Dodaj do ulubionych

darmowe smsy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:00
spotkałam się z informacją, że za smsa wysłanego z Polski do Egiptu płaci
tylko wysyłający..... czy to jest prawdziwa informacja? czy ktoś może ją
potwierdzić z własnego doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: anuulka Re: darmowe smsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:22
      to chyba logiczne. poza tym wystarczy wejsc na strone operatora i sprawdzic
      stawki za smsy i polaczenia za granice oraz za smsy i polaczenia w roamingu.
    • krzysiek242 Re: darmowe smsy? 20.01.05, 15:41
      co z tymi sms-i?Moze ktos podpowie czy wykupi roaming czy tam kupic karte i
      dzwonic co sie bardzej opłaca?
      • Gość: ewa Re: darmowe smsy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 07:31
        Jeżeli chodzi o smsy z Egiptu do Polski bardziej opłaca się kupić na miejscu
        kartę turystyczną - ok 100 LE i z niej wysyłać.
        Pozdrwaiam.
        • Gość: mariusz Re: darmowe smsy? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.01.05, 08:09
          hi!
          mozesz cos wiecej napisac o tej karcie- mozna z niej tez dzwonic?
          pozd! M
          • Gość: ewa Re: darmowe smsy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 14:27
            To jest zupełnie typowa karta przedpłacona, można po wyczerpaniu dokupić do
            niej kredyt - jest kilka "rozmiarów" ale już nie pamiętam szczegółów.Przejrzyj
            sobie poprzednie wątki bo zdaje się kiedyś już było dokładniej na ten temat.
            Jest 2 największtch operatorów - jak korzystałam z MobiNil.
            Naturalnie możesz dzwonić z niej do Polski.
            Pozdrawiam.
          • Gość: obser Re: darmowe smsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:42
            Mariusz
            Jak kumasz angielski,to podaj maila-wyślę Ci pdf jak ona wygląda i papiery od
            niej.mam taką ważną jeszcze z 50 dni,bo ona jest na 60 a dopiero
            wróciłem.Używałem jej jako odbiorcza.Z telefonu intrnetowego TalkPro 1 min z
            Egiptem kosztuje 0,20 USG z taktowaniem 6 sec.
            Mój mail: 1144@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka