Dodaj do ulubionych

Jordania+Syria z Triadą

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.05.06, 13:20
Witajcie!

Czy ktoś może wrócił i może mi udzielić informacji:

Jakie fakultety są dostępne podczas tego objazdu no i jakie są ceny?

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • mariuszgr Re: Jordania+Syria z Triadą 11.05.06, 15:16
      Pierwsi wrocili w tym tygodniu i jak na razie milcza.Z fakultetow podczas
      objazdu jest wyjazd do Palmiry bodajze za 40USD i pewnie Damaszek noca-
      analogicznie do praktyk Triady z innych objazdowek za ok 20USD.Masz juz
      zarezerowany termin wyjazdu?Tez sie wybieram na ta impreze.
      • Gość: Gośka Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.05.06, 12:10
        Witaj!
        Dzieki za info!
        A co z Wadi Rum?- przecież to jedna z największych atrakcji Jordanii...
        Myślałam,że jest taki fakultet bo mi zależy żeby zobaczyć to miejsce :(
        Wyjazdu nie mam jeszcze zarezerwowanego, ale jeśli Triada bedzie wchodzić w grę
        (zastanawiam się)to napewno będzie to lipiec.
        A kiedy ty masz zamiar się tam wybrać?
        Pozdrawiam!
        • mariuszgr Re: Jordania+Syria z Triadą 12.05.06, 13:57
          Przez Wadi Rum bedziemy przejezdzac, choc nie jest to wyszczegolnione w
          programie jako osobny punkt /chyba ze Triada wpadnie na pomysl zeby organizowac
          to jako platny fakultet/.Tez jeszcze nie zarezerwowolaem wyjazdu-wole poczekac
          do czerwca lub lipca kiedy to ceny powinny znacznie pojsc w dol.Wstepnie wyjazd
          wyjazd planuje na druga polowe sierpnia.Co do programu wycieczki to wymaga on
          jeszcze sporo do dopracowania /przede wszystki ten nieszczesny transfer przez
          Izrael-mam nadzieje ze zostanie zamieniony na prom bezposrednio do Jordani.Ale
          poczekamy, zobaczymy/.
          • miriam_73 Re: Jordania+Syria z Triadą 12.05.06, 14:14
            Nie chcę was rozczarowac ale przy "przejeździe" przez Wadi Rum z Akaby do Petry
            to za wiele nie zobaczycie, ot trochę pustyni i skałek po obu stronach (więcej
            po prawej stronie) autostrady. Dokładnie, to mniej więcej tyle:
            community.webshots.com/photo/184372328/1184376529053734009ArTjGz
            Droga przebiega z zasadzie skrajem Wadi. Niestety. A z programu wynika, że nie
            za bardzo tam jest czas na jakikolwiek fakultet....
          • staniwaw Re: Jordania+Syria z Triadą 13.05.06, 11:58
            Wiesz co Mariusz, na temat wyprawy przez Taba,ewentualnie promem, to już
            wypisaliśmy chyba niejeden toner w drukarce.Ja nie wierzę w przeprawę promową,bo
            Triada odpowiada na pytanie dlaczego nie promem:" zbyt długo trwa ta
            operacja".Tak więc autokarem i z czystymi paszportami,a co do obniżki
            cen,życzymy Ci moc sukcesów,ale bez euforii żebyś się nie rozczarował.Pozdrawiamy
            • mariuszgr Re: Jordania+Syria z Triadą 13.05.06, 13:59
              Nie rozczaruje sie bo z tym biurem jezdze juz od kilku lat.I wlasnie dzis
              pojawila sie "promocja" ktora jest tansza od poprzednich o 200zl/os.Obecnie cena
              jest nizsza od tej z firs minute.I taka lub mniej kolejne 100zl bedzie
              obowiazywac w lipcu i sierpniu.
    • Gość: GOŚĆ Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:32
      Lecę 18 lipca. Sprawdziłam - niestety w tej opcji nie ma Wadi Rum i Morza
      Martwego - szkoda, ale program i tak jest bardzo napięty - noclegi codziennie
      w innym hotelu (wybrałam 7+ 7 - Egipt - Jordania - Syria).Pozdrawiam.
      • Gość: Gośka Re: Jordania+Syria z Triadą IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.05.06, 09:59
        Witajcie!
        dzięki za info!
        Szkoda, że nie ma Wadi Rum, może wybiorę się tam podczas planowanego następnego
        pobytu w Tabie...ale reszta programu jest OK:))
        Tylko będę musiała wymienić paszport, bo mam pamiątkę po pobycie w Izraelu.
        Patrzyłam na terminy i być może zdecyduję sie na 11 lub ewentualnie 18 lipca, a
        do zakupu to poczekam do końca czerwca, powinno byc taniej.Ostatnio jak
        jechałam z Triady to tak zrobiłam i nie pożałowałam.
        Pozdrowionka!!!
    • staniwaw Re: Jordania+Syria z Triadą 20.05.06, 21:41
      Pewnie nikt nie wrócił bo nikt nie pisze????
      • annie2003 Re: Jordania+Syria z Triadą 21.05.06, 09:45
        bez przesady, ja też sięniecierpliwię, ale nie oszukujmy się - nie wszyscy
        wycieczkowicze zaglądają na to forum.. może akurat trafiła się taka grupa, co
        bladego pojęcia nie ma o tym miejscu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka