Gość: syberyjska IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.05, 11:07 Będac w Egipcie widziałam oferty lotu balonem nad górami przy wschodzie/zachodzie słońca i takie bajery. Czy ktoś z Was skorzystał z tego? Jakie są mniej wiecej koszta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ew Re: balonem w Asuanie IP: *.ssk.pl / *.ssk.pl 12.08.05, 12:22 wróciłam 7,07,2005 i gośc z naszej grupy leciał balonem tylko nie pamietam czy to było w Asuanie czy w Luksorze ale płacił coś około 150 $ za dorosłą osobę.Ten przelot zorganizowała mu nasza pilotka Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: balonem w Asuanie 12.08.05, 13:10 W Luksorze na pewno sa loty balonem , niestety nie wiem po ile. Wydaje mi sie , ze kiedys ktos pisal na forum , ze sam sobie zalatwil taki lot i wytargowal do 80$ za os. Uzyj wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syberyjska Re: balonem w Asuanie IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.05, 15:58 Dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: balonem w Asuanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:48 Loty balonem są i nad Luksorem i nad Assuanem, organizuje je wiele biur lokalnych, ale ogłaszają się wszędzie: nawet w oficjalnym informatorze ElGouny jest o tym wzmianka. Nie leciałem, ale znajomi którzy zdecydowali się na lot samolotem ElGouna - Luksor z lotu ptaka - ElGouna twierdzili, że wrazenia niezapomniane. Myślę że tym bardziej balonem... Tylko ta cena nie wydaje mi się prawdziwa - skoro ich lot samolotem kosztował 130$ od osoby!!! Odpowiedz Link Zgłoś