Dodaj do ulubionych

przeceiż to nie reklama...

22.03.06, 18:25
Chcę podzielic się super miejscem w Hurghadzie z egipskim klimaciekiem a Wy cały czas kasujecie ten wątek, czemu???? Nie pisze tym razem nazwy ale zainteresowanym chetnie o nim opowiem. SUPER miejsce do posiedzenia wieczorkiem, napicia się piwka i wypalenia sziszy!
Obserwuj wątek
    • anuulka Re: przeceiż to nie reklama... 22.03.06, 18:29
      co to za miejsce? napisz na anuulka malpka hot.pl dzieki z gory :)
    • miriam_73 Re: przeceiż to nie reklama... 22.03.06, 18:58
      Dostałaś jednoznaczną odpowiedź dlaczego wątek został skasowany. I nie "ciągle"
      tylko raz.
      • magda.e Re: przeceiż to nie reklama... 22.03.06, 22:34
        DWA razy o pisałam o TYM miejscu!!! I dwa razy został skasowany mój wątek a odpowiedzi dlaczego mój wątek został skasowany nie otrzymałam ŻADNEJ, ani jednoznacznej ani niejednoznacznej... Pozdrawiam Cię miriam_73 :)
        • magda.e do miriam_73 23.03.06, 21:06
          Znalazłam wyjaśnienie na poczcie. OK! A jak nie będę pisać ani o T.. ani o K..
          to czy mogę napisać nazwę tego miejsca? Naprawdę uważam, że jest niesamowicie fajne i warto je odwiedzić. Nie jest zbyt znane, bo my dopiero przy trzeciej bytności w HRG je odkryliśmy. Pytam raz jeszcze: CZY MOGĘ NAPISAĆ NAZWĘ I PODAĆ LOKALIZACJĘ? Pozdrawiam Cię gorąco :)
          • miriam_73 Re: do miriam_73 23.03.06, 22:01
            O knajpie możesz pisać do woli, o to chodzi :))) natomiast proszę, żadnej
            krytporeklamy.
            • magda.e Super miejsce!!!! 24.03.06, 14:37
              Polecam więc wszystkim będącym w Hurghadzie miejsce z niesamowicie fajnym klimatem. Knajpka nazywa się Mr.X i mieści się nieopodal hotelu Roma. Siedzi się na podłodze na specjalnie zrobionych siedziskach. Mozna coś tam zjeść (nie wiem czy smaczne bo nie jedliśmy), można napic się piwka lub drinka oraz wypalić sziszę. Cały czas gra muzyczka i jest zajefajnie!!! POLECAM!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka