Dodaj do ulubionych

Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garden

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 07:51
Ktory hotel wybrać?W Sunrice Select Garden podobno część plaży jest
zamknięta.Ten drugi to nowy hotel i nie ma jeszcze opinii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kair Re: Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:18
      Jadę do Sunrise Royal Makadi 22 kwietnia. Opowiem Ci jak wrócę :)
      • Gość: zocha Re: Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 09:11
        Dzisiaj mam wybrać hotel,być może spotkamy się 27 kwietnia w Egipcie.Co cię
        skłoniło do wyboru tego hotelu?
        • Gość: lefkara Re: Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garde IP: 217.153.60.* 27.03.06, 13:48
          Witam,
          Ja byłam w Sunrise Royal Makadi listopad/grudzień. Naprawdę polecam. Piękny
          obiekt, duży, nowy, kilka restauracji, basenów, jedzenie wyśmienite. POłożenie
          Makadi Bay - 30 km od Hurghady, trochę kiepskie zycie nocne. Wiem, że mieli
          uruchomic bezpłatne autobusy dla gości - warto sie podpytać, czy już są.
          Napisz na prv jak chciałbyś uzyskac więcej szczegółów aleksandra.thira@wp.pl.
          Pozdrawiam,
          Ola
        • Gość: Kair Re: Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:57
          Jest nowy więc ma szansę pachnieć :)
          • Gość: zocha Re: Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:18
            Zebrałam trochę wiadomości,i zdecydowałam -lecimy do hotelu Makadi.Do
            zobaczenia na miejscu.
            • kairkair Re: Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garde 28.03.06, 23:00
              Super. Lecimy z żoną i córką 22.04 na 2 tygodnie
    • Gość: saka48 Re: Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:52
      Witam
      Byłem w SUNRISE SELECT GARDEN W CZERWCU 2005-plaża w pełni otwarta-a hotel
      KOSMICZNY- pełny wypas żadnych minusów
      Mam dużo zdjęc
      Pozdrawiam
      Adam
      • Gość: zocha Re: Sunrice Royal Makadi czy Sunrice Select Garde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:01
        Na zdjęciach w katalogu wygląda niezbyt interesująco. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka