derduch 02.03.06, 13:36 Po wielu latach badań i eksperymentów wyjaśniło się dlaczego Sfinx nie ma nosa! Chuck Norris pojechał kiedyś na fakultet do Kairu i mu nogi w autobusie zesztywniały... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amon-re Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 13:46 derduch napisał: > Po wielu latach badań i eksperymentów wyjaśniło się dlaczego Sfinx nie ma nosa! > Chuck Norris pojechał kiedyś na fakultet do Kairu i mu nogi w autobusie > zesztywniały... Zapomniałeś dodać, że w tym samym czasie uprawiał seks z 59 turystkami oraz kierowcą autobusu. Kierowca, który przeżył jako jedyny opisuje to jako najlepszy seks w swoim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 14:14 derduch, zamiast zaśmiecać forum bzdurkami, lepiej byś zrobił, gdybyś opisał na forum hotele Royal Rojana Resort, w którym podobno byłeś. Chyba że to nie Ty, ale Chuck Norris. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 14:17 Derduch chciał tylko rozluźnić ponurą atmosferę która to ostatnio panuje ;- )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 14:20 Rozumiem i popieram. Ale jeśli o taki przyczynek chodzi, to jest tak sobie. Innych pouczają, by opisali hotel, a Derduch bryka sobie bezkarnie:) Leń plażowy. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 14:38 No żeby tak Ci mamusia kochała! Zjebki dostałem nie raz za brak opisania hotelu, no nie mam weny jakoś, wezme się słowo daje!(tak samo obiecuje że pić przestane) Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 16:12 Mam nadzieję, że słowa dotrzymasz. Zbliża się sezon i wiele informacji jest "old". Zaś RRR, o który - jak zauważyłam - pyta wiele osób, nie dorobił się solidnej recenzji. Czytałam np. Twoje uwagi o Sun Rise Palacio (w którym też byłam), w pełni się z nimi zgadzam: hotel maksymalnie przereklamowany, a rzekoma rafa to jakieś popłuczyny. Brakuje po prostu nie tyle krytycznej, ile wszechogarniajacej recencji - w tym przypadku przydałoby się coś napisać o RRR. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 03.03.06, 10:09 dlaczegodlatego napisał: > Czytałam np. Twoje uwagi o Sun Rise Palacio (w którym też byłam), > w pełni się z nimi zgadzam: hotel maksymalnie przereklamowany, a rzekoma rafa Ale bary są optymalnie rozmieszczone jak dla mnie. W odległości 2 kubeczków jeden od drugiego (wliczając zużycie alkoholu podczas czekania w kolejce do baru). Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 03.03.06, 11:47 "Czepiałam się" ogólności. Co do kubeczków, to mając porównanie np. z Iberotelem Club Fanara, uważam, że tam jest lepiej rozwiązany problem dopraszania się o napój - stoi dystrybutor i każdy nalewa sobie, czego chce i ile chce. Nie mówiąc już o dystrybutorach z herbatą z hibiskusa itp. W przereklamowanym, "dresiarskim" Palacio niestety np. colę nalewa barman; kubki są żenująco małe. Jeden, dwa łyki i po krzyku. Ale to szczególiki. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 03.03.06, 12:03 W Palacio jedyne co dobre to wieczorne animacje, jest to JEDYNA zaleta tego hotelu. A nie, był też jeden miły aspekt, jak dwa dni nie było ręczników na plaży a trzeciego dali dziurawe to się człowiek cieszył jakby w lotto trafił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 03.03.06, 12:46 A teraz grzecznie napisz nam o RRR na forum hotele :) Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Obelix sie na niego wspinal. 02.03.06, 16:08 Jest taka scena w "Aterix i Kleopatra" gdy ten nos podczas wspinaczki odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Obelix sie na niego wspinal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 01:08 dlaczegodlatego : 'dresiarski' Sun Rice Palacio? rozwin pojecie prosze :D Bylem, co prawda poza sezonem ale zeby dresiarski :))) aha, i jakie sa NIE dresiarskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: dresiarski Palacio 04.03.06, 12:11 Tak, byłam tam w sezonie - i zdania nie zmienię. Całe hordy odkarmionych byczków z łańcuchami, tatuaże, blond maskotki przy boku. Potrafili zaanektować basen i takie tam... Niedresiarski jest na pewno Iberotel (ale w Sharm), Hilton, Reef Oasis... Wiadomo, że nieco uogólniam, ale w ostatnich dwóch latach Palacio był oferowany przez praktycznie każde biuro - a ceny też były atrakcyjne, np. w Sun & Fun. Efekt: przychychodzi minigangsterek do biura, a pani wciska mu świetny hotel z laguną... Nalepszy był pewien dwudziestoczterolatek z Gdańska; chwalił się drugiej poznanej parze, pokazująć swoje blizny na plecach i szyi. To od noża, to od "naparzania się" w dyskotece i inne, nie byłam w stanie zapamiętać z wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: dresiarski Palacio cz. 2 04.03.06, 12:12 Dochodzą również nike-meni, ale to już wątek na inny, szerszy post. Odpowiedz Link Zgłoś
aniord Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 04.03.06, 16:25 A ja ostatnio przeczyatalm w przewodniku czemu go nie ma :) I wreszcie tata nie bedzie mi opowiadal ze Asterix i ten drugi go oderwali :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:04 @ dlaczegodlatedo : hmm, ale wiesz tak pewnie kazdy Hotel moze byc dresiarski, bo 'pani' w biurze 'sprzeda' zatoczke ;) Natomiast, ja (na cale szczescie) bedac tam w lutym 2004 nie mialem takich 'atrakcji'. Bylo spokojnie i elegancko. Az sennie :) Nie mniej jednak, wole Laguna Viste w SSH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:43 a tu mamy nastepny watek wnoszacy istotny wklad w poznawanie historii egiptu czemu nie usuniety??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 05.03.06, 14:42 Bo autorzy wątku "fajni" są ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:20 ale z tego co jest mi wiadome ,nie jest to forum prywatne i usuwanie badz tez zostawianie watkow zasmiecajacych forum tylko na podstawie subiektywnych zreszta osadow jest niezgodne z regulaminem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:44 moze dlatatego . iz sklad najwyzszego sadu jest kompletny???????? Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 wracajac do dresow... 05.03.06, 00:14 Mankamentem tego hotelu jest to ze wszystko jest jak "na widelcu"(malo przestrzeni).Sam przezylem zdobywanie laguny przez naszych "buraczkow"....wlasnie przyjechali...kole 3 rano i urwom nie bylo konca do rana....a echo nioslo.Jak sam lubie sie powyglupiac-bylo mi wstyd.....mogli "urwiac"w obcych jezykach....a tak caly hotel wiedzial kto sie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: wracajac do dresow... IP: 217.153.164.* 05.03.06, 18:41 Cairo, masz rację! O zachowaniu Polaków w miejscach publicznych (całego świata) powinien zresztą powstać osobny wątek. Ja też z cukru nie jestem ale często jest mi wstyd. Mój wiek pozwala mi pamiętać niektóre fakty z przeszłosci i - wiesz - czasami nawet żałuję, że nie ma już kolegiów orzekających za zakłócanie porządku, plucie na ulicy, zaczepianie spokojnych przechodniów, albo nawet cenzury - oczywiście, dotyczy to bieżącego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegodlatego Re: wracajac do dresow... 05.03.06, 20:52 Niejaki Snurek utworzył post do naszej dyskusji, właśnie "Dresiarskie Palacio". Mnie akurat wcale nie jest (było wtedy) do śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś