Dodaj do ulubionych

Sharm, wróciliśmy

28.02.06, 14:09
Bylismy w hotelu sol Verginia. Hoel opisałam na forum hotelowym:)
Pogoda była super. W dzien słonecznie, temp. powietrza w cieniu (mierzona
termometrem)ok 28-30 stopni. W nocy 22-25 stopni. Woda w morzu ma temp. 23,8
stopnia, a w basenie hotelowym 18 stopni:) było cudownie i już chciałby się
wracać:) Jeśli ktoś ma jszcze jakies pytania chetnie odpowiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:04
      Witam
      Jade do tego hotelu 25 03 mam kilka pytań
      Czy hotel jest na strasznym odludziu?
      czy na plazy sa bary ?
      jaki widok z pokoju hotelowego?
      czy były do jedzenia owoce morza ,ryby itd?
      za odpowiedz dziękuje
      • Gość: gracja275 Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:14
        Hotel nie jest na odludziu. 2 min. drogi do najbliższego marketu - przy hotelu
        Amar Sina. Do Old Marketu pieszo 30-40 minut piechotą. Przy głownej drodze przy
        Old Markecie - Peace Road kursują busiki do Naama Bay w cenie 1 LE od osoby.Na
        plaży jest bar. Serwują pizze i rózne napoje. Pizze jedliśmy i była smaczna:)
        Wszystkie pokoje w hotelu mają widok na basen i zieleń. Zadne okno nie ma
        widoku na plac budowy bądź pustynie. Jedzenie dobre i duży wybór. Ryby były
        dość często i przyrządzane na rózne sposoby - całkiem smaczne:) z owoców morza
        były małze w muszelkach :) z marchewką.
        pozdrawiam
        • Gość: natalia Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:20
          super ze Pani odpowiedziała tak sie wypytuje bo naklonilam prawie siłą mojego
          meza na ten wyjazd w zamian za narty. I nie chciałabym zeby jęczał bo jest
          wymagający. Na co ewentualnie mam go przygotowac? :)
          • Gość: gracja275 Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:29
            Hotel naprawde super i nie ma się cego przyczepic:) Prosze tylko uwazac na mini
            barek bo sa takie sytuacje jak opisalam na forum o hotelach. moge wyslac
            zdjecie tylko prosze o adres:)
            • Gość: natalia Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:34
              nataliawozniak@interia.pl
              będe bardzo wdzięczna , juz sie nie moge doczekac wyjazdu a zdjęcia beda mnie
              cieszyły
    • Gość: gracja275 Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:14
      Z jakiego biura Państwo lecicie?
      • Gość: natalia Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:12
        selectours na 10dni ,nigdy z nimi nigdzie nie byłam ,ale mysle,ze bedzie ok
        • bebicka Re: Sharm, wróciliśmy 28.02.06, 21:16
          a w jakim terminie selectours ma wyjazd na 10 dni?
          bardzo by mnie to interesowalo, z gory dziekuje za info
          pozdrawiam
          maraska
          • Gość: natalia Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:07
            wylot 25 03 sobota 22 00 powrót 4-5 2.20 czyli całe 10 dni dobra cena 1680
            • Gość: gracja275 Re: Sharm, wróciliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:45
              My własnie bylismy z selectours. Bardzo sobie chwalimy. Bylismy 14 dni za
              1608zl od osoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka