kasssiek 15.01.06, 14:56 Dziewczyny!Czy zna któraś z was Mohameda z Alfa Star?Pracuje w Sharm.Najczęściej odbiera turystów z lotniska a także jeździ z wycieczkami do Kairu, do klasztoru Św. Katarzyny i na Górę Synaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katamal Re: Mohamed z Alfa Star 04.02.06, 22:38 znam go, maiałam przyjemność go poznać miły,żony sobie szuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Alfa Star 06.02.06, 18:39 jesli masz na mysli tegoco pochodzi z Libii to raczej nie, no chyba,że jest jeszcze inny ( ten ma własne mieszkanie na hamadzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasssiek Re: Mohamed z Alfa Star 06.02.06, 18:50 To chyba nie o tego Mohameda chodzi bo ten, którego ja mam na myśli jest rodowitym Egipcjaninem i pochodzi z Kairu. Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Alfa Star 06.02.06, 18:51 ech szkoda, bo myslałam,że poznam kogoś kto go zna to sobie byśmy o nim poplotkowały Odpowiedz Link Zgłoś
40-latek48 Re: Mohamed z Alfa Star 21.03.06, 05:16 ja go znam . Ma zone i 2 dzieci, trzecie w drodze. Zony to on juz nie szuka, szuka sobie tylko jakies dupy no lozka od czasu do czasu, dla urozmaicenia wiec opowiada bajki, ze szuka. Szczegolnie lubi glupie Polki. Bo podobno glupszych juz nie mozna znalezc. One lapia od Egipcjan choroby weneryczne. Podczas ostatniego wyjazdu jedna dupa zalapala warty a jedna syfilisa. Przestalem sie juz martwic. Jak lataja z dupami to maja takie rezultaty. Ja jestem jedynie do pilnowania porzadku podczasw wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
baby79 Re: Mohamed z Alfa Star 07.08.08, 12:21 ja chyba go znam pracuje w Sharm, ostatnio w Kiroseiz, i pochodzi z Kairu Odpowiedz Link Zgłoś
habiba2 Re: Mohamed z Alfa Star 22.03.06, 11:12 CZY TEN MOHAMED PRACOWAL MOZE WCZESNIEJ W EXIM TOURS JEZELI TAK TO MOGE WAS ZAPEWNIC ZE BARDZIEJ ROWNEGO FACETA NIGDY PRZEDTEM NIE ZNALAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
katamal Re: Mohamed z Alfa Star 26.03.06, 00:28 masz rację fajny i śmieszny z niego chłopak, zabawny jest szczególnie jak się z tobą kłóci Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Alfa Star 02.06.06, 10:07 Ja znam. Kręci z kim popadnie, ze mną również próbował ale coś mu nie wyszło... ;) Nie godny zaufania poza tym, że w miarę kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasssiek Re: Mohamed z Alfa Star 02.06.06, 10:23 ciekawe czy o tym samym Mohamedzie mowimy?Ma ksywke Miki Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Alfa Star 02.06.06, 10:52 Nie wiem jaką ma ksywkę, wiem natomiast, że gdy powiedziałam mu, że dziękuje za spotkanie reakcja była bardzo dziwna (był wściekły), następnie natychmiast zaczął się umawiać z kims innym (sms'y i telefony). Dowiedziałam się o tym ponieważ niedaleko była osoba znająca arabski, która powiedziała mi, że Mohamed już zaczyna zapełniać sobie wolny czas inna turystką ;) Z tego co się orientuję to w Alfa Star mają tylko jednego Mohameda. Ja mu nie ufam. Mimo, ze jest miły i sympatyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: Mohamed z Alfa Star 02.06.06, 10:57 Wszyscy przewodnicy z Alfy sa kompetentni, ale hmm... bardzo lubia podrywac turystki. Mam wrazenie, ze to jakas chyba rywalizacja miedzy nimi.. Mnie sie to zdazylo 2 razy i, jak sie potem dowiedzialam, probuja ze wszystkimi dziewczynami. Uda sie, nie uda, probowac warto. Ale bajer maja niezly i naprawde moze sie wydawac, ze jestes ta jedyna... Uwazajcie, dziewczyny, pozartowac mozna, jak ktoras lubi wakacyjne romanse, to moze nawet sie zabawic, ale bron Boze, nie traktujcie tego powaznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Alfa Star 02.06.06, 11:05 No właśnie, straszna między nimi konkurencja, który szybciej owinie sobie panienkę wokół palca. Co do bajerowania, pracownica Alfy określiła ich zdolność dotego jako "wyssaną z mlekiem matki" i ma ŚWIĘTĄ RACJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
habibka Re: Mohamed z Alfa Star 31.01.07, 01:43 Czy to chodzi o Mohameda Alkhatiba z Alfastaru?wiem ze jezdzi do szarmu odbierac ludzi z lotniska. ja go spotkalam w Tabie (kolo izraela) tez nas z loiska odebral.Jesli go znacie napiszcie cos o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Mohamed z Alfa Star 06.02.07, 14:58 Chodzi, chodzi ;) Daruj go sobie lepiej :) sporo możesz przeczytać wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
habibka Re: Mohamed z Alfa Star 06.02.07, 21:18 hej,wyslalam ci emaila.prosze odpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
hezire Re: Mohamed z Alfa Star 20.08.07, 19:13 czy zwariowałyscie z mikim? matko święta co za idiotyzm... rozejrzyjcie się..już pewnie kelnerzy są lepsi (i nieco wyzsi).. ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
dorti13 Re: Mohamed z Alfa Star 26.08.07, 21:22 Ja poznałam Mohameda MORSI. Sympatyczny gość. Ma delikatną szramę na policzku. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptto Re: Mohamed z Alfa Star 26.07.08, 00:09 ja znam Mohameta z alfa star i pracuje w hotelu al diwan.jak wyżej pisaliście odwozi i przywozi ludzi z lotniska,jeździ do kairu i stamtąd też pochodzi.chyba ma żone bo jeżeli oni wogóle noszą obrączki to ją miał.tyle co wiem.sympatyczny ,zna polski nawet dobrze (choć inni lepiej tak szczerze) i bardzo pilnuje czasu... Odpowiedz Link Zgłoś