Dodaj do ulubionych

hotel ROMA w HGD od 28.07

IP: 213.17.139.* 12.07.05, 14:49
hi,
czy ktoś jedzie do hotelu ROMA w terminie 28,07 do 11,08?
pzd
Obserwuj wątek
    • Gość: monik_a Re: hotel ROMA w HGD od 28.07 IP: 212.160.165.* 12.07.05, 14:56
      ja jade!! z chlopakiem i juz nie moge sie doczekac!! na 7+7 z triada, najpierw
      chyba na objazd ale to nigdy nie wiadomo;)
    • Gość: sinue Re: hotel ROMA w HGD od 28.07 IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.07.05, 18:24
      właśnie stamtąd wróciliśmy ( impreza 7+ 7 z Triadą).Radzimy wszystkie cenne
      rzeczy schować do sejfu: niestety ludziom nagminnie gineły dokumenty, pieniądze,
      aparaty , kamery a nawet alkohol z lodówki lub walizki. Bardzo sie też przyda
      podręczny zestaw do sprzątania ( gumowe rękawice + Ajax czy inny Cilit) oraz
      oświeżacze powietrza w celu neutralizacji wyziewów dochodzących z tzw "
      klimatyzacji".
      Ponieważ plaża jest zanieczyszczona mazutem bardzo przyda sie benzyna + waciki
      do zmywania ww mazutu z ciała, strojów kępielowych, masek do nurkowania itp.
      Mimo wszystko życzymy miłego pobytu, bo sam Egipt jest piękny !
    • roxana27 Re: hotel ROMA w HGD od 28.07 12.07.05, 20:53
      Hej,
      ja też lecę do Hurghady -hotel Roma od 4 sierpnia.... mam nadzieję ze będzie
      bosko. Może wspólny wypad na jakieś disko?
      • Gość: monik_a Re: hotel ROMA w HGD od 28.07 IP: *.pomorzany.v.pl 12.07.05, 21:22
        widze ze kolezanka rozrywkowa;)mam nadzieje ze najpierw zrobia nam objazd, to
        sie spotkamy,ja i moj chlopak lecimy 28.07, potem pobyt w Romie i piszemy sie
        na to disco:))
        • nahlah Re: hotel ROMA w HGD od 28.07 14.07.05, 09:27
          mnie niestety w tym czasie nie będzie w HRG :(
          ale jeśli chodzi o disco to polecam Papas Beach Club!!!!!!!!!
          najlepszy club w HRG! idąc od Romy-na rondzie z Syrenką skręcic w prawo i tą
          uliczka do końca :)
          a naprzeciwko Romy, troszke w prawo macie Liqiud Lounge (należy do
          holenderskiej sieci Papas).

życze niezapomnianych wakacji!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka