Dodaj do ulubionych

Wróciłem z objazdówki z Eximem służę pomocą

IP: *.pkobp.pl 05.11.04, 10:21
Byłem na Nefretete opcja 5* - jak ktoś ma pytania to chętnie odpowiem !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: emma Re: Wróciłem z objazdówki z Eximem służę pomocą IP: *.europolgaz.com.pl 05.11.04, 12:09
      Czy zadowolony jesteś z organizacji objazdu ? Jakie trafiły Ci się hotele? Ile
      w całości taka wyciaczka kosztuje ?
      • Gość: jarek Re: Wróciłem z objazdówki z Eximem służę pomocą IP: 194.242.62.* 05.11.04, 12:37
        jeśli chodzi o organizację to akurat w moim przypadku wszystko było na medal...
        z niczym nie było problemu... wszystko punktualnie , extra przewodnik...
        ogólnie SUPER W Hurghadzie trwfiliśmy do Hilton Long Beach, o dziwo w Luksorze
        miliśmy zamiast kajut przejściowych na statku normalne pokoje w hotelu Novotel
        (4 osoby na pokój) - w Kairzehotel Oasis - pierwsza klasa - W Sharmie Hilton
        Dreams Beach ... a koszt wycieczki na osobę po zniżce 3310 PLN
    • Gość: izulek Re: Wróciłem z objazdówki z Eximem służę pomocą IP: *.fortisbank.com.pl 05.11.04, 12:11
      Czesc Jarku, miałabym wiele pytań nt.Twojego wyjazdu z Eximem- tyle ze do Sharm
      do hotelu Tropicana Rosetta 4*.Lecę 08 listopada i czekam na opinie
      nt.Eximu,wycieczek fakultatywnych itp... :) Dzięx
      • Gość: jarek Re: Wróciłem z objazdówki z Eximem służę pomocą IP: 194.242.62.* 05.11.04, 12:41
        skoro lecisz na pobyt stały tak więc napiszę tylko co do organizacji Eximu...
        po przylocie czekał rezydent i naprawdę szybko ok 1 godziny porozwoził
        wszystkich do odpowiednich hoteli... rezydenci w ok jeśli chodzi o Sharm to
        Agnieszka nawet nawet ... z fakultatywów oferowanych przez Exim wziąłem jedynie
        Abu Simbel ponieaż nie było możliwości załatwiena samodzielnie, Kair natomiast
        zwiedziłem na własną rękę a w Sharmie wycieczki wykupiłem w miejscowym biurze
        Luna Rossa... niektórzy wykupili w Eximie Górę Mojżesza i Ras M. w pakiecie za
        60 USD od osoby i byli w mirę zadowoleni .....
      • Gość: krzysiek Re: Wróciłem z objazdówki z Eximem służę pomocą IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 05.11.04, 18:26
        Byłem właśnie w hotelu Rosetta i z czystym sumieniem mogę go polecić, świetne
        jedzenie i miła obsługa. na plaże trzeba dojść ok. 10 minut, lub można
        korzystać z plaży Tropicana Grand Oasis na którą dowożą mniej więcej co godzinę
        busem hotelowym (bezpłatnie oczywiście). I tu właśnie jest rewelacyjna rafa -
        po prostu super. Co do Agnieszki i Kamila - rezydentów, to właściwie niczego
        złego nie mogę powiedzieć a to już nieźle. Oboje są mili i na szczęście nie
        było potrzeby sprawdzania ich kompetencji w sytuacjach ekstremalnych. Tak więc
        pierwszy tydzień minął szybko i bezboleśnie. Kair, rejs po Nilu, to już inna
        historia. Poza tym, że przewodnicy najpierw P. Mirek, później P. Marek to
        znawcy historii i zabytków Egiptu, to zupełnie nie nadają się do swojej pracy.
        Kompetencje poniżej oczekiwań, jakie można by mieć w stosunku do ludzi, którzy
        mieszkają tam po kilka lat. Pan Marek - totalny brak organizacj, zawsze nasza
        grupa była spóźniona, gubił wszystko, zapominał nawet w połowie zdania o czym
        mówi. Poza tym, przy piwie, towarzysko świetny facet. Wycieczki znacznie
        taniej, zawsze organizowaliśmy we własnym zakresie. Np. Abu Simbel zamiast za
        60USD, zorganizowaliśmy za 20 bez jakiegokolwiek biura podróży co według
        wszystkich przewodników było ponoć niemożliwe.
        Jak byś chciał jakieś konkretne szczegóły pytaj.
        Ogólnie wyjazd super, Egipt niesamowity, ale to na pewno nie zasługa Eximu.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka