Dodaj do ulubionych

cena internetu w Sharm

02.08.05, 20:31
będę w Radisson Sas w Sharm-ie, jakie są ceny dostępu do sieci i gdzie
najkorzystniej?
Obserwuj wątek
    • abirka Re: cena internetu w Sharm 02.08.05, 20:38
      Ceny sa baaardzo rózne. Zależne od miejsca i sprzetu jakim kafejka dysponuje.
      Zwykle w hotelach jest troche drożej. Bywało rok temu 10 - 20 LE za godzinę. W
      tym roku dowiem sie juz pojutrze ;))) Mówi sie, że w Old Markecie jest taniej
      niz w Naama. Ale w Naama jest duży wybór kafejek. Musisz wejśc do kilku i
      popytać, potargowac sie.
      • Gość: Stiwi Re: cena internetu w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:47
        Czyżbyś leciała 4.08? :-)
        • abirka Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 11:14
          Nie, Sitwi, lece już dzisiaj :))))))))))))))))))) tylko wieczorem. Więc w Sharm
          będe w nocy. Sprawdzanie starych katów zaczynam więc od jutra :))))))))))
          • Gość: Stiwi Re: cena internetu w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:49
            Do zobaczenia pod wodą... :) Zdecydowałem się na wypad teraz na 4.08,
            zamierzasz nurkować? Jeśli tak to z jaką bazą?
            • abirka Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 11:52
              Będziesz w Sharm, mozna byłoby spotkać się. W jakim hotelu będziesz? dobre ceny
              ma Big Blue no i dobry jest Maxiu. Pisz szybko bo o 14. 30 wyruszam. Możesz dać
              namiary na siebie to się w Sharm odezwę
              • Gość: Stiwi Re: cena internetu w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:01
                Wysłałem Ci maila na ten adres z gazeta.pl
                • abirka Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 12:32
                  Wysłałam Tobie odpowiedź :)))
    • miriam_73 Re: cena internetu w Sharm 02.08.05, 20:44
      w dwóch kafejkach internetowych z których korzystałam w lipcu po 5 funtów za
      pół godziny. Bez targowania. Jedna na dole w Naama Center druga obok McDonalda
      na piętrze.
    • yarwar Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 13:11
      dzięki wszystkim za informację, dziś wylatujemy do Sharmu :) a u nas pada...
      • abirka Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 13:12
        A o której i z jakiego miasta? Bo ja o 20.45 z Warszawy ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka