marzenadl 25.04.06, 21:00 Gorąco polecam Alfa Star. Dobra organizacja, dobre poinformowanie, przewodnicy mają dużą wiedzę na temat zabytków, Egiptu, zwykłego miejscowego życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sopot Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow 26.04.06, 11:23 A na jakiej imprezie byłaś? Ja wybieram się w łaśnie z Alfa Star na Egipt w przekroju i ciekawa jestem opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekk Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow IP: *.range81-151.btcentralplus.com 26.04.06, 13:04 bylem na egipcie w przekroju dwa lata temu i jade po raz kolejny za poltora miesiaca. moim zdaniem alfa star jest w miare rzetelnym biurem.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sq9 Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow 26.04.06, 22:31 jak trafisz na imada to nie bedzie wesolo,gdyby udalo sie miec henia to polecam jak najbardziej.henio cos mowi,imad tylko przegania. zrodlo:wlasne doswiadczenia wrzesien 2005 : pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
icowynato Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow 26.04.06, 22:46 Niedługo to znaczy kiedy? Ja jadę na Egipt w przekroju 20 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada alfa skraca pobyt IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.04.06, 00:06 a mnie w ubiegłym roku alefa skróciła o jeden dzień pobyt, przesuwając godziny wylotu i odlotu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sopot Re: Alfa Star - biuro podróży wycieczka objazdow 27.04.06, 10:43 Ja wybieram się 24 czerwca, wylot z Wa-wy. Może ktoś wybiera się w tym terminie na "Egipt w Przekroju"? Odpowiedz Link Zgłoś