kwiatek65 01.06.05, 21:07 Mohammed Sarhan znacie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazela25 Re: Mohammed Sarhan 02.06.05, 17:59 Ja miałam "przyjemność" poznać tegoż "Pana", a w czym mogę pomóc? gazela Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek65 Re: Mohammed Sarhan 02.06.05, 19:09 Sama nie wiem. Niedawno wróciłam z Egiptu. Pierwszy raz. I bierze mnie obrzydzenie po tym jak kilka dni temu natknęłam sie na stronke z wypowiedziami na temat Egiptu, a raczej Egipcjan, ich podbojów itp. Straszne. A akurat o tym Panu miałam pozytywną opinię. Choć znałam go króciutko. Ku ścisłości czy chodzi o tego samego?? Miał on jakąś ksywkę bardzo charakterystyczną??? Lub coś blizej o nim, skad pochodził czy coś, czy po prostu chodzi nam o tego samego???? Odpowiedz Link Zgłoś
blackagnes Re: Mohammed Sarhan 07.06.05, 20:47 Ktoś zabawił się Twoim kosztem, znając życie jakiś niedowartościowany osobnik. Daj sobie spokój z tym postem i spróbuj zaufać z czujnością. Odpowiedz Link Zgłoś
stassio Re: Mohammed Sarhan 08.06.05, 09:19 tak kwiatku, jestes pierwsza i jedyna polska dziewczyna mohameda. nie sluchaj tych lasek ktore stoja na drodze twojego szczescia. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pociac Re: Mohammed Sarhan 08.06.05, 18:11 masz racje...zna go wiele Polek...Rosjanek...Sharm El Sheikh to spory kurort...i wiele okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
gazela25 Re: Mohammed Sarhan 08.06.05, 21:24 Sorry, za późną odowiedź ale nia zagladalama przez kilka dni na neta. Tak wiec ja tez mam całkiwm dobre zdanie o nim - uroczy i ujmujący. Oczywiście na poczatku nawet szarmancki i od początku zakochany ;)Natomiast juz po 3 dnaich toche mu sie zndziło to bajerowanie no i nie mógł zrozumiecze skoro mnie tak kocha to czemu nie chce być "jego kobietą" w sensie dosłownym. Nie był agresywny, ale strasznie z tym przynudzał, no i generalnie szybko skonczyy sie tematy do rozmowy, ..ale było miło:)....W szczególy rozwoju sytuacji nie bede wchodziła na forum.... Koledzy zwali go Hamada (tak przynajmniej 2 w jego obecności zwróciło sie do niego) Odpowiedz Link Zgłoś
stassio zazdrosnice... 18.11.05, 11:50 nie wierz zazdrosnikom, mohhamed cie kocha. inne forumowiczki chce zniszczyc wasza przyszlosc. pojedz do niego znowu na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlermontow Re: Mohammed Sarhan 09.06.05, 12:06 Mohamed vel Hamada? O ile mnie pamiec nie myli to zdjecie tego faceta jest na kunstkamerze! Beznadziejny! Jak taki moze sie w ogole komukolwiek podobac <rzygi> Odpowiedz Link Zgłoś
xxxe Re: Mohammed Sarhan 16.11.05, 12:06 Zazwyczaj nie mam czasu na chodzenie po takich stronach, ale ta mnie bardzo zaciekawiła i postanowiłam przeczytać parę postów!I co???Znalazłam info dotyczące mojego znajomego!!!!Tak wię znam go już ponad 6 lat i cały czas utrzymuję, że jest to bardzo ok facet. Nie wiem czy którejś z Was coś zrobił, ale ja raczej byłam świadkiem jak to właśnie babki krzywdziły jego! Jakoś nie miał szczęścia, ale chyba teraz to się zmieniło, a naprawdę zasłużył sobie, bo to jest dobry człowiek. Mnie nie dotyczy ten temat, ale nie piszcie głupot o ludziach od tak sobie, bo nigdy nie wiadomo kto to czyta i czy to nie trafi do do danej osoby!A po co???!Możewarto mieć swój honor i sobie darować uszczypliwe uwagi i dziwne rozważania! Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Mohammed Sarhan 20.11.05, 23:23 Skrzywdziło go wszystkie 40 babek, które tryknął w tym sezonie? To faktycznie niefart ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijtafanta Re: Mohammed Sarhan 20.11.05, 22:54 O żesz w mordę! A mnie przedstawił sie jako Ahmed Wisi Mu Lacha. Chce przed nim ostrzec, lacha mu faktycznie wisi, nie pomaga plucie, podgrzewanie, kręcenie. Nic. Nie dajcie sie nabrać, on jest beznadzieny i jeszcze mu trzeba drinki stawiać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nina993 Re: Mohammed Sarhan 21.11.05, 00:44 Boze co to za pustak napisał tego posta,az mi cibie zal ze masz tak pusto w głowie. A jakie ty znasz metody no no!! podsumowując MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
nigri Re: Mohammed Sarhan 02.12.05, 00:11 A ja sie usmialam po pachy :))))) dobre Odpowiedz Link Zgłoś