Gość: mmika IP: *.poznan.uw.gov.pl 31.08.05, 16:12 Witam, moi drodzy poszukuje informacji nt hotelu Makadi Beach w zatoce Soma Bay, prosze o udzielnie mi jakichklowiek informacji, będe z góry wdzięczna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadrom Re: Hotel Makadii Beach 31.08.05, 16:28 Tu masz link do strony hotelu: www.iberotel-eg.com/makbeach/index.htm Byłem w nim w sierpniu 2003. Zaliczyłem Egipt 3 razy, ale z tego hotelu, a przede wszystkim standardu obsługi jestem najbardziej zadowolony. Dla mnie rewelacja. Podaj adres e-mail to prześlę Ci jakieś fotki + dodatkowe informacje. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kadrom Re: Hotel Makadii Beach 31.08.05, 16:35 Znalazłem jeszcze jedną stronkę z hotelem i mapka całego kompleksu Iberotela w zatoczce Makadi. www.iberotel.com/en/hotels/details.php?id=17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmika Re: Hotel Makadii Beach IP: *.poznan.uw.gov.pl 01.09.05, 16:03 Witaj, Kadrom dziekuje bardzo za stronki podaje namiar na siebie mmika28@poczta.onet.pl dzieki pozdrawionka mmika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Hotel Makadii Beach IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 17:48 Mamy wolność słowa, więc możemy pisać o hotelach tutaj, i żaden oszołom nam tego nie zabroni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi-bis Re: Hotel Makadii Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:10 oczywiście że nie dlatego pisz tutaj i na murach chodząca inteligencjo Odpowiedz Link Zgłoś