Dodaj do ulubionych

ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:42
Witam
mam zamiar z ma luba sie wybrac do jednego z tych dwoch hoteli
czy ktos z forumowiczow mogl;by cos wiecej powiedziec na ich temat???
Wiem ze ROYAL jest w okolicach KFC i drogi na lotnisko, natomiast
nie mam pojecia gdzie jest ten drugi.

Bede wdzieczny za podzielenie sie wrazeniami

Maciek
Obserwuj wątek
    • aga_wa1 Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA 22.03.05, 10:57
      www.royalpalacehotel.com/hotel.htm
      Royal mozesz sobie "zwiedzić".....
      chociaz i tak dopiero na miejscu sie przekonasz czy to dobry wybór:-))))
      ja tez zmagam sie z decyzją:-)
      a kiedy wylot???
    • derduch Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA 22.03.05, 11:25
      Bierz Royal i się nawet nie zastanawiaj. Palacio nie ma plaży, to paskudny moloch.
      • Gość: LAHOSKI Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:40
        wyjazd prawdopodobnie 14 kwietnia z wawy
        • Gość: aska_275 Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.pl / *.pl 22.03.05, 14:09
          Hej byłam w royal i było super. Polecam, plaza fajna, obsługa równiez , mozna
          sie wieczorkiem swietnie zabawic, baseny podgrzewane. Jesli chcesz wiecej
          jnformacjio na temat hotelu to słuze pomoca.
          • Gość: LAHOSKI Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:15
            Bylem w sultanie 4 razy ale to juz nie jest to co kiedys i teraz sie rozgladam.
            Czy moglabys powiedziec jak wygladaja pokoje, czy sa to klitki czy cos
            wiekszego,(chociaz pewnie nic nie przebije pokoju z Sheratona w Sharmie okolo
            50 m2), jak z jedzonkiem bo to istotna sprawa?
            • Gość: aska_275 Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.pl / *.frevay.pl 23.03.05, 11:14
              Podam ci mój nr gg 1732183. ja byłam w bungalogach na paterze i miałam az 3
              pokije. Było nas 5. w hotelu sa rózne pokoje myłam np w dwójce i w sumie mało
              miejsca, W dwójce z dostawka to juz 2 pokoje, wiec wszystko zalezy w ile osób
              jedziecie.
    • Gość: ania Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 23.03.05, 14:34
      czesc! mysmy wlasnie wrocili z sun rise palacio, bylo super!!!!!
      pomimo to ze jest to moloch to tego sie nie odczuwa. restauracja jest bardzo
      duza i nigdy nie mielismy problemy ze znalezieniem sobie stolika. jest to
      wersja all inclusive i wszystko masz w cenie , jedzenie i picie od 6ej rano do
      24ej a czsami nawet dluzej. pokoje sa duze z balkonem (stolik krzeselka) jest
      tam naaprawde syper z czystym sumieniem moge polecic. jak masz jakies pytania
      do mnie to badzo prosze. pozdrawiam
      • Gość: kajaba Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.k.mcnet.pl 23.03.05, 16:30
        Duża restauracja w Sunrise Palacio - a gdzie ją widziałaś? My byliśmy w Sunrise
        w drugim tygodniu marca i szybko się przenieśliśmy do Hiltona, Sunrise ma 837
        pokoi liczac razy 2 osoby to daje 1600 osob a miejsc w restauracji jest 430 z
        (ni licze wloskiej i Orca Fish), obsluga powolna, jedzenie niesmaczne (w
        porownaniu do tego co bylo w Hiltonie), brudne naczynia. No i problem z
        lezakami w lagunie o 8:30 bylo juz za pozno na szukanie lezaka chyba, ze po
        drugiej stronie (a i to nie zawsze). Jezeli ulrop ma polegac na bieganiu do
        restauracji w poszukiwaniu stolika i lagunie w poszukiwaniu lezaka to ja
        dziekuje (w Hiltonie, ktory tez jest duzy nie bylo tego problemu). Jedyne co
        moglabym pochwalic w Sunrise to sprzatanie pokoi. Sunrise ma egipskich 5
        gwaizdek, ale dla mnie to najwyzej 3 gwiazdki.
        • derduch Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA 23.03.05, 16:55
          Podpisuje sie pod Twoim tekstem obiena rękami!
          Juz po pierwszym dniu chcieliśmy zmienic Palacio na jakis normalny hotel,
          niestety, ferie zimowe i wszedzie brak miejsc.
          Nie mam pojęcia czym sie tam zachwycać? Brudnymi ręcznikami na nieistniejącej
          plaży? Na posiłkach tłok potworny, tylko kolacja na obrusach, obiad i śniadanko
          na gołym stole przykrytym papierowa podkładką:-(
          Masz rację co do kelnerów, powolni maksymalnie, w odróżnieniu do barmanów ktorym
          nie mam nic do zarzucenia.
          • Gość: kajaba Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.k.mcnet.pl 23.03.05, 17:11
            Mnie barman powalił przy robieniu cappucino, najpierw wlał do filiżanki
            spienione mleko a potem dolał kawy z dzbanka i było cappucino, pomijam, że przy
            drinkach najpierw wlewali cole/fante/sprite (co kto chciał) a potem alkohol
            (zapewne dla smaku) a w Hiltonie polewali normalnie. My wybraliśmy Sunrise po
            przeczytaniu postow na formum gazety oraz wakacje.pl i okazalo sie, ze to byl
            blad. Moze to ja jestem jakas dziwna, ze nie odpowiada mi podczas urlopu walka
            o miejsce w restauracji i na plazy (lagunie) o lezaki.
            • derduch Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA 23.03.05, 17:21
              To samo :-)
              Zmyliły nas opinie ludzi, cóż, niektórzy Skody kupuja i się cieszą :-)))
    • Gość: ania Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 23.03.05, 17:58
      mieliscie poprostu pecha, albo byliscie tak nie sympatyczni dla obslugi ze was
      omijali i dlatego bylo powolnie. my rowniez bylismy w drugiej polowie marca i
      niegdy nie mielismy problemow ze znalezieniem miejsca w restauracji nawet kiedy
      szlismy 5cio lub 7 mio osobowa grupa. jezeli chodzi o lezaki to rowniez ani my
      ani nasi znajomi nigdy nie mieli z tym problemow . idac na sniadanie
      zostawialismy reczniki na lezakach i tyle... my wszyscy mielismy swietna
      wakacje wlasnie w tym hotelu. moze poprostu wymagalisci troszke za duzo! a
      wezcie jeszcze jedno pod uwage, czy zauwazyliscie ilu tam bylo ruskow i
      niemcow ? oni nie jezdza byle gdzie!
      • Gość: kajaba Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.k.mcnet.pl 24.03.05, 09:24
        Na urlopie i w zyciu nie traktuje obslugujacych mnie
        kelnerow/barmanow/sprzatajacych jak ludzi nizszej kategorii. Poza tym placac po
        3.800 zl od osoby oczekiwalam czegos wiecej.
        • Gość: ania Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 24.03.05, 11:50
          chyba grubo przesadzilas/les kajaba z ta cena!!!!!!!!
          w kazdym biurze ten hotel byl w cenie 1850zl + oplata paliwowa 80zl... !!!!!!!!!
          • Gość: sunflower Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:04
            masz Aniu racje, ja znam wszystkie oferty (wiesz dlaczego ;)))))), ale za 3800
            to jeszcze nie widzialam.moze ta osoba zapomniala, ale 3800 to placila za 2
            osoby a nie jedna. chyba ze lubi przeplacac dwa razy ;-) pozdr.dla Pati
            • Gość: ania Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 24.03.05, 12:07
              super dzieki,pozdrowie :-))))) do uslyszonka!
              • Gość: Iniemamocny :-) Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.05, 12:21
                I Alę też pozdrów :-))) W sunrise byłoby OK gdyby mi ten skunks Gamal żony
                bezczelnie nie podrywał :D
                • Gość: ania Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 24.03.05, 12:26
                  dzieki pozdrowie :-)))) hej, jestes zazdrosny o Gamala?! ;-) Ty ja masz a Gamal
                  mogl tylko pomarzyc...:-D milego dzionku:-), podrow Dagusie:-)))
                  • Gość: Iniemamocny :-) Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.05, 12:35
                    Elastynę a nie Dagusię !!. Szpieg z Ciebie jak .... dalej coś niewyraźnie
                    napisałem.

Spróbuję dziś fotki powystawiać do galerii - to Wam linkę podam.
                    • Gość: ania Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 24.03.05, 12:44
                      uuups sorki... udalo nam sie odtworzyc plytke... ;-D czekamy na fotki :-) do
                      uslyszonka
          • Gość: kajaba Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.k.mcnet.pl 24.03.05, 12:57
            2 tyg all inclusive kupowane w styczniu przez internet (www.wakacje.pl)-
            dokladnie to bylo 3.730 zl/osobe a za dziecko 1.240 zl.
      • dunia77 Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA 24.03.05, 13:49
        > szlismy 5cio lub 7 mio osobowa grupa. jezeli chodzi o lezaki to rowniez ani my
        > ani nasi znajomi nigdy nie mieli z tym problemow . idac na sniadanie
        > zostawialismy reczniki na lezakach i tyle...

I wlasnie dlatego nie bylo miejsc dla innych.
        Ot, prymitywny zwyczaj, ale w wielu hotelach juz obsluga sobie z tym radzi.
    • Gość: ania Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 24.03.05, 13:10
      Bardzo mi przykro Kajaba , ze az tak przeplacilas. Nawet teraz z eximu
      2tyg/2759 zl. Przeplacilas i to grubo. Powodzenia.
      • Gość: kajaba Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.k.mcnet.pl 24.03.05, 13:14
        Nie wiem czy to miało jakieś znaczenie, ale my koniecznie chcielismy miec wylot
        w sobote (zaden inny dzien nie wchodzil w gre i tylko Selectrours mial loty w
        sobote). Mówi się trudno, przepłaciłam.
    • Gość: ania Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 24.03.05, 13:20
      Coz, zdarza sie :-( zycze Wesolych Swiat i Smacznego jajka oraz mokrego
      smingusa dyngusa...
    • Gość: mEwA Re: ROYAL PALACE & SUN RISE PALACIO HURGHADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:29
      Sun Rise Palacio znajduje sie w połowie drogi między starą a nową częścią
      Hurgady, na przepięknej morskiej lagunie. To nowy, starannie wykończony hotel z
      wykształconą obsługą. Ja gorąco polecam ten hotel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka