16.01.18, 19:25
Witam .Czy teraz jest ktoś w Hurghadzie ? Napiszcie coś o pogodzie -jaka jest tam teraz .Wiem znalazłam roczną prognozę ,ale mam nadzieję ,że jest tam cieplej .Nie mam już siły czekać na czerwiec.Napiszcie jak tam jest .Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • aqua_frigida Re: Pogoda 16.01.18, 19:32
      Na FB osoby przebywajace w HURG. informują, że jest w porywach nawet 27 stopni i pełne słońce. Wieczory natomiast są chlodne.
      Wejdź na jakąś egipską grupe na fb.
    • doral2 Re: Pogoda 23.01.18, 17:30
      www.meteoprog.pl/pl/weather/Hurghada/
    • cairo7 Re: Pogoda 23.01.18, 18:22
      Ja mam swoich znajomych.Pogoda zmienna jest.teoretycznie ciepło.Są dni bez wiatru i morze bez fal,ale była i piaskowa burza.Jak zawsze mówię-w styczniu i lutym-wszystko się może zdarzyć.Siedzą już 2 tyg i nie płakali z powodu pogody...oczywiście jeśli lecisz na tydzień ...to ryzyko jest.
    • xysiek68 Re: Pogoda 07.02.18, 19:08
      Serwus , dawno mnie nie było na forum , w zeszłym roku byłem w połowie lutego w Marsa Alam , troche szok . 2 pierwsze dni nasze lato , potem silny wiatr i temperatura spadła w dzień do 19 stopni , Natomiast pod koniec mojego pobytu wróciło ciepełko tak że to chyba troche loteria , jak u nas jest zima śniegu ni ma . teraz 13 lutego lece z Katowic do Marsa i mam nadzieje że pogoda dopisze . Pozdrawiam.
    • gosssica Re: Pogoda 07.02.18, 23:21
      Byłam tydzień temu, styczeń to najzimniejszy miesiąc, po 18:00 kurtka + długie spodnie, w dzień można się poopalać - słońce mocne, ale jak zawieje wiatr to robi się już zimno. Chociaż generalnie da się zmarznąć to i tak polecam, bo zwiedzanie Kairu i Luxoru przy temperaturze ok. 20st jest przyjemne. Nie wyobrażam sobie przetrwania w Egipcie w sezonie, jeśli miałabym pojechać jeszcze raz to wybrałabym marzec/kwiecień.
      • cairo7 Re: Pogoda 08.02.18, 09:50
        Kilka ostatnich dni 28-30 w cieniu.Hurghada.
        • ucho03 Re: Pogoda 09.02.18, 21:14
          cairo7 napisał:

> Kilka ostatnich dni 28-30 w cieniu.Hurghada.
          Dzięki cairo7 za info ,a napisz nam jeszcze czy słonce jest od rana czy tylko przez dwie-trzy godziny bo znajomy wrócił i mówił że tylko 3godziny słonca od południa a tak to od rana chłodno.
          • uchoo3 Re: Pogoda 10.02.18, 11:35
            Bo trzeba wstawać wcześniej, a nie dopiero na obiad. I nie nastawiać klimy na na max chłodzenie, to będzie cieplej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka