na świezo po powrocie pisałem o
              Nuweibie i Dahab.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13171426&v=2&s=0
              > pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka