Gość: ja IP: 83.238.70.* 05.06.05, 21:40 DAJCIE ZNAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibbik Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 05.06.05, 23:32 jade tam ale dopiero we wrzesniu od 15-29.09 pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER IP: 83.238.70.* 05.06.05, 23:55 łeee my lecimy w sierpniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:28 A ja lece juz w czwartek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrniedziela Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 02.07.05, 16:01 my jedziemy na poczatkku sierpnia ...odezwac sie kto moze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado16 Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:38 lecimy w 4 rodziny 30 06 Odpowiedz Link Zgłoś
bibbik Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 08.06.05, 09:36 to wielka prośba!!! Po powrocie opiszcie ten hotel, bo wiadomości o nim są ciągle skąpe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:18 Jedziemy jutro (hura!!!!!!!!!). Ja chcę już wygrzewać się na słoneczku, u nas tak strasznie zimno (brrr!). Na pewno opiszą jak wrócę wszystko baaaardzo dokładnie. Do napisania-przeczytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 09.06.05, 19:07 Wróciłam dzisiaj obiecuje ze jutro ,najpózniej w sobotę szczegółowo opiszę hotel.Na razie padam ze zmeczenia muszę odpocząć od wczasów.Ale hotel bajkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER IP: 83.238.70.* 09.06.05, 20:55 A Z JAKIM BIUREM BYŁAŚ ( OASIS TOURS ???) Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 10.06.05, 09:37 Tak byłam z Oasis .Nie mam żadnych zastrzeżeń wszystko łacznie z podróżą samolotem odbyło sie planowo.Wylot przesunięty był o trzy godziny ale zostaliśmy o tym wczesniej poinformowani,zamówione było budzenie,śniadanie do odbioru w restauracji.Nie korzystałam z żadnych wycieczek więc tu nie mam nic do powiedzenia.Rezydenci zjawiali sie punktualnie na swoich dyżurach w hotelu.Hotel opiszę szczegółowo na forum Egipt-hotele.Oasis z tego roku to zupełnie inne biuro,ale widzę że aby odzyskać zaufanie upłynie jeszcze duzo czasu.Pozdrawiam.Niestety juz po wakacjach,a tu dzis rano 8 stopni. Brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbik Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 10.06.05, 09:55 Dzięki za info. Nie mogę się już doczekać co napiszesz o tym kurorcie! Mam nadzieję że podjęłam dobrą decyzje w wyborze tego właśnie hotelu. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 10.06.05, 10:05 Myslę ze naprawde Ci się tam spodoba,to był mój piaty pobyt w Egipcie i jak na razie jedynie hotelu Sheraton Soma Bay nic nie może przebić.Jedyny mankament to faktycznie to iz leży on z dala od tetniącej życiem Hurghady,ale bezpłatny hotelowy autokar może cię tam zawieść w dokładnie pół godziny.Ostatni wraca do hotelu o 1 w nocy . Odpowiedz Link Zgłoś
bibbik Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 10.06.05, 11:12 a za wizę ile biuro (oasis) sobie życzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 10.06.05, 11:35 Zyczyło sobie 18 ,ale z tego co wiem to Ci którzy kupili sami nie dopłacali,ale nie mam pewnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbik Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 11.06.05, 19:11 czy znasz ceny poszczególnych wycieczek fakultatywnych, oferowanych na miejscu przez oasis? interesuje mnie luxor, giftun, safari na quadach. Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 11.06.05, 23:49 Niestety nie pomoge wszystko co mozna było zaliczyłam wczesniej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.05, 17:27 Właśnie wróciłem z makadi super to chyba mało powiedziane hotel pełen wypas Odpowiedz Link Zgłoś
rado16 Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 12.06.05, 16:47 Gość portalu: rado16 napisał(a): a jak wyglądają animacje? Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: GRAND MAKADI..................KTOŚ SIĘ WYBIER 13.06.05, 12:19 Animacje takie sobie to znaczy nie wiem czego ktoś oczekuje.Na plaży codziennie o 21.30 Show Egipskie codziennie inne w cyklach tygodniowych.Przy barach codziennie wieczorem muzyka na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś