Dodaj do ulubionych

KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:41
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl / *.dolnoslaska.policja.gov.pl 14.09.05, 11:44
      z jakiego biura lecisz?
      • Gość: Olcia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:58
        Z alfy star

• Gość: renia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl / *.dolnoslaska.policja.gov.pl 14.09.05, 12:03
      Hmmm w takim razie nic nie rozumiem, ponieważ kilka dni temu moi znajomi
      wracali z Hurghady z Alfastarem i niestety wrócili do Poznania ponieważ było
      zbyt mało osób z Wrocławia a w biurze ponac im powiedzieli ze od wrzesnia nie
      bedzie wylotów z Wrocławia.Nic tak czy siak zwracam honor i przepraszam za
      zamieszanie :))) Życze cudownego wypoczynku i jeśli poznasz może Pawła
      (rezydenta Alfy albo Ashrafa) byłabym Ci wdzięczna za przekazanie pozdrowień.
      • Gość: Olcia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:09
        Pozdrowienia mogę przekazać tylko wtedy kiedy spotkam tych panów na lotnisku,bo
        potem wszyscy rozjadą się do hoteli a ja pojadę wypoczywać indywidualnie
        (wynajęłam mieszkanie)
        • Gość: renia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl / *.dolnoslaska.policja.gov.pl 14.09.05, 13:55
          Tio widzę, że podróżujesz podobnie jak ja.Ja niedawno wróciłam z Egiptu z
          Hurghady po miesiącu pobytu i też z koleżanką wynajmowałyśmy mieszkanie.A gdzie
          dokładnie będziesz?My byłyśmy na Sheri Street :)))) Może mogłabym coś przez
          Ciebie przesłać znajomym?Ale jeśli to problem to zapomnij, że pytałam :)))
          • Gość: Olcia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:26
            Powiem szczerze,że nawet nie wiem gdzie będę mieszkać ponieważ tą sprawą
            zajmuje się mój egipski małżonek,który wybrał mieszkanie w podobno świetnym
            miejscu.Mam nadzieję,że dokonał właściwego wyboru.Jeśli chodzi o przesyłkę to
            chyba nie będę wścibska jeśli zapytam co zawiera i jakich jest gabarytów?
            Pozdrawiam
      • Gość: fik Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: 195.136.125.* 14.09.05, 16:54
        to niw mozliwe bo wlasnie od wrzesnia sa zawieszne loty z poznania a nie z
        wroclawia
    • angiem78 Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? 15.09.05, 22:04
      hej. tez mam meza w Hurghadzie. czy jeslibys miala chwilke to mozesz napisac do
      mnie na maila? chyba jestes z Wroclawia a ja mam kilka pytan:-) adres mailowy
      na gazeta.pl- angiem78@gazeta.pl; pozdrawiam cieplo
      • Gość: renia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl / *.dolnoslaska.policja.gov.pl 16.09.05, 09:54
        Cześć Olu!Ja mam póki co tylko narzeczonego :))), ale jak znam życie to
        mieszkanie jest pewnie blisko Sheri Street bo większość Egipcjan wybiera
        właśnie te okolice! :)))) Co do przesyłki to będzie dość mała, ale o zawartości
        wolałabym napisać w mailu. grw@tlen.pl proszę napisz albo podaj mi swój
        adres.Chętnie bym się też z Tobą spotkała, jeśli jesteś w stanie znaleść wolną
        chwilkę, na kawkę. Zawsze to wygodniej niż przez netka :))) Pozdrawiam
        • Gość: Gosia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.76.classcom.pl 16.09.05, 10:05
          Cześć, jakbyś miała problem z przekazaniem tej przesyłki, to służę pomocą. Lecę
          do Hurghady 30 września z Alfa Star, wprawdzie z Katowic, ale jak coś możesz mi
          przesłać paczuszkę. A jeżeli to paczka dla Pawła albo Ashrafa, to w ogóle nie
          ma problemu, bo ich kojarzę z poprzedniego wyjazdu. Pozdrawiam.
          • Gość: Gosia Re: KTO Z WROCKA 28.09 DO HURGHADY? IP: *.76.classcom.pl 16.09.05, 10:14
            Aha, mój gg jakbyś chciała 7841650
        • Gość: Olcia DO Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:33
          Napisałam do ciebie maila.Pozdrawiam
          • Gość: Renia Re: DO Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:01
            Dziekuje z calego serduszka Olu i Gosiu!Przesylka nie jest ani dla Pawla ani
            dla Ashrafa, tylko dla moich cudownych znajomych z Eximu (Natalii,i 2 pilotow
            wycieczek i Polek, ktore tam mieszkaja od ladnych kilku lat(sa dokladnie z El
            Gouny), aczkolwiek oni sie wszyscy doskonale znaja :))))) Wagowo to niewielka
            paczka!Olu dziekuje za maila odpisalam :)))) Pozdrawiam i zawsze chetnie sluze
            pomoca :))))
            • Gość: Olcia Re: DO Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:13
              Witam.Niestety chyba coś z tą pocztą(moją lub twoją)coś nie tak bo maila nie
              dostałam.próbowałam wysłać następnego ,sprawdź może doszedł.Pozdrówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka