yarwar 02.08.05, 20:31 będę w Radisson Sas w Sharm-ie, jakie są ceny dostępu do sieci i gdzie najkorzystniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abirka Re: cena internetu w Sharm 02.08.05, 20:38 Ceny sa baaardzo rózne. Zależne od miejsca i sprzetu jakim kafejka dysponuje. Zwykle w hotelach jest troche drożej. Bywało rok temu 10 - 20 LE za godzinę. W tym roku dowiem sie juz pojutrze ;))) Mówi sie, że w Old Markecie jest taniej niz w Naama. Ale w Naama jest duży wybór kafejek. Musisz wejśc do kilku i popytać, potargowac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: cena internetu w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:47 Czyżbyś leciała 4.08? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 11:14 Nie, Sitwi, lece już dzisiaj :))))))))))))))))))) tylko wieczorem. Więc w Sharm będe w nocy. Sprawdzanie starych katów zaczynam więc od jutra :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: cena internetu w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:49 Do zobaczenia pod wodą... :) Zdecydowałem się na wypad teraz na 4.08, zamierzasz nurkować? Jeśli tak to z jaką bazą? Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 11:52 Będziesz w Sharm, mozna byłoby spotkać się. W jakim hotelu będziesz? dobre ceny ma Big Blue no i dobry jest Maxiu. Pisz szybko bo o 14. 30 wyruszam. Możesz dać namiary na siebie to się w Sharm odezwę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: cena internetu w Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:01 Wysłałem Ci maila na ten adres z gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: cena internetu w Sharm 02.08.05, 20:44 w dwóch kafejkach internetowych z których korzystałam w lipcu po 5 funtów za pół godziny. Bez targowania. Jedna na dole w Naama Center druga obok McDonalda na piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
yarwar Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 13:11 dzięki wszystkim za informację, dziś wylatujemy do Sharmu :) a u nas pada... Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: cena internetu w Sharm 03.08.05, 13:12 A o której i z jakiego miasta? Bo ja o 20.45 z Warszawy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś