Dodaj do ulubionych

Triada-strona

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.03.05, 23:04
Nic tam nie można znaleźć, jeśli ktoś tam umie coś znaleźć pomóżcie proszę.
Interesuje mnie rejs w lipcu - program objazdu, cena, i skąd są wyloty.
Obserwuj wątek
    • Gość: deo Re: Triada-strona IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 23:27
      www.triada.com.pl- dalej -oferta -dalej 7+7 dalej Egipt 15 dni z rejsem
      po Nilu i czytasz oferty jakie sa
    • scorpio1956 Re: Triada-strona 13.03.05, 23:34
      We wyszukiwarce :
      1.najpierw zmień datę
      2.zaznacz rodzaj imprezy( w tym wypadku zwiedzanie +wypoczynek)
      3.Transport: samolot
      5.Region: nie ruszasz
      6.Impreza: kliknij w kółeczko i wybierz( w tym wypadku :czerwcowe uderzenie
      Egipt z rejsem)
      7.Kliknij szukaj
      i Ci wyjdzie:
      www.triada.pl/strony/1/i/108.php?ID=&AKCJA=WYNIK_SZUKANIA
      Proste ...jak spirala (najgłupsza wyszukiwarka z wszystkich biur podróży!!!)

Pozdrowionko
      • scorpio1956 Re: Triada-strona 13.03.05, 23:40
        Link który podałem pokazuje nie wiem dlaczego inne oferty,mimo,ze na tej
        stronie Triada ma właśnie rejs.Ale jak będziesz postępował tak jak pisałem to
        wyświetli Tobie wszystkie oferty rejsu.
        • Gość: kobra Re: Triada-strona IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.03.05, 23:52
          No właśnie wyświetla się wszystko, tylko nie rejs.
      • Gość: kobra Re: Triada-strona IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.03.05, 23:59
        wszystko robie jak piszesz, i nic, rejs się nie pokazuje,. I zgadzam się w
        100%, ze wyszukiwarka jest głupia, nie uwzględnia np rozrzutu dni, kiedy chcę
        wyjechać, a może ja wpisuję dzień kiedy nie wylotu i dlatego nic nie pokazuje.
        • Gość: deo Re: Triada-strona IP: *.devs.futuro.pl 14.03.05, 00:37
          To poszukaj jak ci podałem - jak ja dotarłem do rejsu to i ty dotrzesz
          • Gość: kobra Re: Triada-strona IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.03.05, 21:42
            dotarłam, zadzwoniłam do biura i wypytałam o wszystko, (okazuje się, że oni
            mają dostęp, do trochę innych stron). Impreza ze wszystkimi kosztami (tymi co
            doliczajają pote-ubezpieczenie, opłty lotniskowe, itp.) kosztuje 2470, ale
            trzeba do tego dodać jeszcze 120-130 dolarów na wstępy, których nie ma w cenie
            imprezy. I nie wiem, czy mi podano cenę za wersję z Kairem. Ale to już
            nieważne, bo alfastar jest ciutek tańsza jednak, i co dla mnie jest ważne
            latają ze Szczecina.
            • scorpio1956 Re: Triada-strona 15.03.05, 22:51
              Ale można na ich stronie znaleźc coś tańszego np.:
              www.triada.pl/show.php?ID=1110923757x232676816&X=1598091008&ZB=
              Albo jeszcze taniej ,jezeli na statku 4*:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka