Dodaj do ulubionych

Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdowa

25.04.06, 21:00
Gorąco polecam Alfa Star.
Dobra organizacja, dobre poinformowanie, przewodnicy mają dużą wiedzę na temat zabytków, Egiptu, zwykłego miejscowego życia.
Obserwuj wątek
    • anna_sopot Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow 26.04.06, 11:23
      A na jakiej imprezie byłaś? Ja wybieram się w łaśnie z Alfa Star na Egipt w
      przekroju i ciekawa jestem opinii.
      • Gość: darekk Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow IP: *.range81-151.btcentralplus.com 26.04.06, 13:04
        bylem na egipcie w przekroju dwa lata temu i jade po raz kolejny za poltora
        miesiaca. moim zdaniem alfa star jest w miare rzetelnym biurem.pozdrawiam.
    • sq9 Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow 26.04.06, 22:31
      jak trafisz na imada to nie bedzie wesolo,gdyby udalo sie miec henia to polecam
      jak najbardziej.henio cos mowi,imad tylko przegania.
      zrodlo:wlasne doswiadczenia wrzesien 2005 :
      pozdrawiam
    • icowynato Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow 26.04.06, 22:46
      Niedługo to znaczy kiedy? Ja jadę na Egipt w przekroju 20 maja.
      • Gość: ada alfa skraca pobyt IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.04.06, 00:06
        a mnie w ubiegłym roku alefa skróciła o jeden dzień pobyt, przesuwając godziny
        wylotu i odlotu.
      • anna_sopot Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow 27.04.06, 10:43
        Ja wybieram się 24 czerwca, wylot z Wa-wy. Może ktoś wybiera się w tym terminie
        na "Egipt w Przekroju"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka