Dodaj do ulubionych

Egipt Coral Beach Hurghada2005

22.01.05, 00:21
Wyjeżdżam z rodzinką w wakacje, jeśli byłeś napisz, interesuje mnie wszystko:
których pokoi nie brać, gdzie najbliżej zakupy, pifko i inne, wycieczki z kim
warto, ceny, czego czy kogo unikać i w ogóle, generalnie wszystko co mi się
może przydać na miejscu. z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: bozena Re: Egipt Coral Beach Hurghada2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:39
      Po pierwsze kiedy wyjeżdżasz i w ile osób?
      Zjakiego biura? Na początek uspokoję Cię super wybór.
      • newman2005 Re: Egipt Coral Beach Hurghada2005 23.01.05, 19:38
        ze scana w lipcu.
    • newman2005 Re: Egipt Coral Beach Hurghada2005 23.01.05, 19:45
      4 osoby
      • Gość: bozena Re: Egipt Coral Beach Hurghada2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:55
        Jeśli chodzi o pokoje to te,które zaczynają się na numer 1xxxx i 4xxx są to
        starsze bungalowy( ponoć gorsze), a nr 3xxx i 2xxx to te nowsze. Ja byłam w
        pokoju nr 2304 i byłam super zadowolona,a byliśmy w cztery osoby(2dorosłe i
        2dzieci).Lodóweczka(zabierzcie sobie woreczki na lód,żeby je napełnić miałam ze
        sobą małe wody mineralne z końcówkami,by się fajnie pod ciśnieniem
        napełniły,tylko nie wodą z kranu.Sklep tani to Abu Ashara, naprzeciw hotelu
        Aqua Fan w centrum.Dojechaliśmy busem ,tylko trzeba wyjść na główną ulicę przed
        pierwszą bramką(w kształcie parasola)i pamiętajcie wytargować cenę zanim
        wsiądziecie (my daliśmy 5 funtów od osoby w końcu to 20 km).
        Wycieczki, polecam z miejscowym biurem,my byliśmy z Anią (20106148037)to nr jej
        komórki(pumatiger@op.pl)możesz jej zadać pytania, to napewno ci odpowie.
        Co do hotelu, plaża na 6 z +,rafa przepiękna zaraz z brzegu,jedzonko super.jak
        masz jakieś pytania, służe pomocą.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka