Dodaj do ulubionych

Prom - transfer Hurghada-Sharm - pytanie

16.06.05, 21:54
Wybieram się na wycieczkę objazdową z Alfastar Egipt od A do Z.
Czy ktoś jest zorientowany w jakich godzinach i ile trwa transfer Hurghada-
Sharm lub odwrotnie ?
W planie wycieczki jest zdawkowa informacja: dzień któryś tam - transfer HRG-
SHS. Czy naprawde cały dzień jest "do tyłu" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kadrom Re: Prom - transfer Hurghada-Sharm - pytanie IP: *.idea.pl 19.06.05, 21:29
      Jeszcze raz prosze o informację
      • darwish Re: Prom - transfer Hurghada-Sharm - pytanie 19.06.05, 22:04
        Informacja o promach
        www.egypttourism.org/New%20Site/info/ferry.htm
    • Gość: Stiwi Re: Prom - transfer Hurghada-Sharm - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 21:35
      Jeśli autokarem to pewnie cały dzień jest do tyłu. Jest szybki prom który
      kursuje na trasie Hurghada - Sharm i transfer trwa chyba 2-3h (nie pamiętam),
      ale nie sądzę żeby AlfaStar tym właśnie wszystkich transferowała (pamiętam też
      że drogo, 40 czy 50$ bodajże).
    • Gość: Renia Re: Prom - transfer Hurghada-Sharm - pytanie IP: 213.199.201.* 23.06.05, 13:52
      Też zarezerwowaliśmy tą wycieczkę w Alfie .Dostałam informację , że przeprawa
      odbędzie się szybkim promem , więc trwałaby 2 do 3 godzin .Ale pewności nie
      mam .Dowiedz się bezpośrednio w swoim biurze podróży. Oni to sprawdzą .I mam
      prośbę- my jedziemy dopiero późną jesienią , jeśli wrócisz wcześniej ,napisz
      proszę jak było !Nie ukrywam , że po przeczytaniu forum mam stracha !!!
      • Gość: mati Re: Prom - transfer Hurghada-Sharm - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:02
        Jest tez prom ktory kursuje rano podroz trwa 90 minut a bilet kolo 100$ , Tylko
        nie wiem czy w jedna czy w dwie strony
    • ocean.absurdu Re: Prom - transfer Hurghada-Sharm - pytanie 23.06.05, 23:33
      Z SSH do HRGH promy wyplywaja o 18:00 z portu i plyna okolo 2 godzin, wyplywaja
      w soboty, czwartki i wtorki, z HRGH wyplywaja w te same dni, z tym ze startuja
      o 08:00 rano. Koszt ok. 40$. Pozdrawiam!
    • Gość: Dorota Re: Prom - transfer Hurghada-Sharm - pytanie IP: *.zatoka.bogus.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:15
      My też mieliśmy płynąć promem ale niby prom nie przypłynął o czym
      dowiedzieliśmy się dopiero o 17.00 gdy tymczasem biuro wiedziało już dużo
      wcześniej. Załadowali 9 osób do busa razem z bagażami wyszło że dla każdego
      było tylko jedno siedzenie i puścili samych z kierowcą i 2 Egipcjanami w drogę
      10 godzinną. Straciliśmy pół dnia i nocleg za który oczywiście nic nam nie
      zwrócili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka