Dodaj do ulubionych

Hotel Aida Verdi Steingenberger

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.05, 11:39
Chętnie udzielę wyczerpujacych informacji na temat pobytu w hotelu Aida Verdi
Steingenberger wraz ze zdjęciami. Proszę o kontakt na adres e-mail:
Grzegorz_wawa@wp.pl
Obserwuj wątek
    • pipipipi A dlaczego zakładasz wątek tutaj? 21.08.05, 11:45
      Przecież jest całe forum o hotelach (o tym także).
      Czyżby nieznajomość obsługiwania internet explorera?

Dla leniwego forumowicza podaję wątek, gdzie możesz się produkować do woli nie
      śmiecąc tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=13969276
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8273709
    • Gość: Maber Re: Hotel Aida Verdi Steingenberger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:05
      Hej!!! Ja też byłem w Verdim w czerwcu... Czy wiesz moze co tam się z mieniło
      od czerwca?? Bo słyszałem, że od przyszłej wiosny maja być gondole pływająceod
      recepcji, (pod ulicą?) aż do plazy... Będę wdzięczny za jakiekolwiek info...
      • pipipipi No i mamy 2 fora o hotelach, brawo 21.08.05, 12:26
        no comments.
        • Gość: Maber Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:29
          Dziekuję
          • Gość: Grzesiek Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:27
            Ja z kolei wiele razy udzielałem tu informacji o ElGounie i hotelu "Panorama" w
            którym byłem 4 razy i go po prostu uwielbiam - bo ludzie chcieli wiedzieć...
            Niebądźmy tak ortodoksyjni i skupmy się na tępieniu chamstwa, a nie dobrych
            chęci...
            Pozdrawiam
            Grzesiek
            • Gość: Turysta Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.toya.net.pl 22.08.05, 10:12
              Grześku, dobrymi chęćmi piekło wybrukowane.
              Specjalnie zajrzałem na wątek o tym hotelu na forum Hotele i nie znalazłem tam
              słowa od Grzegorza, więc chyba nie o dobre chęci tu chodzi, bo gdyby tak, to
              opisałby i tu i tam.
              Bardziej o lenistwo.
            • Gość: asia Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:04
              proszę się nie czepiać Grzesia bo to porządny gość.
              napisałam do niego z prośbą o rady i zdjęcia.
              wysłał mi po chwili informacjwe i masę zdjęć za co bardzo mu jestem wdzięczna.
              oby więcej takich forumowiczów, którzy nie zjamują się pisaniem głupich postów
              lub piszą bardzo chamskie i nie na miejscu komentarze.
              tak więc na łamach forum dziękuje grzegorzowi za pomoc.
              asia

• Gość: Zibi Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 18:10
                Olać prywatny folwark Maniaka, piszemy o hotelach tutaj i nic mu do tego.
                • Gość: Mark Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:53
                  > Olać prywatny folwark Maniaka
                  To nie Jego "folwark" prosty człowieczku

<piszemy o hotelach
                  To też wystawia świadectwo Twoim "szerokim" horyzontom myslowym ,ala,
                  Egipt=hotel, i nic nie jest bardziej istotne od ilości marmuru.Ale jeśli jesteś
                  szczęśliwy w swoim świecie wyobrażeń o Egipcie, -to czemu nie. Zawsze jest
                  szansa ,że może odkryjesz ten "inny" egipski świat,o którym nie masz pojęcia,
                  czego Ci niniejszym życzę.

<tutaj
                  Cóż, jaki rząd, tacy i jego wyborcy, przekrój społeczeństwa po prostu. Im tez
                  się wydaje ,że w imię swoich wyimaginowanych racji mogą wchodzić innym na głowę
                  i wprowadzając swoje kretyńskie fantazje rodem z "pamiętnika wariata" ,robić co
                  uważają za słuszne bo "ja tak chcę" i "co mi ta hołota tu będzie mówić "
                  prawda?
                • Gość: zibi - bis Re: No i mamy 2 fora o hotelach, brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:23
                  a dlaczego mam olewac kogoś kto robi super robotę( bez wzgledu czy prywatnie)-
                  a słuchać Ciebie - jak na razie robiącego tylko super burdel na forum???????????
                  może coś zrobisz pozytywnego to Ciebie nie będziemy olewali!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka