Gość: iii IP: 87.205.88.* 22.04.06, 12:48 poradżcie,czy warto się wybrać w te miejsca, z którego BP w Hurghadzie korzystaliście aby tam pojechać i ile to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iii Re: klasztory św.Pawła i św.Antoniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:06 nikt tam nie był, nie sądzę.pozdrawiam i czekam na dobrą wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Re: klasztory św.Pawła i św.Antoniego IP: *.cable.wsm.wielun.pl 22.04.06, 23:08 poprosić jakiegoś native z samochodem o pomoc; zebrać 3-4 osobową ekipę, rozłożyć koszty i to chyba wszystko; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loona Re: klasztory św.Pawła i św.Antoniego IP: *.sti.net.pl 23.04.06, 10:07 też jestem zainteresowana tymi klasztorami, wiem już nawet jakie miejscowe biuro w Hurghadzie organizuje taką wycieczkę (45$), ale niestety nie mogę nikogo namierzyć kto tam był; a więc przyłączam się do pytania: czy warto zwiedzić te klasztory?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: klasztory św.Pawła i św.Antoniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 10:33 jeśli możesz, to podaj namiary na to biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loona Re: klasztory św.Pawła i św.Antoniego IP: *.sti.net.pl 23.04.06, 13:43 raczej nie mogę bo zostanie to odebrane jako reklama i będzie awantura :(, podaj jakieś inne namiary na siebie to odezwę się (gg?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: klasztory św.Pawła i św.Antoniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:49 Eeee.. bez przesady - jak na pierwszej stronie "wisi" negatywny wątek z ponad 150 wypowiedziami o pewnym biurze podróży, to może być, a jak ktoś chce napisać o jakimś biurze pozytywnie, to już nie może być??? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: klasztory św.Pawła i św.Antoniego 23.04.06, 22:30 Do św. Antoniego na 200% warto. Drugiego nie znam, ale jeśli jest podobny, to pewnie tez jest ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: do Miriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:57 fajnie że warto, ale które biura mają w swojej ofercie, bo oglądałem kilka stronek i nikt nie oferuje, a może się orientujesz czy jadąc z kairu do hurghady można zjechać z trasy do tych objektów Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: do Miriam 24.04.06, 09:12 Oferują, z tym że niekoniecznie te lokalne - przejrzyj oferty naszych krajowych touroperatorów. Poza tym najlepsze rozwiazanie to po prostu skrzyknąć się w kilka osób i wynająć samochód z kierowcą. Wyjzie najwygodniej i - przy dobrym targowaniu - najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś