Gość: Pola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:46 Hej! Dzisiaj wróciłam z urlopu w tym cudnym hotelu. Bardzo gorąco go polecam - szczególnie dla rodzin z dziećmi. Chętnie odpowiem na Wasze pytania. Pola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bogna71 Re: Wróciłam z LTI Tropicana Grand Azure IP: *.iitd.pan.wroc.pl 17.05.06, 13:56 To napisz, Pola, proszę, jak tam z plażą. Mam 5-latka i szukam hotelu z łagodnym zejściem do wody. Jest rafa do pooglądania? Miałaś opcję All, czy inną? Jakie jedzonko?? Wogóle opisz hotel (zwłaszcza pod kątem dzieci:)) Dzięki z góry. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Wróciłam z LTI Tropicana Grand Azure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:36 Plaża jest bardzo szeroka z leżakami i parasolami. Zejście do wody bardzo łagodne - przez ok. 400m w głąb moża woda sięga najwyżej 1,5 metra. Coprawda na plaży jest drobny żwir a nie mięciutki piasek, ale przy dużym dziecku (nie raczkującym) w ogóle to nie przeszkadza. Poza tym na plaży jest plac zabaw dla dzieci. Hotelik ogólnie naprawdę ekstra -pięć dużych zjeżdzalni, dwa ogroooomne baseny, odzielny mniejszy basenik dla dzieci. Codziennie o 20.30 jest dyskoteka dla maluchów (30 min.) którą prowadzą animatorki. Jedzonka też w brud (ja miałam opcję All). Pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Wróciłam z LTI Tropicana Grand Azure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:42 Jadę do Tropicany w lipcu. Napisz proszę jaki pokój miałaś:superior czy standart, jak z dojazdami do Naama Bay,czy w hotelu jest jubiler, czy byłaś może w Jerozolimie? Jeżeli będziesz miała wiecej czasu, to spisz swoje wrażenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś