Gość: jacekAK IP: *.gizycko.mm.pl 01.06.05, 23:02 Komu po drodze? My tam będziemy do 16 VI.Parka z Gizycka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacekAK Re: IBEROTEL Fanara w Sharm 07 VI IP: *.gizycko.mm.pl 03.06.05, 09:34 Rewelacja!!Nikt więcej się tam nie wybiera,więc cała plaża dla nas;).Może więc odezwie się ktoś kto był w Iberotelu w tym roku i może się podzielić wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykkk Re: IBEROTEL Fanara w Sharm 07 VI 03.06.05, 15:39 Wrażenia opisane są na forum Egipt-hotele. Dodam tylko, że jeśli chodzi o plażę, niestety, jest dosyć wąska przez górujący nad nią klif, który "wyłapuje" wiatr, więc panuje tam niezła parówa. No, ale to drobnostka. Za to rafa jest przepiękna, nic dziwnego, że podpływają tu watahy statków z nurkami i "snurkami". Wadą jest to, że nie ma pomostu (jak u sąsiada - hotel Faarana). Przez to, nim dotrze się do pierwszej prawdziwej rafy, trzeba nieźle się zmachać. Poza tym wielu ludzi niszczy podczas tych "przechadzek" rafę, więc uważajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekAK Re: IBEROTEL Fanara w Sharm 07 VI IP: *.gizycko.mm.pl 04.06.05, 18:46 Dzięki za odzew.Egipt-hotele przeczytałem kilka razy.Liczyłem na jakieś bardziej aktualne niusy bo tak naprawdę to wybrałem (dodam,że długo, a forum mi w tym bardzo pomogło)Club Faarana ale po wpłaceniu kasy biuro zmieniło mi hotel na Iberotel Fanara stawiając mnie trochę pod ścianą.Teraz czytam,że wszyscy jadą do Faarana wiec trochę żałuję ,że zgodziłem się na zamianę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: IBEROTEL Fanara w Sharm 07 VI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:46 nie załuj hotel wspaniały Odpowiedz Link Zgłoś
patrykkk Re: IBEROTEL Fanara w Sharm 07 VI 05.06.05, 12:23 E, bez przesady z tymi aktualnościami, nie tak dawno byli tam moi znajomi i w sumie nic się nie zmieniło (oprócz nowych kelnerów:), te same świetne baseny nachodzące na siebie kaskadowo, ta sama ściśnięta plaża (spokojnie, nie będzie tak źle, to nie SunRise Palacio, gdzie śpi i pierdzi ponad 1500 ludzi), no i ten sam doskonały serwis All Inclusive. Problem włoskiego sąsiada polega na tym, że hotel zdominowany jest właśnie przez Włochów - italo disco, mniej wyszukane potrawy, takie w stylu "Mama spaghetti po arabsku przygotowała, jupiii!", generalnie niższy poziom, choć to nie jest zły hotel. W Iberotelu jest bardziej międzynarodowe towarzystwo, łącznie z panami Iwanami w obrendowanych nike koszulkach. Ale bardzo kulturalnie, grzecznie, miło to wszysko jest zapodane. Aha, pamiętajcie o darmowym busie do Sharm; trzeba się wcześniej zapisać (także na powrót do hotelu). I oczywiście włóżcie do paszportu parę dolarów z prośbą o "nice room", bo mogą was zakwaterować w naprawdę odległej od plaży willi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: IBEROTEL Fanara w Sharm 07 VI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:05 Hotel świetny - apedziłąm tam extra 2 tygodnie w listopadze :) Dodam, że mieszkałam w willi - kawałek od plaży - ale za to blisko świetnego, kameralnego basenu :) Ten basen do dzisiaj sni mi sie po nocach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekAK Re: IBEROTEL Fanara w Sharm 07 VI IP: *.gizycko.mm.pl 05.06.05, 17:03 Dzieki za odzew.Lece juz we wtorek więc siedzę jak na jajkach,nawet próbnie spakowałem i zważyłem walizki.W Egipcie byłem 10 lat temu ,na dodatek na objazdówce i nie miałem wtedy okazji sie pobyczyć.Co do nice room to nie mam chyba wielkiego wyboru,bo zamówiłem typ family by mieć więcej miejsca ,a te są chyba dalej od plaży niz residence.Panowie Iwani mi nie przeszkadzają w końcu to też Słowianie i potrafią się bawić;). Odpowiedz Link Zgłoś