Dodaj do ulubionych

z jaką datą rozpocznę urlop?

IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 19:10
czy ktoś orientuje się już w godzinach wylotów do Hurghady w czerwcu z
Neckermanna? bo nas doszły słuchy że wylot mamy o 23 w nocy 25 czerwca z
Katowic a wczasy mamy właśnie od 25 czerwca czyli że w Hurghadzie będziemy
nad ranem 26 czerwca nie wspomnę już o plaży i znowu dzień urwany ? jak to
jest z tymi wylotami?
Obserwuj wątek
    • Gość: eb Re: z jaką datą rozpocznę urlop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 19:50
      jezeli wylatujecie ok. godz 23 to smutno ;( Poniewaz ten dzien liczy sie wam
      jako 1 dzien wczasów. W ubieglym roku lecielismy z Selectoursem do Hurghady -
      wylot pare minut po polnocy to byla rewelacja - to tak jakbysmy dostali 1
      dzien , poniewaz z reguly dzien wylotu i przylotu sa kalkulowane na podroz
      (czasami z tego powodu biura obnizaja cene wycieczki - w twoim przypadku tak
      powinno byc) Udanego wypoczynku:)))
      • Gość: iit Re: z jaką datą rozpocznę urlop? IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:26
        no właśnie trochę smutno czyli wniosek prosty na kompetencje żadnego biura
        podróży nie można liczyć bo tak czy tak zawsze coś zabiorą.dzięki za info.
        • dunia77 Re: z jaką datą rozpocznę urlop? 31.03.05, 09:21
          Trzeba czytac warunki uczestnictwa i tyle.
          W kazdym wlasciwie biurze, z ktorym dane mi bylo sie zetknac (nie tylko w
          Polsce) pierwszy i ostatni dzien sa przeznaczone na podroz i nie mozna miec o to
          pretensji. Nie zalezy to nawet od biura, ale od przewoznika.
          Naprawde sporo bylo tu o tym juz pisane.
        • Gość: aska_275 Re: do Duni IP: *.pl / *.pl 01.04.05, 19:23
          Ty zawsze zimna, oschła i ...,Jeszcze nie przeczytałam żadnej twojej wypowiedzi
          która by chociaz odrobinke miała w sobie ciepła. "Wszedzie byłam, wszystko
          widziałam, wszystkie rozumy pozjadałam a tak w ogóle to jestem najmadzrejsza"-
          wypisz wymaluj Dunia!!! ZIMNA BABA!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka