Gość: Adamo IP: *.veranet.pl 10.02.05, 18:51 Czy ma może ktoś kontakt (numer komórki) z Ramzim, rezydentem z biura Selectours w Sharmie? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Ramzi IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 10.02.05, 20:04 Niestety nie mam,pozostaly tylko zdjecia.Bylam w Egipcie z Selectours w zeszlym roku i mialam okazje pojechac z nim na wycieczke. Mam nadzieje, ze teraz bedzie rownie mily pan przewodnik :] ( lece w srode ) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Ramzi 10.02.05, 20:18 Ramzi to całkiem sympatyczny rezydent... A może ty jesteś Ada a nie Adamo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 10.02.05, 21:24 Madziu112 jestem z krwi i kości adamo, a kontakt do Ramziego chciałem z czysto turystycznego powodu tj. zeszłego roku będąc w Sharmie skorzystałem z kilku wycieczek, które mi zaoferował i było ok! Pozdrawiam Adam-o! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Ramzi 10.02.05, 21:46 Nie przejmuj się, poprostu czasem mam trochę zakręcone poczucie humoru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Ramzi 10.02.05, 22:41 Obser, a to chyba za z daleko idące wnioski ;-))) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 11.02.05, 08:04 madziu112 kiedyż ja się nie przejmuję, jest mi miło że mi odpowiedziałaś. Życzę całemu narodowi zakręconego poczucia humoru, a wtedy napewno w kraju lepiej by się działo. (nie traktuj teko jako kampanii przedwyborczej):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.05, 22:07 forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=148154&t=148154&dest=&id_oferty= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ČEŠI Re: Ramzi IP: *.kkcable.cz 19.02.05, 16:31 NEJEZDĚTE S EXIMEM!!!TO JSOU NEJVĚTŠÍ PODVODNÍCI A NEJHORŠÍ CESTOVNÍ KANCELÁŘ V ČESKÉ REPUBLICE!!!!!DAJÍ VÁS DO JINÝCH HOTELŮ, NEŽ JSTE SI OBJEDNALI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta1 Re: Ramzi IP: 213.77.27.* 11.02.05, 07:18 Chyba mam gdzieś jego numer.Mam też numer do rezydentki Selectours Anety.Jakos go znajdziemy. Do poniedziałku znajdę i napiszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 11.02.05, 08:08 Ziuta1 bardzo dziękuję za pomoc, ale jeżeli ten kontakt znalazłby się wcześniej to byłoby super, ponieważ osoby dla których go potrzebuję wylatują z Sharmu we wtorek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Re: Ramzi IP: *.echostar.pl 11.02.05, 22:19 podaj maila to co podesle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 12.02.05, 07:43 billko@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee Re: Ramzi IP: 212.122.233.* 12.02.05, 13:27 Hej dla wszystkich zainteresowanych Ramzi jest teraz w Tunezji polecial na przymusowy urlop pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMZI SIEMA ! IP: 5.5R6D* / 196.203.26.* 14.02.05, 12:43 Witam ukochanych. Jestem w Tunezji na urlopie prawie prwymusowym :-) nie chcialem skorzystac z urlopu natomiast Moj Szef nalegal bym odpoczal zgodnie z kodeksem pracy doplacajac mi dodatkowa ( pieniezna i wycieczkowa ) premie poza pensji; Pozdrawiam Was. Swieta swietami ale Sharm jest najpieknieszy ! W ciagu é tygodni spotkamy sie w Naamie Bay - InshAllah ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy Re: SIEMA ! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.05, 12:22 Też się zgadzam, że Sharm jest najpiękniejszy! Szczególnie, gdy Ty jesteś w zasięgu wzroku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMZI SIEMA ! zobaczymy sie za 2 tygodnie IP: 5.5R6D* / 196.203.26.* 14.02.05, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMZI Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl IP: 5.5R6D* / 196.203.26.* 14.02.05, 12:51 Ukochani ! oto moj mail: connectnews@go2.pl napiszcie a podam Wam moje numery w Egipcie Tunezji i Polsce. Jesli macie jakies wsoplne zdjecia bardzo bardzo bardzo chetnie poogladam ; Dzieki z gory Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl IP: *.veranet.pl 14.02.05, 18:01 Dzięki Ramzi za odpowiedź. Wieczorem prześlę Ci nasze wspólne zdjęcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl 14.02.05, 19:41 Dla niewtajemniczonych.Ramzi jest SUPER przewodnikiem.Takiego bym sobie zawsze życzył.Widać,że to co robi to bardzo lubi.Byłem 3razy w Egipcie z różnych biur turystycznych i miałem to szczęście,że zawsze miałem i przewodników i rezydentów O.K. Ale Ramzi był najlepszy. Jak traficie na niego będziecie baaaardzo zadowoleni. P.S Pozdrowienia dla Ciebie Ramzi i wypoczywaj ,w maju będę w Sharmie. Mam nadzieję,że ząb jest juz wyleczony. Zbyszek i Ula Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl 14.02.05, 20:00 Ramzi, serdeczne pozdrowienia, właśnie szukam zdjęć do wysłania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala695 Re: Madzio ! Adamo ! connectnews@go2.pl 17.02.05, 15:25 komu sprawia przyjemnosc usuwania kogos wiadomosci zale ci dupe sciska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ČEŠI Re: Ramzi IP: *.kkcable.cz 19.02.05, 19:03 THE WORST TRAVEL AGENCY IS´EXIM TOUR´DONT CHOOSE THEM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 21:32 i w ten sposób umarł wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 04.03.05, 13:05 może i umarł wątek, ale cel został osiągnięty. Dzięki pomocy forumowiczów dostałem kontakt do Ramziego, i sam Ramzi się odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 19:28 Tak? A co u Niego słychać? Jest już w Polsce czy nadal w Tunezji? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 05.03.05, 07:36 Hey. Z maila, którego dostałem od Ramziego wynika że jest jeszcze w Tunezji. Ale maila dostałem 19-lutego więc już może go tam nie być. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 20:20 Dziękuję :) A Ty kim jesteś? Bywasz często w Sharm? Jak wrażenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 11.03.05, 23:56 Witam, sorki że dopiero po 5 dniach odpisuję ale dzisiaj dopiero dostałem nowego laptopa i znowu jestem w necie. A teraz postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania: A Ty kim jesteś? - tu może nie będę zanudzał. Bywasz często w Sharm? - dotychczas rzadko, tylko 2 razy, ale się poprawie. Jak wrażenia? - zaraziłem się tym krajem i przenoszę tą chorobę dalej, tak że kilku znajomych tam pojechało i dalej się do mnie odzywają. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 22:37 :) Też się zaraziłam tą chorobą, o której mówisz. Byłam tam na razie tylko raz, ale zamierzam to nadrobić. Byłeś tylko w Sharm? Ja chciałabym zobaczyć Kair, Hurgadę, Luxor... a zresztą - cały Egipt. Zjeździć wzdłuż i wszerz, poznać tą kulturę, ludzi, obyczaje, język! Jestem tym zafascynowana! Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 13.03.05, 00:03 Heyah:) Docelowym miastem do którego przyleciałem był Sharm a co do wypadów wgłąb kraju to wstyd się przyznać ale byłem tylko w Kairze. Ale miałem to szczęscie, że razem z naszą rezydentką było nas tylko 6 osób małym busem i spokojnie mogliśmy chłonąć jej opowiadania. Mój wyjazd do Egiptu potraktowałem zupelnie turystycznie, by odpocząć, popływać i wieczorami oddać się klimatowi wody ognistej. Rok wcześniej w styczniu miałem okazję przez 1,5 miesiąca podróżować po Indiach, po których zrobiłem 8 tys. kilometrów i dlatego Egipt miał być miejscem bez zwiedzania świątyń których w Indiach widziałem tyle, że dzisiaj gdyby nie zdjęcia to nie byłbym w stanie ich odróżnić. Co do Egiptu to się przeliczyłem, pojechałm tam tylko by opalać się na plaży i miło spędzić czas, ale jednak magia piramid, historia i cały ten zgiełk wciągnęły mnie bez reszty. Na tym forum wśród wielu wątków można znaleść sporo ciekawych informacji i linków do ciekawych stron, po lekturze których dochodzę do wniosku, że zanim się człowiek wybierze to powinien je przeczytać. Co do następnego wyjazdu to jak wszystko dobrze pójdzie to w kwietniu się wybiorę. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eljasz Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 11:43 Witaj Adamo! Za tydzień jadę pierwszy raz do Egiptu i zależy mi, aby wykorzystać czas urlopu maksymalnie - chcę zwiedzić ile się da. Oczywiście potrzebuję dobrego przewodnika... Na forum (tym oraz wakacyjnym) przeczytałem wiele pochlebnych informacji o "niejakim" Ramzim. Czy możesz mi coś więcej o nim powiedzieć? I jeszcze jedna mała prośba - jeżeli możesz, bo z tego co zrozumiałem z Twoich wypowiedzi masz numer komórki do niego, podaj mi jego namiary. Byłbym Ci bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cię Adamo i liczę na szybką odpowiedź, gdyż nie zostało mi już wiele czasu... Krzysztof moj adres: Eljasz_OK@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Ramzi 13.03.05, 12:09 Gość portalu: Eljasz napisał(a): > Witaj Adamo! > Za tydzień jadę pierwszy raz do Egiptu i zależy mi, aby wykorzystać czas urlopu > > maksymalnie - chcę zwiedzić ile się da. Oczywiście potrzebuję dobrego > przewodnika... Na forum (tym oraz wakacyjnym) przeczytałem wiele pochlebnych > informacji o "niejakim" Ramzim. Czy możesz mi coś więcej o nim powiedzieć? > I jeszcze jedna mała prośba - jeżeli możesz, bo z tego co zrozumiałem z Twoich > wypowiedzi masz numer komórki do niego, podaj mi jego namiary. Byłbym Ci bardzo > > wdzięczny. > Pozdrawiam Cię Adamo i liczę na szybką odpowiedź, gdyż nie zostało mi już wiele > > czasu... > Krzysztof > moj adres: Eljasz_OK@interia.pl Ramzi pracuje dla egipskiego biura ,które współpracuje przede wszystkim ze Selectoursem.Dlatego tez obsługuje wycieczki tego biura.Czasam wspólnie z wycieczkami Eximu. Nr kom. egipskiej Ramziego przesyłam Ci na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eljasz Re: Ramzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:00 scorpio1956 , dziękuję bardzo za nieocenioną pomoc. Pozdrawiam serdecznie! Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Ramzi IP: *.veranet.pl 13.03.05, 15:19 Hey. Wyślę Ci numer do Ramziego na maila. Pozdrówko Adam-o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eljasz Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 15:25 Dziękuję - odpowiadam również drogą mailową :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-lis Re: Ramzi 11.03.05, 15:07 Czy mogę dostać numer telefonu do Ramziego. Wybieramy się do Sharmu ale nie z Selectoursem. Natomiast planujemy by był naszym przewodnikiem na Górę Mojzesza. Pozdrawiam i dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ramzi IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 22:42 Dobry wybór :) Ale najfajniej opowiadał w Kolorowym Kanionie. Może dlatego, że w Kanionie cała grupa szła razem a na Górze Mojżesza każdy szedł swoim tempem i już po kilkuset metrach potworzyły się grupki. Ale i tak utrzymuję, że jest najlepszym przewodnikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś