Dodaj do ulubionych

JAK SCIĄGNĄĆ RODZINĘ Z EGIPTU

IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 03:44
Witam
Moja rodzina wyjechała wczoraj do Hurghady. Własnie dowiedziałem się o
zamachach w Sharm. Proszę poradzcie jak bezpiecznie ściągnąc moich bliskich z
Egiptu natychmiast- jakimi liniami i gdzie mogę kupic bilety, jakimi
przewoźnikami. Koszty się nie liczą. proszę tylko o praktyczne porady

Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: JAK SCIĄGNĄĆ RODZINĘ Z EGIPTU IP: 217.139.165.* 23.07.05, 04:39
      udaj sie do najblizszego posrednika lub bezposrednio do jakiegokolwiek biura
      podrozy i powiedz ze chcesz kupic bilety na droge powrotna z egiptu w mozliwie
      jak najszybszym terminie bilety te twoja rodzina moze odebrac u posrednika
      egipskiego oni ci zreszta wszystko wytlumacza jest tylko generalnie problem z
      biletami bo sa to loty czarterowe i zdecydowana wiekszosc miejsc jest niestety
      zarezerwowana ale mozesz probowac
    • Gość: LionFish Re: JAK SCIĄGNĄĆ RODZINĘ Z EGIPTU IP: *.lv.lv.cox.net 23.07.05, 05:29
      O to co moge ci doradzic. Na miejsca w lotach czarterowych nie ma nawet
      najmniejszej szansy. Jedyny sposob, to udac sie do biura Egypt Air w Hurghadzie
      i probowac robic rezerwacje przez Kair.
      Sa jeszcze miejsca z Kairu do Warszawy przez Frankfurt (Egypt Air do Frankfurtu
      dalej do WAWy Lufthansa) po $370 od osoby z taxami i oplatami lotniskowymi (one
      way tickets, w jedna strone).
      Bilet z Hurghady do Kairu kosztuje okolo $200 w zaleznosci od oblozenia miejsc,
      ktore pewnie jest duze wiec radze sie spieszyc. Odradzam stanowczo w chwili
      obecnej przejazd autokarem z Hurghady do Kairu. Pomijajac wzgledy
      bezpieczenstwa, taka podroz bedzie meka (wzmocniono posterunki, bedzie wiecej
      kontroli na drodze).

Podaje adres i nr-y telefonow do biura Egypt Air w Hurghadzie:
      Tourism Center przy Hotelu National
      Nr telefonow (kierunkowy na Egipt +2, na Hurghade 65)
      447503
      447504
      447505
      447506
      447507
      447500 manager office'u
      447501 nr faxu
      jest tez biuro Egypt Air na lotnisku w Hurghadzie. Warto sie tam udac, podaje
      nr-y telefonow
      443598
      444365
      442883 nr faxu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka