Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:00 spotkałam się z informacją, że za smsa wysłanego z Polski do Egiptu płaci tylko wysyłający..... czy to jest prawdziwa informacja? czy ktoś może ją potwierdzić z własnego doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anuulka Re: darmowe smsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:22 to chyba logiczne. poza tym wystarczy wejsc na strone operatora i sprawdzic stawki za smsy i polaczenia za granice oraz za smsy i polaczenia w roamingu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek242 Re: darmowe smsy? 20.01.05, 15:41 co z tymi sms-i?Moze ktos podpowie czy wykupi roaming czy tam kupic karte i dzwonic co sie bardzej opłaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: darmowe smsy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 07:31 Jeżeli chodzi o smsy z Egiptu do Polski bardziej opłaca się kupić na miejscu kartę turystyczną - ok 100 LE i z niej wysyłać. Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: darmowe smsy? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.01.05, 08:09 hi! mozesz cos wiecej napisac o tej karcie- mozna z niej tez dzwonic? pozd! M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: darmowe smsy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 14:27 To jest zupełnie typowa karta przedpłacona, można po wyczerpaniu dokupić do niej kredyt - jest kilka "rozmiarów" ale już nie pamiętam szczegółów.Przejrzyj sobie poprzednie wątki bo zdaje się kiedyś już było dokładniej na ten temat. Jest 2 największtch operatorów - jak korzystałam z MobiNil. Naturalnie możesz dzwonić z niej do Polski. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obser Re: darmowe smsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:42 Mariusz Jak kumasz angielski,to podaj maila-wyślę Ci pdf jak ona wygląda i papiery od niej.mam taką ważną jeszcze z 50 dni,bo ona jest na 60 a dopiero wróciłem.Używałem jej jako odbiorcza.Z telefonu intrnetowego TalkPro 1 min z Egiptem kosztuje 0,20 USG z taktowaniem 6 sec. Mój mail: 1144@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś