Gość: jjumbo Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:13 Brawo Piotrku ale wyciulałeś wszystkich forumowiczów wspaniały pomysł na opis wczasów ha ha ha ha jesteś wielki nobel dla Ciebie niech tam nie jeżdzą będzie więcej miejsca dla nas hahaha ja wylatuję 20 lipca po raz drugi niech mnie komary potną i muchy tse tse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:52 piotrek -Luuuuuuuuuuuudzie ;) ROTFL, Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! 17.07.05, 18:49 Helołpo 1: BUAHAHAHHAHAHAHAHA BUAHAHAHA BUAHAHAHAHAHAHAHAHA A po 2 : bravo bravo bravo bravo i jeszcze raz bravo!!!!! po 3 : czy moge to wydrukować - cholernie chcę to powiesić w biurze. co prawda jeszcze nie miałam takich klientów ale... warto mieć coś takiego. po 4 : dzięki tego było tu brak Ewa Ps: Jak myślisz można to rozpowszechnić?? w październiku mam lecieć z paczką do egiptu na wspólne zachwycanko i chętnie rozdałabym to tym lecącym z nami Buahahahahah buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Ty chyba jestes niespelna rozumu, albo prowokacja 17.07.05, 12:24 litosci, nie daj Bog spotkac takiego pseudoturyste na swojej drodze.Na drugi raz zanim wybierzesz sie dalsza podroz niz do wsi obok to moze zapoznaj sie z warunkami na miejscu, z kultura, mentalnoscia, zwyczajami,poczytaj jedno, drugie forum zebys mial jasnosc w temacie, pojechal prymityw do Afryki i ma pretensje ze tam upal sakramencki,zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: iberia29 - ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:41 BRAWO !!! iberia29 to kolejna "blondi" ktora sie popisala swoim IQ buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: iberia29 - ROTFL IP: *.lodz.mm.pl 17.07.05, 13:05 Ja nie wiem co z tymi ludźmi gdzie Wasze poczucie humoru?Pozdrawiam wszystkich którzy zrozumieli bombowy żart Pietera... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: sysia itd 17.07.05, 13:07 jasne masz racje , forum turystyczne jest od tego zeby takie smieci zamieszczac, bravo!!!!autorowi pomylila sie turystyka z forum humorum. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: blekota - ROTFL 17.07.05, 13:10 napisalam, ze to zalatuje prowokacja, nie czytalam calego watku bo nie mam na to czasu, wiec daruj sobie osobiste wycieczki pseudointeligencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: blekota - ROTFL IP: *.lodz.mm.pl 17.07.05, 13:19 I dla takich nerwusów jest właśnie ten watek znowu zacznie sie wyzywanie...Pozdrawiam wszystkich spokojnych ludzi OCZYWIŚCIE TYCH CO UWAŻAJĄ SIE ZA INTELIGENTNYCH... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: blekota - ROTFL 17.07.05, 13:33 wybacz ale nie dam sobie w kasze dmuchac i jak mnie ktos od blondynki wyzywa to mie nie przyklasne,wiec moze nie komentuj bo i tak nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: blekota - ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:54 Fajnie:) "Nie czytałam całego wątku, bo nie mam na to czasu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: blekota - ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:04 Iberia, od blondynki nikt Cię nie wyzwie- biorąc pod uwagę Twoją inteligencję, byłby to komplement ;) ROTFL , i jeszcze raz ROTFL ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: blekota - ROTFL 17.07.05, 15:16 a to jest jakis obowiazek czytania calych watkow na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: iberia - ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:11 > a to jest jakis obowiazek czytania calych watkow na forum??? Znowu ROTFL, bo nie ma sensu dyskutowć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 czep sie tramwaja 17.07.05, 19:28 bo chlopie cudujesz jak malo kto, kazdy czyta i pisze to co chce, taka jest idea forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: chyba tramwaju ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:50 ... jak juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: chyba tramwaju ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:10 iberia- nie odwracaj kota ogonem, nie piszemy o czytaniu watków (chociaż przeczysz sama sobie-jak mozna odpisywac nie cztając na co się odpisuje), swoją "inteligencję" obracasz w -"nie czytałam". Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: chyba ..... 17.07.05, 20:44 nie odrwacam kota ogonem, widac jak jalowa jest cala ta dysputa i chyba panowie piszecie deczko nie na temat...... rozumiem ze ty i inni zawsze czytacie cale watki od poczatku do konca nawet jak maja po x postow-prosze bardzo robta co chceta,ale nie wydaje mi sie zasadne tracenie czasu na czytanie bzdet powyzej, odpisalam autorowi i koniec.Nie pasi to nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: chyba ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:08 Jesteś blondynką i to jest fakt. Nawet małe i nieco upośledzone dziecko zorientuje się w połowie tekstu ,że jest to żart. <> watki od poczatku do konca nawet jak maja po x postow-prosze bardzo robta Nawet nie rozumiesz co piszesz . Nikt nie mówi o czytaniu x wątków. Tylko o tym jednym, na który odpowiadając- chyba logiczne jest ,że MUSISZ go przeczytać, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lil Re: chyba ..... IP: *.aster.pl 18.07.05, 13:46 Patrzcie, jak to się dziwnie składa. Niedostatki inteligencji (objawiające się totalnym niezrozumieniem tego, co autor chciał powiedzieć, choć styl i przekaz jasne jak słońce) zwykle występują w parze ze skłonnością do awanturnictwa, pieniactwa, urażonej pseudo dumy i furiackich wycieczek osobistych. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: chyba ..... 18.07.05, 17:10 pogartulowac opiekunowi forum ze pozwala na zasmiecanie takimi bzdurami. Od blondynek to sobie matke swoja wyzywaj natomiast ode mnie wara. Nie zawsze jest zasadne czytanie calego watku, ktory ma x postow i wybacz ale swoje drogocenne rady zachowaj dla siebie.PASS-glupszemu sie ustepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: chyba ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:20 Masz rację blekota, co za tłuczek ,boże. > Nie zawsze jest zasadne czytanie calego watku, ktory ma x postow Po raz n-ty piszę Ci- JEDEN POST,który otwiera wątek, a nie x postów-ale Ty jednak pod wzgledem inteligencji bijesz wszystkie blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: chyba tramwaju ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:12 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=62692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: te turystka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:17 ja sobie juz dawno darowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: te polonista z Bożej łaski-daruj sobie n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:56 Wiem,wstyd Tobie za to co napisałaś,a właściwie popisałaś się.Żałosne jest to,i żałosna jest Twoja obrona ,w którą Ty sama jedynie chyba wierzysz. Wstyd mi za Ciebie i nasz babski ród,ale faktycznie mają z czego faceci się z nas śmiać. NIESTETY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: te polonista z Bożej łaski-daruj sobie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:03 Nicole-są piękne kobiety ,które intelektem biją facetów na głowę. Tak więc spokojnie ;)Nawet bym nie pisał, mozna się nabrac ,ok ,zdarza się zaćmienie, ale jeśli ktos nawet nie jest w stanie sie do tego przyznać( nie twierdzę ,że jestem inteligentny-pewnie nie, ale ten tekst, tak jak pisałem, w połowie chyba każdy jest w stanie się zorientowac ,że to satyra).........- ta panienka przypomina mi jednego z naszych byłych prezydentów- jest tak głupia, że nawet nie zdaje sobie sprawy z własnej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: te polonista z Bożej łaski-daruj sobie n/t 18.07.05, 20:05 daruj sobie inwetktywy pod moim adresem bo sam sobie wystwiasz swiadectwo twojego (niskiego)poziomu kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: te polonista z Bożej łaski-daruj sobie n/t 18.07.05, 20:06 nie moja droga nie jest mi wstyd, to raczej tym co mnie zaatakowali powinno byc wstyd, tyle tylko ze zle trafili, nie dam sobie w kasze dmuchac i koniec.Wiec moze nie oceniaj mnie bo tak naprawde mnie nie znasz.Sama jestes zalosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: te polonista z Bożej łaski-daruj sobie n/t IP: *.aster.pl 18.07.05, 21:53 Brawo iberia29! Już dawno nie było takich głupot. Czekam na dalsze popisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: te polonista z Bożej łaski-daruj sobie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:25 Przepraszam wszystkich za ostatnie zdanie. Nieco mnie poniosło, co jednak mnie nie tłumaczy. Inna sprawa ,że miałem co innego na mysli, a po przeczytaniu tego- wyszło dosyć głupie i dwuznaczne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: te polonista z Bożej łaski-daruj sobie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:32 > nie moja droga nie jest mi wstyd, to raczej tym co mnie zaatakowali powinno >byc > wstyd, tyle tylko ze zle trafili, nie dam sobie w kasze dmuchac i koniec no jak jestes taka bezwstydna to moge Cie dmuchnac moim koncem Ps. moze byc w Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elala Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:52 Głupszej opowieści nie czytałam, byłam 2 razy w Egipcie i jest na prawdę super. Człowieku nie powinieneś ruszać się wogóle z domu skoro jesteś do tego stopnia ograniczony. Jak można jechać do Egiptu i mieć pretensję do biuro o upał, trzeba najpierw przeczytać "warto wiedzieć" przed wyjazdem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.crowley.pl 19.07.05, 16:57 I kolejna "bladi" :D Ktora to juz? :D Ludzie, wy za grosz inteligencji nie macie. Nie rozumiecie ze watek ten, zalozony przez Piotera, ma na celu osmieszyc takich turystow (jakimi wy zapewne jestescie) ktorym wszystko przeszkadza, jest nie tak jak sobie wymyslili? Odpowiedz Link Zgłoś
binki1 Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! 19.07.05, 17:05 Gość portalu: elala napisał(a): > trzeba najpierw przeczytać Elala bardzo dobra rada najpierw przeczytać, tylko dlaczego sama jej nie stosujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:39 Tak jak pisałem. Naród idiotów- więc nie ma się co dziwić ,że i jego reprezentanci nie odbiegają od ogółu. Ten kraj się nie zmieni. Jak widze sondaże- ręce opadają. Głosować nie ma na kogo ,ale okazuje się ,że są również entuzjaści debilizmu ,złodziejstwa, i innego krętactwa. Po wypowiedziach niektórych "inteligentnych inaczej" ,przestaje mnie to dziwić. Szukam pracy w Egipcie- ale z daleka od Hurghady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kierowca B,C,E+ ADR, ładunki specjalistyczne, gabaryty, podstawy angielskiego, arabskiego, niemiecki. Pomóżcie wyrwać się z tego "domu wszystkich idiotów" !!! Please !!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Tytus-taki jestes elokwentny, z kwalifikacjami itd 19.07.05, 17:46 ze porzadnej pracy w Polsce nie umiesz znalezc ? buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota iberia29 skoncz juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:03 bo to juz trolowaniem zalatuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Tytus-taki jestes elokwentny, z kwalifikacjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:46 Jesteś debilem iberia to fakt. Po co mam Ci cokolwiek pisać jak i tak nie zrozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Tytus-taki jestes elokwentny, z kwalifikacjam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:52 To jeszcze do Ciebie prostaczko-czytaj ze zrozumieniem- ja nie pisałem o pracy w polsce, prymitywna pokrako Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota EOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:09 Tytus szkoda klawiszy ;) EOT Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Tytus-taki jestes elokwentny, z kwalifikacjam 20.07.05, 11:19 no wlasnie niemoto czytam, taki jestes madry ze pracy w Polsce nie ma dla ciebie i dlatego jej szukasz u arabow i daruj sobie inwektywy skoro inaczej nie potrafisz dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka69 Re: Tytus-taki jestes elokwentny, z kwalifikacjam 22.07.05, 15:38 no nie moge ale sie usmialam z tej iberii, kompletny kretynizm, haha, nie rozumie slowa czytanego zupelnie, 100% blondi.ale do tego jaka zacieta w sobie, oj jej juz chyba nic nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 [...] 20.07.05, 11:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cle_oo Re: Tytus od debili to sobie ojca swojego wyzywaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:51 Dlaczego nie chcesz się przyznać że nie zrozumiałaś żartu??? Proponuje poprosić mamusie żeby Ci poczytała jeszce raz tekst i wytłumaczyła co miał na myśli autor postu. Może wtedy dasz sobie spokój----> powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Tytus od debili to sobie ojca swojego wyzywaj 20.07.05, 23:08 bo od zartow to jest forum humorum, ale widze ze tu o egipcie niewiele sie mozna dowiedzic, za to obrazliwych komentarzy mnostwo,gratuluje!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 nie bardzo rozumiem 20.07.05, 23:10 dlaczego moj post zostal usuniety, no coz jak widac sa rowni i rowniejsi tutaj, bo jakos mnie jeden z drugim od debila wyzwal to jest ok? to super, taplajcie w blotku sami i zaproscie do zabawy "opiekuna" tego zalosnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda_gadac Re: to moze to zrozumiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:22 إيجنت كودي بانكس 2: ديستينيشن لندن نكته اخذت حكم سجن مؤبد ..ليه؟..علشانها موتت واحد من الضحك أخطاء يقع فيها بعض الصائمين Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.3.pl / *.3.pl 19.07.05, 21:23 Dziekuje autorowi za ten post!!! Dawno sie tak nie usmialam a czytajac go mezowi plakalam ze smiechu rzewnymi lzami! Pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 22:03 Fakt, na forum nie śmiałam sie jeszcze prawie nigdy.Udało Ci sie chłopie, niezle to wykombinowałeś!!!!Lece w piątek rozejrze sie i ja za tym Bin Ladenem.Cmoki dla Piotrka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.aster.pl 19.07.05, 22:34 Wielkie dzięki dla Marty i Kici. Wreszcie jakieś wesołe odpowiedzi na znakomity post Piotra. Mam nadzieje, że już koniec awantur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:31 jak bum dydy Ty masz problemy z psychika???a wlasciwie to nie pytanie...to stwierdzenie...!!!!A czego spodziewales sie w Egipcie???Budek z browarami???tak jak w Lebie...?????lysoli furami kradzionymi i kolorowych trawnikow????facet opanuj sie i lepiej jedz do Ciechocinka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:50 ....to byl oczywiscie zart:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:17 > ....to byl oczywiscie zart:) po 19 minutach od napisania pierwszego posta ? jasssne ... poczytalas troche watek i doszlas do wniosku ze zaliczasz sie do tych na b. hehe i glupio sie zrobilo co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:21 wyobraz sobie ze nie...tym bardziej ze znam piotera;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:24 > wyobraz sobie ze nie...tym bardziej ze znam piotera;) i tez widzialas Bin Ladena ? ;) bo mnie zaczepial caly czas i pytal czy nie chce Marlboro albo haszyszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:28 widz4e go caly czas...nawet w polskim szczecinie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robssson Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:51 ...w sumie to nie wiem, co ci odpowiedzieć...jedz do tej Łeby...a może dla bezpieczeństwa innych ludzi zostań w domu...może zostań pisarzem, bo popatrz ilu ludzi rozbawiłeś...pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robssson Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:57 ...bo zupa była za słona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lil Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.aster.pl 20.07.05, 17:45 No nie mogę! Następny! Pioter, napisz coś jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamss5 Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:06 jestescie chorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.lodz.mm.pl 20.07.05, 22:27 Nie było mnie tylko 3 dni ale sie wątek rozwinął...Jestem w szoku ale tak jak przypuszczełam zaczęły sie pyskówki i po co sie denerwować przecierz w naszym kraju mało kto potrafi sie przyznać do błędu i mało kto uszanować to że ktoś jest osoba dumną i pewną siebie zamiast się zabijać na forum wymyślcie coś równie śmiesznego jak autor watku.Pozdrawiam i oznajmiam że za 7 dni zobacze Egipt HURRRRAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syberyjska Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.05, 13:28 Zalosne... 1. Widać, ze pierwszy raz na lostnisku... 2. Może zona zapomniała tabletek na głowę? 3. Jadąc do karaju gdzie normalną temperaturą jest 36-45 stopni trzebaliczyć sie z konsekwencjami takich upałów.. 4. Owsem, zieleni jest mało, ale kto mówił , że będzie? 5. Jesli się dokladnie przyjrzycie u nas rowniez mozna dostrzec śmieci...tylko ze my je wywozimy do lasu, myslac, ze tym samym rozwiązemy problem.. 6. A czego się spodziewałeś? Anglików? Polaków? 7. Trudno w Egipcie o polskie jedenie...nie prawdaż? 8. Moze na poczatek jakiiś kurs pływania by się przydał? 9. Następnym razem pomachaj Bin Ladenowi ;) 10. Straszne rzeczy !! 11. .... no tak.. 12. A Saby nie było?:( 13. Nie trzeba było żreć tego upragnionego polskiego jedzsnia to by flora bakteryjna się nie odezwała :lol: 14. Kultura, kultura i jeszcze raz kultura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! 21.07.05, 14:25 jejkuuuu... już nie mogę:-D Czy to się dzieje naprawdę??? ID z gorzowa, więc może zbłąkany pacjent??? Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! 21.07.05, 14:26 miałam na myśli IP :-& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.aster.pl 21.07.05, 20:55 Dzięki 'syberyjska'! Twója wypowiedź skłoniła mnie do ponownego rozkoszowania się opisem egipskiej wyprawy Piotera. Nabiera smaku w miarę kolejnych postów i z upływem czasu. BRAWO PIOTER! Mam nadzieję na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.lodz.mm.pl 21.07.05, 21:56 Nie no teraz to i ja nie wytrzymam to chyba bedzie wątek roku jak jeszcze parę mało spostrzegawczych osób go przeczyta.HAHAHA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka69 Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! 22.07.05, 15:47 e tam od razu mało spostrzegawczych..:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwnah Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! 28.07.05, 08:18 gdzieś ty chłopie był?????????? a może na pustyni z Beduinami spałeś w szałasie ? co to za hotel? ilu gwiazdkowy **? płaciłeś 300 zł czy trochę więcej? i pierwszy raz byłeś na lotnisku co ? trzeba było jechać do Norwegii!!! a jesteś z Warszawy to wyjaśnia wszystko!!!niby stolica , a same wieśniaki tam mieszkają ! też spotkaliśmy takich w samolocie , wyrżneli 3 litry wódy zostawili syf jak po tornadzie i wytoczyli się z samolotu dzięki bogu pojechali do innego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annablue Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:46 > a jesteś z Warszawy to wyjaśnia wszystko!!!niby stolica , a same wieśniaki tam > mieszkają ! ponad 60% mieszkajacych w Warszawie to przyjezdni z calej Polski wiec nie wkladaj wszystkich do jednego worka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:13 Z moich ustaleń na dzień dzisiejszy (h 15:00)zanotowano, tzw. "mało spostrzegawczych..:)" 21/osobonicków na wątek.Up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: TO JEDEN WIELKI SKANDAL !!! IP: *.aster.pl 28.07.05, 22:50 Gość portalu: helmut napisał(a): > Z moich ustaleń na dzień dzisiejszy (h 15:00)zanotowano, tzw. "mało > spostrzegawczych..:)" 21/osobonicków na wątek.Up! Bardzo przygnębiająca statystyka! Mam nadzieję, że jest jednak lepiej. Chyba kilka osób tylko prowokowało biorąc wzór z Piotera. A może jestem przesadnym optymistą? Odpowiedz Link Zgłoś