Dodaj do ulubionych

Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa!

02.03.06, 13:36
Po wielu latach badań i eksperymentów wyjaśniło się dlaczego Sfinx nie ma nosa!
Chuck Norris pojechał kiedyś na fakultet do Kairu i mu nogi w autobusie
zesztywniały...
:-)
Obserwuj wątek
    • amon-re Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 13:46
      derduch napisał:

> Po wielu latach badań i eksperymentów wyjaśniło się dlaczego Sfinx nie ma
      nosa!
      > Chuck Norris pojechał kiedyś na fakultet do Kairu i mu nogi w autobusie
      > zesztywniały...
      Zapomniałeś dodać, że w tym samym czasie uprawiał seks z 59 turystkami oraz
      kierowcą autobusu. Kierowca, który przeżył jako jedyny opisuje to jako
      najlepszy seks w swoim zyciu.
    • dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 14:14
      derduch,
      zamiast zaśmiecać forum bzdurkami, lepiej byś zrobił, gdybyś opisał na forum
      hotele Royal Rojana Resort, w którym podobno byłeś. Chyba że to nie Ty, ale
      Chuck Norris.
      • amon-re Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 14:17
        Derduch chciał tylko rozluźnić ponurą atmosferę która to ostatnio panuje ;-
        ))))))))
        • dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 14:20
          Rozumiem i popieram. Ale jeśli o taki przyczynek chodzi, to jest tak sobie.
          Innych pouczają, by opisali hotel, a Derduch bryka sobie bezkarnie:)
          Leń plażowy.
          • derduch Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 14:38
            No żeby tak Ci mamusia kochała! Zjebki dostałem nie raz za brak opisania hotelu,
            no nie mam weny jakoś, wezme się słowo daje!(tak samo obiecuje że pić przestane)
            • dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 02.03.06, 16:12
              Mam nadzieję, że słowa dotrzymasz.
              Zbliża się sezon i wiele informacji jest "old".
              Zaś RRR, o który - jak zauważyłam - pyta wiele osób, nie dorobił się solidnej
              recenzji.
              Czytałam np. Twoje uwagi o Sun Rise Palacio (w którym też byłam),
              w pełni się z nimi zgadzam: hotel maksymalnie przereklamowany, a rzekoma rafa
              to jakieś popłuczyny.
              Brakuje po prostu nie tyle krytycznej, ile wszechogarniajacej recencji - w tym
              przypadku przydałoby się coś napisać o RRR.
              • amon-re Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 03.03.06, 10:09
                dlaczegodlatego napisał:

> Czytałam np. Twoje uwagi o Sun Rise Palacio (w którym też byłam),
                > w pełni się z nimi zgadzam: hotel maksymalnie przereklamowany, a rzekoma rafa
                Ale bary są optymalnie rozmieszczone jak dla mnie. W odległości 2 kubeczków
                jeden od drugiego (wliczając zużycie alkoholu podczas czekania w kolejce do
                baru).
                • dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 03.03.06, 11:47
                  "Czepiałam się" ogólności.
                  Co do kubeczków, to mając porównanie np. z Iberotelem Club Fanara,
                  uważam, że tam jest lepiej rozwiązany problem dopraszania się o napój
                  - stoi dystrybutor i każdy nalewa sobie, czego chce i ile chce. Nie mówiąc już
                  o dystrybutorach z herbatą z hibiskusa itp.
                  W przereklamowanym, "dresiarskim" Palacio niestety np. colę nalewa barman;
                  kubki są żenująco małe. Jeden, dwa łyki i po krzyku.
                  Ale to szczególiki.
                  • derduch Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 03.03.06, 12:03
                    W Palacio jedyne co dobre to wieczorne animacje, jest to JEDYNA zaleta tego hotelu.
                    A nie, był też jeden miły aspekt, jak dwa dni nie było ręczników na plaży a
                    trzeciego dali dziurawe to się człowiek cieszył jakby w lotto trafił :-)
                    • dlaczegodlatego Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 03.03.06, 12:46
                      A teraz grzecznie napisz nam o RRR na forum hotele :)
    • vargquorthon Obelix sie na niego wspinal. 02.03.06, 16:08
      Jest taka scena w "Aterix i Kleopatra" gdy ten nos podczas wspinaczki odpada.
      • Gość: Mario Re: Obelix sie na niego wspinal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 01:08
        dlaczegodlatego :
        'dresiarski' Sun Rice Palacio? rozwin pojecie prosze :D
        Bylem, co prawda poza sezonem ale zeby dresiarski :)))

aha, i jakie sa NIE dresiarskie ;)
        • dlaczegodlatego Re: dresiarski Palacio 04.03.06, 12:11
          Tak, byłam tam w sezonie - i zdania nie zmienię.
          Całe hordy odkarmionych byczków z łańcuchami, tatuaże,
          blond maskotki przy boku. Potrafili zaanektować basen i takie tam...

Niedresiarski jest na pewno Iberotel (ale w Sharm), Hilton, Reef Oasis...

Wiadomo, że nieco uogólniam, ale w ostatnich dwóch latach Palacio był oferowany
          przez praktycznie każde biuro - a ceny też były atrakcyjne, np. w Sun & Fun.
          Efekt: przychychodzi minigangsterek do biura, a pani wciska mu świetny hotel
          z laguną...
          Nalepszy był pewien dwudziestoczterolatek z Gdańska; chwalił się drugiej
          poznanej parze, pokazująć swoje blizny na plecach i szyi. To od noża,
          to od "naparzania się" w dyskotece i inne, nie byłam w stanie zapamiętać
          z wrażenia...
        • dlaczegodlatego Re: dresiarski Palacio cz. 2 04.03.06, 12:12
          Dochodzą również nike-meni, ale to już wątek na inny, szerszy post.
    • aniord Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 04.03.06, 16:25
      A ja ostatnio przeczyatalm w przewodniku czemu go nie ma :) I wreszcie tata nie
      bedzie mi opowiadal ze Asterix i ten drugi go oderwali :D
      • Gość: Mario Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:04
        @ dlaczegodlatedo :
        hmm, ale wiesz tak pewnie kazdy Hotel moze byc dresiarski, bo 'pani' w biurze
        'sprzeda' zatoczke ;)
        Natomiast, ja (na cale szczescie) bedac tam w lutym 2004 nie mialem takich
        'atrakcji'. Bylo spokojnie i elegancko. Az sennie :)
        Nie mniej jednak, wole Laguna Viste w SSH
    • Gość: kinga Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:43
      a tu mamy nastepny watek wnoszacy istotny wklad w poznawanie historii egiptu
      czemu nie usuniety???????????
      • amon-re Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! 05.03.06, 14:42
        Bo autorzy wątku "fajni" są ;-))
        • Gość: kinga Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:20
          ale z tego co jest mi wiadome ,nie jest to forum prywatne i usuwanie badz tez
          zostawianie watkow zasmiecajacych forum tylko na podstawie subiektywnych
          zreszta osadow jest niezgodne z regulaminem
    • Gość: kinga Re: Sensacja! Odkryto powód utraty nosa Sfinxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:44
      moze dlatatego . iz sklad najwyzszego sadu jest kompletny????????
      • cairo7 wracajac do dresow... 05.03.06, 00:14
        Mankamentem tego hotelu jest to ze wszystko jest jak "na widelcu"(malo przestrzeni).Sam przezylem
        zdobywanie laguny przez naszych "buraczkow"....wlasnie przyjechali...kole 3 rano i urwom nie bylo konca
        do rana....a echo nioslo.Jak sam lubie sie powyglupiac-bylo mi wstyd.....mogli "urwiac"w obcych
        jezykach....a tak caly hotel wiedzial kto sie bawi
        • Gość: Olga Re: wracajac do dresow... IP: 217.153.164.* 05.03.06, 18:41
          Cairo, masz rację! O zachowaniu Polaków w miejscach publicznych (całego świata)
          powinien zresztą powstać osobny wątek. Ja też z cukru nie jestem ale często
          jest mi wstyd. Mój wiek pozwala mi pamiętać niektóre fakty z przeszłosci i -
          wiesz - czasami nawet żałuję, że nie ma już kolegiów orzekających za zakłócanie
          porządku, plucie na ulicy, zaczepianie spokojnych przechodniów, albo nawet
          cenzury - oczywiście, dotyczy to bieżącego tematu.
          • dlaczegodlatego Re: wracajac do dresow... 05.03.06, 20:52
            Niejaki Snurek utworzył post do naszej dyskusji,
            właśnie "Dresiarskie Palacio".
            Mnie akurat wcale nie jest (było wtedy) do śmiechu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka