Gość: mimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 08:12 Co mozecie napisac o sam. centralwings latajacych do Egiptu z wawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stiwi Re: JAKIE SAM> CENTRALWINGS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 08:38 Są to tanie linie LOTu, jednak obsługa techniczna jest identyczna. LOT ma świetne zaplecze techniczne, uznany był przez Boeing za nr #1 na świecie pod względem "engine mainetance". W dodatku jest to najlepszy przewoźnik w Europie środkowo-wschodniej. Obecnie są to najlepsze linie wykonujące loty czarterowe z Polski do Egiptu. Nie licz tylko na ciepły posiłek, jak chcesz coś zjeść, to musisz sobie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
heniekj23 Re: JAKIE SAM> CENTRALWINGS ? 31.07.05, 14:45 Mają samoloty Boeingi 737 - 300 ze 150 miejscami na pokładzie. Nie ma ciepłego posiłku i nie ma podczas podróży nic za darmo wszystko kupujesz płacąc w złotówkach dolarach czy euro. Przykładowe ceny kawa- 5zł kanapka 5do 7 zł jakieś ciastka batoniki - od 4 do 7 zł obsługa miła zawsze uczynna, nawet przy locie do egiptu mają druki wizy egipskiej które rozdają w celu szybszego załatwienia formalności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella19 Re: JAKIE SAM> CENTRALWINGS ? IP: *.interpc.pl 31.07.05, 17:14 A mozecie mi powiedziec jak jest z opoznieniami??Tzn czy podobnie jak w AMC? Czesto im sie zdarzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: JAKIE SAM> CENTRALWINGS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:44 Na pewno ze wszystkich lotów czarterowych do Egiptu są średnio statystycznie najbardziej punktualni. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: JAKIE SAM> CENTRALWINGS ? 31.07.05, 22:00 Na ich stronie znajdziesz informacje o samolotach: www16.centralwings.com/pl/80/index.html Nie wiem, jak w przypadku punktualności czarterów (które jak wiadomo latają w praktyce wtedy, kiedy zrobi się wolne miejsce między rejsowymi), ale kiedy leciałam w czerwcu do Rzymu, mieliśmy 20 minutowe opóźnienie przy wylocie z Okęcia, z powrotem jeszcze lepiej - ponad godzina, ale to podobno na Ciampino norma... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
heniekj23 Re: JAKIE SAM> CENTRALWINGS ? 31.07.05, 21:25 Nie spóznił się do egiptu jak i spowrotem nie mówimy o różnicy 5 minutowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella19 Re: JAKIE SAM> CENTRALWINGS ? IP: *.interpc.pl 31.07.05, 22:24 To dobrze:)Dzieki za info:* Odpowiedz Link Zgłoś