Gość: Grzegorz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.05, 11:39 Chętnie udzielę wyczerpujacych informacji na temat pobytu w hotelu Aida Verdi Steingenberger wraz ze zdjęciami. Proszę o kontakt na adres e-mail: Grzegorz_wawa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pipipipi A dlaczego zakładasz wątek tutaj? 21.08.05, 11:45 Przecież jest całe forum o hotelach (o tym także). Czyżby nieznajomość obsługiwania internet explorera? Dla leniwego forumowicza podaję wątek, gdzie możesz się produkować do woli nie śmiecąc tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=13969276 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8273709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Hotel Aida Verdi Steingenberger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:05 Hej!!! Ja też byłem w Verdim w czerwcu... Czy wiesz moze co tam się z mieniło od czerwca?? Bo słyszałem, że od przyszłej wiosny maja być gondole pływająceod recepcji, (pod ulicą?) aż do plazy... Będę wdzięczny za jakiekolwiek info... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:29 Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:27 Ja z kolei wiele razy udzielałem tu informacji o ElGounie i hotelu "Panorama" w którym byłem 4 razy i go po prostu uwielbiam - bo ludzie chcieli wiedzieć... Niebądźmy tak ortodoksyjni i skupmy się na tępieniu chamstwa, a nie dobrych chęci... Pozdrawiam Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.toya.net.pl 22.08.05, 10:12 Grześku, dobrymi chęćmi piekło wybrukowane. Specjalnie zajrzałem na wątek o tym hotelu na forum Hotele i nie znalazłem tam słowa od Grzegorza, więc chyba nie o dobre chęci tu chodzi, bo gdyby tak, to opisałby i tu i tam. Bardziej o lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:04 proszę się nie czepiać Grzesia bo to porządny gość. napisałam do niego z prośbą o rady i zdjęcia. wysłał mi po chwili informacjwe i masę zdjęć za co bardzo mu jestem wdzięczna. oby więcej takich forumowiczów, którzy nie zjamują się pisaniem głupich postów lub piszą bardzo chamskie i nie na miejscu komentarze. tak więc na łamach forum dziękuje grzegorzowi za pomoc. asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 18:10 Olać prywatny folwark Maniaka, piszemy o hotelach tutaj i nic mu do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:53 > Olać prywatny folwark Maniaka To nie Jego "folwark" prosty człowieczku <piszemy o hotelach To też wystawia świadectwo Twoim "szerokim" horyzontom myslowym ,ala, Egipt=hotel, i nic nie jest bardziej istotne od ilości marmuru.Ale jeśli jesteś szczęśliwy w swoim świecie wyobrażeń o Egipcie, -to czemu nie. Zawsze jest szansa ,że może odkryjesz ten "inny" egipski świat,o którym nie masz pojęcia, czego Ci niniejszym życzę. <tutaj Cóż, jaki rząd, tacy i jego wyborcy, przekrój społeczeństwa po prostu. Im tez się wydaje ,że w imię swoich wyimaginowanych racji mogą wchodzić innym na głowę i wprowadzając swoje kretyńskie fantazje rodem z "pamiętnika wariata" ,robić co uważają za słuszne bo "ja tak chcę" i "co mi ta hołota tu będzie mówić " prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi - bis Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:23 a dlaczego mam olewac kogoś kto robi super robotę( bez wzgledu czy prywatnie)- a słuchać Ciebie - jak na razie robiącego tylko super burdel na forum??????????? może coś zrobisz pozytywnego to Ciebie nie będziemy olewali!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś