Dodaj do ulubionych

Podróż poślubna do EGIPTU

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:55
Witam,

Wybieramy sie z moją przyszłą małżonką w podróż poślubną do Egiptu (18.07-
19.07) na dwa tygodnie i mam prośbę do forumowiczów o podpowiedz co do HOTELU
w jakim możemy się zatrzymać.
Nie zależy nam na gwiazdkach tylko na jednym drobnym szczególe a mianowicie na
dostępie do PIASZCZYSTEJ plaży.
Cena również gra rolę (max 2200zł od osoby).
Jeżeli jest coś godnego polecenia proszę o opinie.
Z gory dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:19
      Poilecam Sea Star Beau Rivage ! Z czystym sumieniem!
      • Gość: Elka Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:23
        Polecam Coral Beach Hurghada- 1200m pięknej plaży i rafa koralowa na
        wyciągnięcie ręki.Mozna nie opszczać hotelu przez 2 tygodnie :)
      • bgoralska Re: Podróż poślubna do EGIPTU 11.06.05, 15:37
        w Egipcie występują rafy kolarowe i raczej trudno oczekiwać typowo piaszczystej
        plaży. Jesli Państwo planują pobyt w Hurghadzie to mnie osobiście podobała sie
        plaża w Megawishu - przede wszystkim duża i piaszczysta. Plaże w centrum miasta
        są często małe i ciasne, a co za tym idzie tłoczniejsze.
        Byłam też w Sheratonie Miramarze w El gunie. Też ładna plaża, troche bardziej
        żwirkowata, ale za to z bardzo łądną rafą w pobliżu. Można zejśc drabinką na
        molo i już się ma całkiem fajne podwodne widoki.
        • Gość: KaasiaaL Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:56
          Witam
          Widzę że polecasz hotel Megawish, czy możesz coś więcej o nim napisać a może
          jakieś fotki na maila?/ (katilaw@poczta.onet.pl)
          Ja lecę również tam w podróż poślubna tyle że za 9 dni bo 29-06. Pozdrawiam
          KaasiaaL
      • Gość: Kn. Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:31
        Ja polecam tak jak Kaśka hotel Sea Star Bue Rivage- hotel po prostu miodzio...
    • Gość: dorma Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:21
      witam i gratuluje !!!!
      Jeżeli niechcesz mmieć zadnej niemiłej niespodzianki to wybierz się z
      neckermannem byłam z nimi na wakacjach kilkakrotnie i jedno ci powiem jak pisze
      w katalogu że jest plaża piaszczysta to jest a jak pisze ze żwirowo-piaszczysta
      to taka jest.
      Ja wróciłam 21.05.05 z Hurgady byłam w SUNRISE HOLIDAYS RESORT pisało na ich
      stronie , że plaża jest piaszczysto - żwirowa i tak było, natomiast dla
      przykładu cen weszłam na conajmniej 5 stron innych biur turystycznych gdzie
      pisało piaszczysta czyki jedno wielkie kłamstwo, możesz to sprawdzić.
      Nadmienie , ze byłam mile zaskoczona bo tego żwirku było mało i wogóle to nie
      przeszkadzało ale był.
      oni poprostu piszą prawde ale przynajmniej nie kłamią. Oczywiście są ciut
      droższi i to mi wiele osób zarzuca ale wole zapłacić i mieć extra.o hotelu
      Sunrise Holidays Resort, napisałam w wątku Hotele. Ale są jeszcze ładniejsze ,
      życze dodobrego wyboru i miłej podróży poślubnej. Jeżeli mogę coś szczerze
      doradzić to do Egiptu lata się w innych porach , Byłam w pążdzierniku i maju
      zdecydowanie polecam pażdziernik ,. Jest porostu mniej tego gorąca. No ale
      czasami urlopnie wybiera, Jeszcze raz pozdrawiam!!!!!
      • Gość: mrozek20 Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:15
        Nekcerman troszkę drogawy, ale bez względu gdzie kupisz, poproś o zapisanie na
        voucherze, ze to podróż poślubna. czasem hotel traktuje cie jak VIP'a....
        Kosze z owocami, przedłużony pokój w dniu wyjazdu do 18, ciastka, lepszy i
        większy pokój, lepsze łóżko....
    • Gość: kuba Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 17.06.05, 09:16
      witam,polecam hotel MENAVILLE - dostepny w ofercie biura eccoholiday (
      www.eccoholiday.com)byłem tam we wrzesniu 2004 było naprawde wspaniale,plaza od
      razu przy hotelu,bardzo ładne pokoje htel 4-gwiazdkowy a ceny to np 1800 za 2
      tygodnie (to chyba najdroższa oferta jaką widziałem na ten hotel),jedyna wada
      to to ze jest on położony 50 km od hurghady,poza tym jest super,szczegulnie
      jedzenie jest wspaniałe,moge wam wysłać zdjęcia tylko jak cos to napiszcie do
      mnie -
    • Gość: czapka Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:42
      zdecydowanie polecam Magavish z najdluzsza plaza (piaszczysta, kamienista, z
      lezakami, bez lezakow, dzika, do wyboru, do koloru). A co do Neckermanna to na
      szczescie sa tansze BP!
      • joanna77 Re: Podróż poślubna do EGIPTU 17.06.05, 13:41
        Ja również polecam Megavischa- super plaża- ładniejszej nie widziałam ...a byłam
        na kilku- pozatym ...sądzę ze na miodowe dwa tygodnie chcecie troszkę
        prywatnosci i spokoju a hotel jest kawałek od centrum..jest pięknie położony no
        i są to domki a nie hotel gdzie macie pokój na pokoju..
        Pozdrawiam
    • Gość: Kinga Re: Podróż poślubna do EGIPTU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:47
      Jeżeli najbardziej zależy Ci na piaszczystej plaży to wybierz się do Tunezji,
      bo plaże tam są dużo ładniejsze niż najlepsze plaże w Egipcie.
      • fifrak_2000 Re: Podróż poślubna do EGIPTU 27.06.05, 12:34
        a co z hotelem Grand Resort, podobno największa bajka w Hurghadzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka