IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:21
Jak podpisać bagaż? Czy wystarczy tylko imię i nazwisko?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: Bagaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:49
      Najlepiej wpisać imię, nazwisko, adres zamieszkania w Polsce, nazwę hotelu i
      najważniejsze to nr telefon, który zabierasz ze sobą, a i pamiętaj o
      kierunkowym do Polski +48
      • gosiajasiu Re: Bagaż 02.08.05, 09:14
        Bagażu nie trzeba podpisywać . Na lotnisku dostajesz specjalną samoprzylepną
        kartkę na której wpisujesz swoje dane i przyklejasz ją na walizce.
        • Gość: ... Re: Bagaż IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 02.08.05, 09:31
          czyli wychodzi na to samo - podpisac czy wpisac dane..
          • heniekj23 Re: Bagaż 02.08.05, 18:47
            Każde renomowane biuro na lotnisku daje takie specjalne karteczki na bogaż /
            widziałem to w Eximtours Neckerman i napewno Alfastar/ natomiast gdy nadajesz
            bagaż na samolot to dostajesz taką długa kartkę przylepioną do walizki i małą
            do poszportu jaest to dowód ubezpieczenia bogażu przez lotnisko i tylko z tym
            dokumentem możesz dochodzić swych praw w przypadku zaginięcia bagażu. Inne
            karteczki te z biur czy własne służą tylko do indywidualnego rozpoznania lub do
            dostarczenie bogażu w przypadku zaginięcia do danego hotelu lub domu lub do
            kontaktu z właścicielem bogażu i informacji dzie bagaż się znajduje i gdzie go
            można odebrać. Ale mogę cie zapewnić że w tych lotach do Egiptu to się nie
            zdarza.
            • Gość: Anka Re: Bagaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:08
              Zagubienie bagażu to prawdziwy pech. My zawsze bierzemy dwie walizki zamiast
              jednej dużej i pakujemy swoje rzeczy po połowie do każdej. Gdyby jedna walizka
              zaginęła, to nie zostajemy bez ubrań. A cenne rzeczy oczywiście w bagażu
              podręcznym.
              • Gość: A.B Re: Bagaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:08
              • Gość: a.b Re: Bagaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:11
                Polecam na kartce tej której dadzą Ci na lotnisku napisać dokładne dane gdzie
                lecisz, adres, ponieważ jak rok temu leciałam ( co prawda do usa _ to zagubili
                mój bagaż, bez którego byłam 4 dni..... ale na szczescie był podpisany i trafił
                tam gdzie miał trafić za mną.
                Najlepiej jeszcze w razie czego mieć w bagażu podręcznym jakies osobiste rzeczy
                typu szczoteczka, kosmetyki, bieliznaq na zmianę...
                Pozdrawiam i życzę żeby nmikomu się to nie trafiło bo ja akurat miałam masę
                kłopotów.
                pozdrawiam
                • Gość: mati Re: Bagaż IP: *.um.zyrardow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:24
                  imię nazwisko, adres zam, telefon, miejsce do którego lecisz. Pozdrawiam i
                  życzę miłego lotu:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka