Dodaj do ulubionych

Pozdrawiamy z El Gouny

IP: 82.201.132.* 05.05.05, 09:20
Witamy wszystkich

Od wczoraj jestemy w El Gounie w Hotelu Panorama. Pogoda i miejscowosc
piekna. Jesli macie jakies pytania to piszcie, za kilka dni znowu wstapimy do
kawiarenki to postaramy sie odpowiedziec.

...a teraz uciekamy na plaze :))

pa!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lusia Re: Pozdrawiamy z El Gouny IP: *.szczecin.mm.pl 06.05.05, 01:16
      Chcę polecieć tam z dzieckiem 4 latka.Jakie są warunki ,pokoje ,wyżywienie,czy
      można dokupić al.Czy są warunki żeby dziecko kąpało się w morzu,jaka jest
      plaża.Serdecznie pozdrawiam,udanego wypoczynku
      • Gość: Minius [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 01:33
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: renia Re: Pozdrawiamy z El Gouny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:40
          Nie bede oceniac przedmowcy, ale nie zwracaj na niego uwagi!Ja tez sie wybieram
          do Panoramy i to juz niedlugo 12.07. Hotel jest duzy, zadbany,ma bardzo fajne
          polozenie - blisko centrum El Gouny.Plaza jest w sam raz dla dzieci, bo przez
          kilkaset metrow jest woda po kolana :))) Jest tez na terenie hotelu malutki
          plac zabaw ale jest raczej mizerniutki, ale wierz mi ze dzieci wcale nie maja
          checi tam buszowac po placu zabaw :)))) Pozdrawiam
          • Gość: lusia Re: Pozdrawiamy z El Gouny IP: *.szczecin.mm.pl 10.05.05, 00:36
            Cześć .Jak wrócisz bardzo proszę napisz kilka słów .Wyżywienie dld dzieci itp
            • Gość: Grzesiek Re: Pozdrawiamy z El Gouny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:30
              Potwierdzam! Byłem w "Panoramie" już 3 razy i bardzo mi się podobało! Warunki
              dla dzieci są, mały plac zabaw, moderatorzy organizujący dzieciom czas, porcje
              dzieciom łatwo - bo szwedzki stół i nakłada się samemu! Moja sugestia (nie
              rada) żebyś brała bungalow bez zejścia do wody, a położony na lądzie z tarasem
              na ogródek - tak dla większego bezpieczeństwa. Jakby co - mogę jeszcze cos
              przekazać, gdybyś chciała!
              Pozdrawiam - Grzesiek
            • Gość: Tomek i Magda Re: Pozdrawiamy z El Gouny IP: 82.201.132.* 12.05.05, 16:32
              Hej:)) Hotel Panorama polozony jest bardzo blisko centrum Downtown. My mamy
              bungalow z wejsciem prosto do wody:)) w sam raz na wieczornego drinka, ale
              rzeczywiscie dla dzieci moze byc niebezpieczny. Polecam wykupienie wersji z
              bungalowem, gdyz jest niesamowicie miec wlasny domek a nie jedynie pokoj w
              hotelu. A sa rowniez bungalowy z wyjsciem na plac zabaw. Pokoje sa bardzo duze
              z TV, lodowka , lazienka. W lazience jedyny mankament to naski prog przy
              prysznicu - po kazdej kapieli - lazienka jest cala zachlapana:(( Plaz Zeytona -
              materace i lezaki bezplatne. Zejscie do moza - po ok 20 m glebszej wody -
              ogroma odlegloscc z woda po kostki. Dzisiaj bylismy w Hurgadzie - El Gouna jest
              o niebo lepszym miesjcem na wypoczynek!!!! Jesli wrocimy do Egiptu to napewno
              do El Gouny !!!
              Pozdrawiamy
    • sonic771 Re: Pozdrawiamy z El Gouny 13.05.05, 22:01
      Czesc!My wybieramy sie do Panoramy w lipcu,
      jesli mozecie przeslijcie kilka fotek z hotelu i okolicy
      mail: sonic77@poczta.fm
      POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka