Dodaj do ulubionych

Wróciłam z LTI Tropicana Grand Azure

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:46
Hej! Dzisiaj wróciłam z urlopu w tym cudnym hotelu.
Bardzo gorąco go polecam - szczególnie dla rodzin z dziećmi.
Chętnie odpowiem na Wasze pytania.
Pola
Obserwuj wątek
    • Gość: bogna71 Re: Wróciłam z LTI Tropicana Grand Azure IP: *.iitd.pan.wroc.pl 17.05.06, 13:56
      To napisz, Pola, proszę, jak tam z plażą. Mam 5-latka i szukam hotelu z
      łagodnym zejściem do wody.
      Jest rafa do pooglądania?
      Miałaś opcję All, czy inną? Jakie jedzonko?? Wogóle opisz hotel (zwłaszcza pod
      kątem dzieci:))
      Dzięki z góry. Pozdrawiam!
      • Gość: Pola Re: Wróciłam z LTI Tropicana Grand Azure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:36
        Plaża jest bardzo szeroka z leżakami i parasolami. Zejście do wody bardzo
        łagodne - przez ok. 400m w głąb moża woda sięga najwyżej 1,5 metra. Coprawda na
        plaży jest drobny żwir a nie mięciutki piasek, ale przy dużym dziecku (nie
        raczkującym) w ogóle to nie przeszkadza. Poza tym na plaży jest plac zabaw dla
        dzieci.
        Hotelik ogólnie naprawdę ekstra -pięć dużych zjeżdzalni, dwa ogroooomne baseny,
        odzielny mniejszy basenik dla dzieci. Codziennie o 20.30 jest dyskoteka dla
        maluchów (30 min.) którą prowadzą animatorki. Jedzonka też w brud (ja miałam
        opcję All).
        Pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;-)
        • Gość: B Re: Wróciłam z LTI Tropicana Grand Azure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:42
          Jadę do Tropicany w lipcu. Napisz proszę jaki pokój miałaś:superior czy
          standart, jak z dojazdami do Naama Bay,czy w hotelu jest jubiler, czy byłaś
          może w Jerozolimie? Jeżeli będziesz miała wiecej czasu, to spisz swoje
          wrażenia. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka