Gość: bella IP: *.adm.us.edu.pl 05.04.06, 13:37 Na forum hotelowym nie zamieszczono na temat tego hotelu żadnej opinii (do dla osób, które zaraz zechcą mnie tam odesłać;-) Proszę zatem o informajcę tych którzy spędzili w tym hotelu swój urlop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada 05.04.06, 13:46 Wszytko pieknie ale szkoda że nieprawdziwe. jest kilkanaście wpisów słoneczko. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8399804&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: *.adm.us.edu.pl 05.04.06, 14:00 Hm...... dziwne, ale ja widzę coś innego forum.gazeta.pl/forum/72,69393,2938734,,,51131565,VTP_EGIPT.html w każdym razie dzieki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada 05.04.06, 14:24 Bo sprawdzaj na Hotele - Opinie Turystów a nie na rankingu Gazety, który w zasadzie niczemu nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada 05.04.06, 14:35 Nie bylam w tym hotelu ale z "plazy" hotelu odplywaja statki na Giftun.. Smrod spalin i brud na plazy powoduja ze nie chcialabym tam mieszkac za zadne skarby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokaya Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: 62.139.59.* 05.04.06, 20:39 mialam okazje mieszkac i pracowac w tym hotelu. z plaza nieprawda, marina przy hotelu zostala zamknieta. hotelik kameralny, calkiem sympatyczny. raczej dla osob ktore chca odpoaczac i miec w zasiegu reki miasto. ale nie dla bardzo wymagajacych, co musza miec zlote klamki. generalnie moge polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: 195.94.198.* 07.04.06, 13:09 Trochę zaniedbany hotel dla niewymagających turystów. Dla tych , którzy przyjechali "tankować". Jedyny plus tego hotelu- to niezłe żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada 07.04.06, 13:18 Kiedy marina zostala zamknieta???????? We wrzesniu 2005 dzialala jeszcze pelna para. Syf na plazy byl straszny. Wspolczulam ludziom ktorzy tam sie opalali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:30 wybieram się do tego hoteliku w maju - zaintrygowała mnie sprawa plaży. Proszę o info! Odpowiedz Link Zgłoś
andro1 Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada 12.04.06, 13:21 Witam Jeżeli interesują Ciebie zdjęcia z tego hotelu to proszę o info z mailem prześlę kilka fotek. Pzdr Andro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:13 bardzo proszę o przesłanie fotek tego hoteliku. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:14 Bardzo proszę o przesłanie fotek tego hoteliku na lniak@op.pl Z góry dziękuję i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babler Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 11:34 Byłam tam w lipcu 2005, bardzo mi się podobało, chciałam hotel niewielki, i w centrum, i tak właśnie było. Do tego wszystkiego cicho, nie słychać z ulicy trąbiących samochodów, ogród przepiękny, basen czysty, obsługa dba o to, boisko do siatkówki, i plaża. Co prawda niewielka, ale to są właśnie uroki Egiptu, jadąc tam trzeba się nastwaić że to inna kultura i inny poziom, w hotelu czysto, oczywiście nie ma złotych klamek, bo to i cena tego hotelu nie na tym poziomie, ogólne wraźenie pozytywne, napewno tam wrocę i właśnie do tego hotelu, na plaży leżaki i ręczniki (czyste) bezpłatnie, stateczki nie odpływają bezpośrednio z tej plaży, jest czysto, mała rafa, drapiezne rybki jak się poszczęsci mozna podziwiać wieczorkiem siedząc w barze przy morzu, ładnie podświetlone. Obsługa milusińska, pokoje spoko, lodówka i mini barek uzupełniany codziennie, w hotelu tani bilard, i atrakcje też spoko, Polecam, jeśli jeszcze jakies pytania to poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Hotel - Bella Vista -Hurghada - do babler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:07 Czy w pobliżu tego hoteliku jest jakieś godne polecenia lokalne biuro podróży z wycieczkami fakultatywnymi Odpowiedz Link Zgłoś
rp.babler Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada - do babler 13.04.06, 14:17 Ja byłam na wszystkich wycieczkach z Sonią, podjeżdżają pod hotel, nawet jak dwa hotele dalej była baza:) Namiary na zyczenie muszę poszukać jaj wizytówek, ale zawsze wieczorkiem można ją spotkać blisko hotelu w lokalu Bonanza, trzeba spytać o nią i ją przywołają albo zadzwonią, dla nezorientowanych to Polka miszkającja w Egipcie, spoko babka, robi rózne promocje jak wykupuje się w pakiecie, zawsze polski przewodnik no i płaci się dopiero w autobusie za poszczególne wycieczki, POLECAM i hotel i JĄ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Hotel - Bella Vista -Hurghada - do babler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:24 Czy organizują Kair 2-dniowy i Luxor z polskim przewodnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
andro1 Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada - do babler 14.04.06, 01:10 Organizują..., rzuć okiem na www.hurghada-wycieczki.com.pl/ (Sonia) lub konkurencja www.hurghada.pl/ (Agnieszka Pikulska). Korzystalem z oferty Soni i Agnieszki. Standard ten sam, ceny również - wybór należy do Ciebie. Pzdr Andro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada - do babler IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 14.04.06, 08:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8399804 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancz75 Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: 213.155.168.* 24.04.06, 23:09 byłam w lipcu 2005 i bardzo polecam,kameralny klimat,miła obsługa,dobre jedzenie.w ofercie jakiego biura jest bella vista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Hotel - Bella Vista -Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:30 Hej! Byłam w tym hotelu w zeszłym roku w czerwcu. Byliśmy w 7 i nikt nie narzekał na nic. Co prawda płeć męska zdecydowała, że następnym razem trzeba wykupic all inclusive, bo między śniadaniem a obiadokolacją zdąrzyli zgłodnieć i zawsze coś musieli sobie do jedzenia kupić. Płci żeńskiej czas posiłków bardzo odpowiadał ;) Ogólnie jedzonko dobre i był duży wybór. Hotel sam w sobie bardzo nam przypadł do gustu. Kameralny...każdy czuł się "jak u siebie" ;) , spokojny, czysty... basen z barem, dalej małe "boisko" do siatki plażowej, plaża z prysznicami, leżakami, czystymi ręcznikami...i z cudownym, czystym morzem! ZADNEGO syfu, brudu, smrodu, czy hałaśliwych statków! Z małego molo można obserwować pływające rybki ;) Plaża mała, ale tak naprawdę nie ma potrzeby żeby była większa...było SUPER! Z hotelu do sklepów blisko...niedaleko był market, trochę dalej sklepiki z upominkami, z perfumami itp. Zaraz przy wyjsciu z hotelu, po prawej stronie są schody, prowadzące na górę do...dyskoteki. Wstęp mielismy wolny...nie wiem,czy zawsze tak jest. Ale uwaga! Zamawiając cokolwiek lepiej wcześniej uzgodnić cenę i zapłacić po otrzymaniu tego, co zamówiliście. Moi znajomi poplątali się trochę...kiedy wychodziliśmy, to kelner powiedział, ze nie zaplacili...więc mu dali kasę. A potem okazało się, ze dwoje z nas, które wyszło wcześniej opłacili wszystko! O pomyłce (oszustwie?) zorientowali się przy śniadaniu... ale jak teraz wytłumaczyć gościowi (który pewnie bedzie udawał, że nie rozumie), że się pomylił (że nas oszukał?). Już tam nie poszliśmy ;) To był jedyny niemiły epizod podczas pobytu w Egipcie. Ogólnie Egipt jest super! Odpowiedz Link Zgłoś