Gość: misiureczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:05 Proszę o informację, czy płacąc za wejście do tego hotelu płacę za opcję allinclusive, czy tylko sam wstęp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eli Re: Wstęp do Titanica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:11 właśnie mnie to też interesuję. My też chcemy się wybrać na jeden dzień do tego hotelu. Ile kosztuje wstęp i czy wchodzi w skład biletu opcja all? Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Wstęp do Titanica 23.05.06, 17:48 Opcja all nie wchodzi w cene bletu do aquaparku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Wstęp do Titanica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 13:53 Ile kosztuje wstęp ? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzytkat Re: Wstęp do Titanica 24.05.06, 15:44 Gość portalu: eli napisał(a): > właśnie mnie to też interesuję. My też chcemy się wybrać na jeden dzień do tego > > hotelu. > Ile kosztuje wstęp i czy wchodzi w skład biletu opcja all? wstęp do aqua parku od rana do 16 kosztuje 20$od osoby . po 16 kosztuje 10$ niestety niewiem czy jest to ALL bo byłem w Titanicu ,ale polak potrafi :o) (podpowiem : wystarczy mieć bransoletke od znajomego z tytanica) Odpowiedz Link Zgłoś