Dodaj do ulubionych

Mohammed Sarhan

01.06.05, 21:07
Mohammed Sarhan znacie????
Obserwuj wątek
    • gazela25 Re: Mohammed Sarhan 02.06.05, 17:59
      Ja miałam "przyjemność" poznać tegoż "Pana", a w czym mogę pomóc?
      gazela
      • kwiatek65 Re: Mohammed Sarhan 02.06.05, 19:09
        Sama nie wiem. Niedawno wróciłam z Egiptu. Pierwszy raz. I bierze mnie
        obrzydzenie po tym jak kilka dni temu natknęłam sie na stronke z wypowiedziami
        na temat Egiptu, a raczej Egipcjan, ich podbojów itp. Straszne. A akurat o tym
        Panu miałam pozytywną opinię. Choć znałam go króciutko. Ku ścisłości czy chodzi
        o tego samego?? Miał on jakąś ksywkę bardzo charakterystyczną??? Lub coś blizej
        o nim, skad pochodził czy coś, czy po prostu chodzi nam o tego samego????
        • kwiatek65 Re: Mohammed Sarhan 07.06.05, 19:39
          ???
          • blackagnes Re: Mohammed Sarhan 07.06.05, 20:47
            Ktoś zabawił się Twoim kosztem, znając życie jakiś niedowartościowany osobnik.
            Daj sobie spokój z tym postem i spróbuj zaufać z czujnością.
            • stassio Re: Mohammed Sarhan 08.06.05, 09:19
              tak kwiatku, jestes pierwsza i jedyna polska dziewczyna mohameda.
              nie sluchaj tych lasek ktore stoja na drodze twojego szczescia.
              hehehehe
              • pociac Re: Mohammed Sarhan 08.06.05, 18:11
                masz racje...zna go wiele Polek...Rosjanek...Sharm El Sheikh to spory
                kurort...i wiele okazji...
                • gazela25 Re: Mohammed Sarhan 08.06.05, 21:24
                  Sorry, za późną odowiedź ale nia zagladalama przez kilka dni na neta. Tak wiec
                  ja tez mam całkiwm dobre zdanie o nim - uroczy i ujmujący. Oczywiście na
                  poczatku nawet szarmancki i od początku zakochany ;)Natomiast juz po 3 dnaich
                  toche mu sie zndziło to bajerowanie no i nie mógł zrozumiecze skoro mnie tak
                  kocha to czemu nie chce być "jego kobietą" w sensie dosłownym. Nie był
                  agresywny, ale strasznie z tym przynudzał, no i generalnie szybko skonczyy sie
                  tematy do rozmowy, ..ale było miło:)....W szczególy rozwoju sytuacji nie bede
                  wchodziła na forum.... Koledzy zwali go Hamada (tak przynajmniej 2 w jego
                  obecności zwróciło sie do niego)
            • stassio zazdrosnice... 18.11.05, 11:50
              nie wierz zazdrosnikom, mohhamed cie kocha.
              inne forumowiczki chce zniszczyc wasza przyszlosc.
              pojedz do niego znowu na dwa tygodnie.
    • mlermontow Re: Mohammed Sarhan 09.06.05, 12:06
      Mohamed vel Hamada? O ile mnie pamiec nie myli to zdjecie tego faceta jest na
      kunstkamerze! Beznadziejny! Jak taki moze sie w ogole komukolwiek podobac
      <rzygi>
    • mlermontow To ten? 09.06.05, 12:29
      www.kunstkamera.net/viewtopic.php?t=1093
      • pociac Re: To ten? 09.06.05, 13:53
        to nie ten...
    • xxxe Re: Mohammed Sarhan 16.11.05, 12:06
      Zazwyczaj nie mam czasu na chodzenie po takich stronach, ale ta mnie bardzo
      zaciekawiła i postanowiłam przeczytać parę postów!I co???Znalazłam info
      dotyczące mojego znajomego!!!!Tak wię znam go już ponad 6 lat i cały czas
      utrzymuję, że jest to bardzo ok facet. Nie wiem czy którejś z Was coś zrobił,
      ale ja raczej byłam świadkiem jak to właśnie babki krzywdziły jego! Jakoś nie
      miał szczęścia, ale chyba teraz to się zmieniło, a naprawdę zasłużył sobie, bo
      to jest dobry człowiek. Mnie nie dotyczy ten temat, ale nie piszcie głupot o
      ludziach od tak sobie, bo nigdy nie wiadomo kto to czyta i czy to nie trafi do
      do danej osoby!A po co???!Możewarto mieć swój honor i sobie darować uszczypliwe
      uwagi i dziwne rozważania!
      • stassio Re: Mohammed Sarhan 16.11.05, 17:41
        heheheehe....
      • chicarica Re: Mohammed Sarhan 20.11.05, 23:23
        Skrzywdziło go wszystkie 40 babek, które tryknął w tym sezonie? To faktycznie
        niefart ;)
    • pijtafanta Re: Mohammed Sarhan 20.11.05, 22:54
      O żesz w mordę! A mnie przedstawił sie jako Ahmed Wisi Mu Lacha. Chce przed nim
      ostrzec, lacha mu faktycznie wisi, nie pomaga plucie, podgrzewanie, kręcenie.
      Nic. Nie dajcie sie nabrać, on jest beznadzieny i jeszcze mu trzeba drinki
      stawiać!!!
      • nina993 Re: Mohammed Sarhan 21.11.05, 00:44
        Boze co to za pustak napisał tego posta,az mi cibie zal ze masz tak pusto w
        głowie. A jakie ty znasz metody no no!! podsumowując MASAKRA
        • nigri Re: Mohammed Sarhan 02.12.05, 00:11
          A ja sie usmialam po pachy :))))) dobre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka