Gość: pikuś IP: 217.153.180.* 30.05.05, 16:51 Dla zainteresowanych. Hotel fajny. Plaża ok. Rafa też niczego sobie. Minusy - all inclusive: 3xdziennie 7 dni to samo jedzenie. Po 3 dniach ma się dość. W razie pytań - walcie śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Prośba- napisz to również na forum Hotele 30.05.05, 18:00 Maxim Plaza-Sharm 5* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: MAXIM PLAZA w Sharm - wróciłem IP: *.aster.pl 30.05.05, 18:08 no i co z tego że wróciłeś, ale masz radoche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: MAXIM PLAZA w Sharm - wróciłem IP: *.chello.pl 05.06.05, 13:13 Napisz parę słów o pobycie i atrakcjach bo opinie na temat Hotelu są tak skrajne że już zgłupiałem. Arek akluziak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elinka Re: MAXIM PLAZA w Sharm - wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:13 ja też byłam w tym hotelu i jesli chodzi o jedzenie to mam takie same spostrzezenia; przez 7 dni było to samo(ale na szcęście dobre). Plaża fajna, rafa też oki. Hotel ogólnie ok, mozna naprawde odpoczac i sie nie nudzic. A nie, jest jedna uwaga : dlaczego na egipskich wieczorkach przy basenie spiewała Rosjanka (po rosyjsku oczywiście)?? To było nie za bardzo, przeciez pojechalam do Egiptu a nie do Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś