Dodaj do ulubionych

fortuna 4 z alfastar

IP: 80.51.232.* 09.03.06, 07:30
proszę o pomoc czy ktoś z Panstwa był z Alfastar z taka opcją i jakie hotele
oferuje biuro w tej opcji. Bardzo proszę o oinformację
Obserwuj wątek
    • Gość: wirk Re: fortuna 4 z alfastar IP: *.crowley.pl 09.03.06, 09:36
      Któryś z hoteli czterogwiazdkowych w danej destynacji w danym momencie według
      uznania miejscowego partnera Alfa Star. Decyzja jest przekazywana po przylocie
      przez rezydenta. Pojęcie destynacji jest dość szerokie i związane z ofertą z
      lotniskam docelowego, tzn. mając wykupioną fortunę do SSH można być skierowanym
      do np. Taby i odwrotnie - lecąc do TCP można dostać skierowanie do np. Nuwejby.
      Totoloto dobre dla tych, którym wszystko jedno.
      • Gość: andrzej Re: fortuna 4 z alfastar IP: 83.168.106.* 09.03.06, 22:38
        poza tym gwiazdki w Egipcie to rzecz nieco inaczej interpretowana niż u nas.
        np. w samym Sharmie 4* mają zarówno El-Diwan jak i Iberotel Club Fanara, a to
        mniej więcej tak jakby porównywać Daewoo Lanosa i Audi A3. Niby ta sama
        kategoria, ale jakość nieco inna.
        pzdr
    • Gość: KINIA Re: fortuna 4 z alfastar IP: 80.51.232.* 10.03.06, 13:01
      CZYŻBY NIKT NIE BYŁ W EGIPCIE WYBIERAJĄC OPCJĘ FORTUNA 4
      • Gość: wirk Re: fortuna 4 z alfastar IP: *.crowley.pl 10.03.06, 13:43
        KINIU, odpowiedziałem wyżej na Twoje pytanie "jakie hotele oferuje Alfa Star w
        opcji fortuna 4". Szkoda, że nie zechciałaś przeczytać.
        • 45s11 Re: fortuna 4 z alfastar 10.03.06, 14:58
          Jeśli jedziesz pierwszy raz do Egiptu , to nie ryzykuj takiego wariantu, bo
          możesz mocno być rozczarowana.
        • Gość: pixel Re: fortuna 4 z alfastar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:49
          Będziesz lecieć do Hrg,a oni będą wydzwaniali do menagerów hoteli,który w danym
          momencie zaoferuje najniższą cenę.Byłem na Foruna 5* All,i nie polecam.I tak
          wetkli mnie na początek do 4* i po 2 dniach wywalczyliśmy 5*.
    • Gość: Błotosmętek Re: fortuna 4 z alfastar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:12
      W zeszłym roku większość pakowali do Sharming Inn.

Pozdrawiam
      B.
      • derduch Re: fortuna 4 z alfastar 10.03.06, 15:20
        W Hurghadzie? ;-)

Pozdrawiam
        • Gość: Błotosmetek Re: fortuna 4 z alfastar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:26
          Nikt nie pytał o HRG, a Sharming Inn jest oczywiście w SSH, chyba, że Kaczyńscy
          już zdążyli to zmienić.

Pozdrawiam
          B.
    • Gość: kinia Re: fortuna 4 z alfastar IP: *.chello.pl 11.03.06, 17:58
      oczywiście chodzi mi o Hurgadę. Ja wiem, że to jest ryzyko, ale proszę o
      informacje osoby, które własnie z tej opcji w ostatnim czasie korzystały nie o
      to co mówi biuro
      • 45s11 Re: fortuna 4 z alfastar 11.03.06, 18:55
        trudno o pomoc , bo to jest loteria. Bywa tak że masz wykupiony dany hotel a
        pkują Cię do zupełnie innego , z byle powdu. W umowie którą podpisujesz są
        takie zastrzeżenia.Jak mocno będziesz się stawiała na miejscu, to czasem dla
        dobra sprawy zamienią Ci hotel.
      • Gość: Karo Re: fortuna 4 z alfastar IP: *.robikom.com.pl 12.03.06, 10:21
        Jeśli z pełnym wyzywieniem to raczej Singbad aquapark. Przynajmniej tak było w
        przypadku połowy naszej wycieczk.
        Udanego urlopu, Egipt to piekne miejsce choć ja osobiście wolę Sharm
    • Gość: tola Re: fortuna 4 z alfastar IP: *.compnet.com.pl 25.03.06, 11:39
      hej ja byłam pod koniec sierpnia w Hurghadzie z opicji fortuna 4 all i powiem
      ze lepszych wakacji nie moglam sobie wymarzyc!!! wszyscy ktorzy mieli taka opcje
      skierowani zostali do hotelu sun rise holiday resort (hotel przepiekny, dopiero
      co po remoncie) jestem bardzo zadowolona z tych wakacji i w tym roku rowniez
      wybiore ta opcje, naprawde warto!!! jezeli masz jakies pytania pisz na moj nr gg
      1886868
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka