monia976 07.06.05, 20:13 Hani pracuje w Wavsie?Czy ktoś go zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queennefer Re: Hani 08.06.05, 07:21 ja znam Haniego,ale on jest pilotem wycieczek z ALFA STAR,jak wygląda?napisz coś więcej,może to ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
marzinia Re: Hani 08.06.05, 09:27 Ja też znam Hanego z Alfa Star, chcesz cos o nim wiedziec?? Pytaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzinia do stassio!!!!!!!! 08.06.05, 10:11 stassio napisał: > buhahahahahahahahaha, co za zenada... czego Ty chcesz???? Nudzisz się? skoro założono forum o takiej tematyce, to szanuj i odczep się. A nie tylko negujesz i buuuuhahasz. Jak chcą sobie pisać na tematy chłopaków z Egiptu to ich sprawa!!! a Ty nie musisz przeszkadzać i czepiać się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
queennefer Re: do stassio!!!!!!!! 08.06.05, 10:32 Nie denerwuj się dziewczyno,ten popapraniec jest chory,nie należy go traktować poważnie,pisz swoje.Chciałabym się dowiedzieć więcej na temat Haniego,tego z ALFY,znasz go dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
marzinia Re: do stassio!!!!!!!! 08.06.05, 10:39 Myślę, że znam go reoszeczkę, spotkałam go w Egipcie w Hurghadzie w grudniu 2003. Później przyjechał do Polski w marcu na kurs polskiego, trochę się z nim spotykałam. Sympatyczny był, ale dużo dziewczyn do niego wyzdzwaniało i nie tylko do niego. Do mnie też dzwoniły i mnie straszyły, że on jest ich, że są w ciązy i że biorą z nim ślub i takie tam:-))). Ja go traktowałam jak zabawę było milo, poznałam kogoś nowego. Nie miałam ochoty na głuche telefony i wyjaśnienia z jego strony więc po 2 tygodniach zerwałam kontakt. A poza tym nie był uczciwy, tak mi się wydaje. Ponieważ oszukiwał, że to dzwoni jakaś koleżanka a poza tym często zmieniał numery telefonów. Do pogadania i pośmiania chłopak ok. pozdrawiam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marzinia Re: do stassio!!!!!!!! 08.06.05, 10:42 queennefer napisała: > Nie denerwuj się dziewczyno,ten popapraniec jest chory,nie należy go traktować > poważnie,pisz swoje.Chciałabym się dowiedzieć więcej na temat Haniego,tego z > ALFY,znasz go dobrze? Jeśli interesują Cię inne informacje to pisz na maila marzinia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
queennefer do marzinia 08.06.05, 11:12 Napisałam do Ciebie na priva,tam będzie można pogadać spokojnie,bez potrzeby czytania wynurzeń tego prymitywa stasia. Odpowiedz Link Zgłoś
monia976 Re: do marzinia 08.06.05, 19:34 Dzięki dziewczyny za zainteresowanie, ale Hani,którego znam pracuje w hotelu na 100% od około 6 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
stassio hehehehehe 10.06.05, 09:58 "prymitywa stassia"? jak mozna byc tak beznadziejnymi? przeciez wiadomo ze ci kolesie powiedza i zrobia wszsytko zeby was wybzykac. i tylko po to. czytacie to i inne fora na ten temat, wszedzie pisza to samo a wy ciagle "a moze mohamed jest inny, czy go znacie bo ktos go szkaluje"? po co to forum przeciez kazdy w miare inteligentny czlowiek, wie o co tu chodzi. oni bzykaja kazda czy ma 15 lat czy 50 i powiedza jej wszystko zeby tylko to zrobic bo nie moga tego robic z miejscowymi dziewczynami. zacznijcie w koncu myslec glowami. jak mozecie byc tak tepe??? to normalna paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
ella19 Re: hehehehehe 10.06.05, 10:40 Stassio,a powiedz Ty mi prosze dlaczego Ty tak uczepiles sie tego forum???? Wiem,wiem, 'glupota' tych dziewczyn Cie przeraza,powala itd ale wyraziles juz ta opinie chyba z 50 razy i naprawde starczy!!!!To forum bedzie istniec i zyc tak czy siak,bez wzgledu na to czy Ci sie to podoba czy nie..Caly czas beda zakladane nowe watki,z pytaniami o nowych facetow,bo taki jest jego cel.I naprawde nie musisz kazdego,czy tez prawie kazdego komentowac.Czy Ty nie masz rodziny,pracy,wazniejszych spraw na glowie???Ja nie uwazam ze dziewczyny sa glupie,pomimo,ze nie mam chlopaka Egipcjanina czy Turka,ale spox,Ty masz prawo miec inne zdanie..Tylko ze widzisz,my je wszystkie juz bardzo dobrze znamy i to,ze bedziesz sie powtarzal codziennie nic nie zmieni..Widzisz,ze staram sie do Ciebie pisac spokojnie,bez besztow i tego samego oczekuje od Ciebie-zebys serio przemyslal to co robisz,bo zycie jest za krotkie na takie pierdoly.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arraba Re: hehehehehe 10.06.05, 11:15 Stasssssssssssssiu, heheheheheeeeeee a po co bajeruja NAS polscy faceci? czy tez aby nie po to, zeby nas WYBZYKAC? Wiesz, jaka jest podstawowa roznica miedzy wiekszoscia z was a Arabami, roznica, ktora wyklucza, ze kiedykolwkiek spapram sie ponownie zwiazkeim z Polakiem? Spojrz w lustro i zglos sie z wnioskami :] Z mojego doswiadczenia wynika, ze Polacy maja wobec kobiet dwa zamiary, nic poza tym: zrobic z nas k***wy do lozka albo/i samice do rodzenia dzieci, prania cuchnacych skarpetek i gotowania cieplego zarla dla was, tlustych prosiakow. Zreszta nie na darmo nazywacie nas DUPAMI, SZTUKAMI, LUFAMI itede itepe - same te ksywki ktorymi nas okreslacie mowia same za siebie. Wam sie nawet NIE CHCE nas (tak jak oni) bajerowac (!!!!!!!), podobnie jak gwizdzecie na inne sprawy, ktorych jest tak wiele, ze nie bede o nich pisac, bo mi sie po prostu nie chce. Brzydze sie i gardze wami. I rozsmiesza mnie, jak startuje do mnie jakas pokraczna miernota z wybujalymi ambicjami, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj! Twoja aktywnosc na tym forum mozna wtlumaczyc albo potwornym zakompleksieniem wobec Egipcjan, albo nienawiscia, bo ktorys z nich odbil ci dziewczyne albo... sprzatnal sprzed nosa jakas niezla - jak wy to mowicie SZTUKE! heheheheheeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
arraba Re: do marzinia 10.06.05, 11:17 Niestety wydaje mi sie, o ile mnie pamiec nie myli, ze jakis Hani z Alfa Star jest opisany na Kunstkamerze:(Ale nie jestem pewna na 100%:( Odpowiedz Link Zgłoś
metra2 Re: do marzinia 10.06.05, 15:54 ja znam haniego ale on jakis czas w hotelu Roma pracowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
chemika Re: do marzinia 11.06.05, 02:00 To już czasem naprawde jest śmieszne. Pytanie czy zna ktoś Ahmeda? I odpowieź tak ja znam pracuje... Paranoja. Ja też znam Haniego i to nawet niejednego a pięciu. Precyzujcie bardziej swoje wypowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-dobra-rada Re: do marzinia 01.08.05, 16:24 tego tez znam!!w ogogle to ja tam wszystkich mohamedow i innych poznalm, dzieki oczywiscie mojemu kochanemu alibabie!! ni sa poprostu niesamowici! ja nie dziwie sie ze tak za nimi szalejecie( eh pewno nie mniej jak ja za alibaba)! naprawde polecam wakacje w egipcie! te ktore nie byly , recze ze poznaja swoich przyszlych mezow! ja jak juz gzies pisalam wkrotce bede zona alibaby!!ehhhhhh zycie jest cudne!!!u boku takiego supermana Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_z_usa Re: do marzinia 12.08.05, 19:28 arraba napisała: > Niestety wydaje mi sie, o ile mnie pamiec nie myli, ze jakis Hani z Alfa Star > jest opisany na Kunstkamerze:(Ale nie jestem pewna na 100%:( a co to takiego jest "kunstkamera"...? Troszke mi sie smiac chce... ale ja przylecialam z Egiptu 2 dni temu... nom i nie ukrywam ze jestem nieco zaskoczona popularnoscia Hanniego :P pffff....Ze z kazdego araba jest "numer" to wiedzialam, ale nie sadzilam ze Hani az tyle kobiet ma na swoim sumieniu ;) Ja poznalam Haniego, lat 32 ktory byl pilotem w Alfa Star... ;) a Wy? Jakie sa wasze "wakacyjne historie/przygody"...? Odpowiedz Link Zgłoś
amina28 Re: do marzinia 17.09.05, 16:31 Dziewczyny, prosze o pomoc. Wiem ze są tu osoby, ktore znają Hanego z Alfa Staru, przewodnika po Nilu. Prosze wszystkich o opinię na jego temat. Poznalam go poczatkiem lipca, a wlasciwie to nie poznalam, on mnie zobaczyl w Kairze i od tamtej pory codziennie wydzwanial do mnie. Spotkalismy sie dopiero miesiac pozniej, spedzilismy razem cudownych kilka dni i ..... co tu duzo mowic, bylo naprawde pieknie. Bardzo mi na nim zalezy, on tez sie zachowuje tak jakby mu zalezalo, mimo odleglosci, nadal dzwoni do mnie czesto, codziennie pisze i zapewnia o swoim wielkim uczuciu. Nie wiem czy moge mu ufac, prosze, doradzcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: do marzinia 17.09.05, 20:27 Obudz sie,przemyj dobrze oczka poki nie jest za pozno.Wiecej pisac nie ma potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
amina28 Re: do marzinia 17.09.05, 20:56 Znasz go? Jesli tak napisz prosze cos wiecej! Please!!!! Czuje sie wrecz zdesperowana, zwlaszcza ze przed chwila znow dzwonil....:( Dziewczyny, prosze, napiszcie mi jakies konktery na jego temat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
querida Hani z alfa staru 18.10.05, 18:16 A wiec powiem ci ze ja znam tak troche Haniego. Dokladnie bylam na wycieczce ktora prowadzil i gadalam z nim. Z faktow ktore wiem na bank: ma zone Polke-z reszta bardzo sympatyczna-glownie ja znam, i maja synka....teraz ma pewnie 3 latka... od poczatku mi sie nie podobal... podejrzany typek.... co innego jego mlodszy brat....;) nigdy nie zapomne jak sie na mnie gapil....ale bylam wtedy ze swoim chlopakiem. Juz nieaktualnym. Uwazaj na niego, nic dobrego z tego nie bedzie. Bylam w Egipcie w 2004 roku, gdybys chciala wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
amina28 Re: Hani z alfa staru 19.10.05, 00:44 To nie ten:) Ty pewnie bylas z Hany Ali Baba. Tamten Hany nie ma mlodszego brata i pilotuje po Nilu i Egipt w przekroju, ale dziekuje za info:-) Odpowiedz Link Zgłoś