Gość: gosc IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 17:09 czy w sharm kupię kostium kąpielowy?w jakich są cenach?czy jest duzy wybór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: kostiumy kapielowe IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.05.05, 18:06 Byłam w HRG, ale nie przypominam sobie kostiumów kąpielowych w sklepach, Egipcajanki kąpią się we wszytkim, a młode dziewczyny mają kastiumy, takie do kostek. Odpowiedz Link Zgłoś
poganka_m Re: kostiumy kapielowe 10.05.05, 18:16 W Hurghadzie w kilku sklepach w Sekalli widziałam kostiumy kąpielowe, ale wybór bardzo mizerny. Ceny różne - tak jak i w Polsce - możesz kupić kostium zarówno za 50 zł jak i za 500. Nie byłam w Sharm, ale przypuszczam że jest podobnie. Lepiej kup w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Mieliśmy wątpliwą przyjemność kupować 10.05.05, 18:21 Tak się składa, że żona zapomniala góry kostiumu w Polsce. Jedynym wyjściem był zakup kostiumu w Hurghadzie (bo tam się wybraliśmy). Owszem są, brzydkie jak bezksiężycowa noc (najczęściej wszelkie wariacje na temat koloru czarnego z idiotycznymi falbankami), a ceny jak od Armaniego. Za tą cenę w Polsce kupiłaby 3 kostiumy i to w kolorach, a nie czarne. Więc zdecydowanie odradzam kupowanie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś