Dodaj do ulubionych

Z jakim biurem na rejs po Nilu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:30
Wybieram się w styczniu na rejs po Nilu , proszę o radę z jakim biurem
najlepiej wyjechać?.Co myślicie o Rainbow Tours ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:58
      Byłam z Alfa Star i polecam
      • przemoa Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu 06.12.04, 20:56
        decydujac sie na rejs z Triada nlezy pamietac ze trzeba bedzie doplacic na miejscu ok 100$ i trafisz na jeden z najgorszych statkow patrz fotki : 81.219.125.73/~phpbb2/album_cat.php?cat_id=3
        • Gość: Foxy Exim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:17
          Przemoa- faktycznie nie zly syf, czy w kajutach nie bylo lazienek?My byliśmy z
          Exim statek Ra, nic specjalnego ale kajuty miały "przedpokój” łazienkę i okna
          balkonowe.
          • przemoa Re: Exim 07.12.04, 21:28
            łazienki był, ale zwróć uwagę na ilość miejsc pomiędzy górnym spaniem i klimatyzatorem (2 fotka kabiny)
            • Gość: Foxy Re: Exim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:51
              Musialo niezle wiac w tylek :))))
    • Gość: mariusz Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu IP: *.wroclaw.mm.pl 06.12.04, 22:52
      hej!
      ja polecam exim i rejs z czescia pobytowa w sharm, czyli program 2 -tyg
      nefretete-wszytko super!
      polecam goraco i pozd!M
    • Gość: Aleks Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:25
      Byłam z Rainbow na rejsie (to się nazwya Egipt wzdłuż Nilu) od 16.10. Było OK,
      bawiłam się świetnie. Polecam.
    • Gość: cedarek Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:24
      Byłem z Alfą. Ich oferta miała w cenie bilety wstępu, więc jest (lub była,
      teraz nie wiem) korzystniejsza od np. Triady. Było świernie.
    • Gość: marek rokowski Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu IP: 62.233.171.* 10.12.04, 15:23
      polecam Alfastar- latam z nimi regularnie do Egiptu. Sa godni polecenia
      jest pare sposobów żeby obnizyc koszt takich wakacji
      -napisz - postaram sie podzielic doswiadczeniami :)

pozdrawiam
      MArek Rokowski
      www.zanurkuj.republika.pl
    • Gość: Exim jest the best Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu IP: 213.212.195.* 18.12.04, 21:22
      Maja super przewodnikow, ogromna wiedza i ok statki. Polecam.
      • Gość: michał Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:00
        witam
        a ja byłem z selectours i yez było fajnie.
        przyznam szczerze ze wczesniej nic mi nie było wiadomo o tym biurze podrózy.
        wszystkie formalnosci załatiłem przez telefon. naprawde są okey. polecam
        program Horus 2 tygodnie. pozdrawiam michał
    • Gość: Kuba Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 08:31
      Byłem w zeszłym roku a Alfa Star, mieliśmy przewodnika arecheologa, naprawdę
      dużo się dowiedziałem o zabtkach, które zwiedzaliśmy. Polecam Alfę
    • woman29 Re: Z jakim biurem na rejs po Nilu 25.12.04, 14:03
      a co powiecie na Sigme Tavel??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka