Dodaj do ulubionych

Pożegnanie z forum

02.06.06, 23:11
Cichutko sobie siędzę i tak czytam...
Hm...mam dość.
Ciężka rola jest moderatora!!!.
Wytniesz -źle,nie wytniesz-larum,groźby.
Starałem się być (o jak się myliłem ,obiektywny).Wycinałem wszelkie
reklamy,obraźliwe teksty.Dostawałem w ciry,obrażano mnie.Nie tylko na
forum,ale też na skrzynkę.Ostatnio,jeden taki straszył mnie,że jego
żona,ważna pani redaktor mnie tak u Michnika uziemi,że popamiętam.A,że ja nie
z tych co się boją ,olałem list,tak jak wiele innych.Tylko ,pytam się ,po co
mi otwierać skrzynkę i to czytać.Ale to juz bym wytrzymał.
NIE WYTRZYMAM stałego nazywania mnie KOMUNISTYCZNYM cenzorem.
Od komuny dostałem przede wszystkim w dupę.Nie będę tu,bo to nie forum
polityczne,opisywał mojego przechlapanego zycia za KOMUNY.Mogę być
nazywany:stary,łysy ale nie pozwolę się nazywać KOMUNISTYCZNYM CENZOREM!!!

Poprosiłem stanowczo admina forum o pozbawienie mnie zaszczytnego
miana ,opiekuna forum(które,to zawdzięczam,za co dziękuję ,Wam).Myślę,że nie
będzie mi się przeciwstawiał.

Tak,że żegnam Was po raz ostatni na CZERWONO,w kolorze,który już przez
dziadka mojego był kolorem znienawidzonym.
Nie obrazam się,nie żegnam się z forum,dużo z niego przez te kilka lat
skorzystałem.
Ale mam dość być moderatorem.
Pa,pa do zobaczenia już w kolorze czarnym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczerze Re: Pożegnanie z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:25
      Szczerze, to byłeś taki sobie, i ten post powyżej (pożegnanie) utwierdza mnie w
      tym przekonaniu.
      Jakoś tak nerwowo było.
      • scorpio1956 Re: Pożegnanie z forum 02.06.06, 23:42
        Jakoś nerwowo to Ty piszesz.Raz jako Paniusia,innym razy magda,Burasia i itp.
        Nie masz cywilnej odwagi pisac po jednym nickiem,szczerze?.
        Natomiast Twoje posty baaaaaaaaardzo dużo wniosły,też szczerze.
        • vargquorthon Re: Pożegnanie z forum 02.06.06, 23:45
          scorpio1956 napisał:

> Jakoś nerwowo to Ty piszesz.Raz jako Paniusia,innym razy magda,Burasia i itp.
          > Nie masz cywilnej odwagi pisac po jednym nickiem,szczerze?.
          > Natomiast Twoje posty baaaaaaaaardzo dużo wniosły,też szczerze.

Przestan Pan pie..c za przeproszeniem tylko prosze zobaczyc co sie dzieje w
          watku o tym czy robic autoryzacje nickow czy nie moze Pan sie raz przyda
          naprawde a nie bedzie sie rozczulal nad soba choc to tylko internet.
          Jesli to dla Pana nic moge na boku wyjasnic pewne sprawy bo moze Pan sobie nie
          zdaje zabardzo sprawy o co idzie.
          Tu juz nie chodzi a wyswiska czy trollowanie bo ktos sie posunal zadaleko.
          Zrob Pan cos to moze odejdziesz z klasa bo chociaz raz sie przydales.
        • derduch Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 07:18
          Widzę Zbyszku że i Ciebie najnowszy troll W KOŃCU wyprowadził lekko z równowagi,
          teraz gnojek zobaczył że się osmiesza i każdy wie że gada sam ze sobą, czy mu
          się polepszy? Wątpie.
          Co do Twojej decyzji, jak dla moderatorem byłeś idealnym, jedyne co mam Tobie i
          Kaśce do zarzucenia to że od pewnego czasu jakby mniej było Was widać na Forum,
          a juz szczególnie Waszej reakcji na zwykły, przedwakacyjny wysyp postów
          reklamowych oraz poczynania kretynów. Rozumiem, praca, obowiązki itd.
          Proszę Cie żebys się POWAŻNIE zastanowił na jednym, jak będzie wygladało Forum
          bez Ciebie, czy lepiej? Na pewno nie. Miriam ma jak sama mówi mniej czasu
          ostatnio, teraz jak ma byc sama... Decyzja należy do Ciebie.
    • gajenka Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 01:08
      Witaj Scorpio!
      Myślę, że decyzja którą podjąłeś jest słuszna. Nie ma potrzeby dalej tkwić w
      bagienku obelżywości, arogancji niektórych forumowiczów.
      Ja bardzo Ci dziękuję(między innymi za niedawne przywrócenie skasowanego przez
      Miriam wątku o pustyni zachodniej), cenię Twój wkład w kształtowanie tego forum
      i życzę tylko pięknych pejzaży (nie tylko egipskich :))
      - Gajka
    • iberia30 Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 10:25
      szkoda.....
      • Gość: bebe Re: Pożegnanie z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 10:56
        Scorpio nie przesadzaj, ataki na Ciebie są spowodowane chyba cięciem
        wszystkiego co nie po linii programowej. Mamy 21 wiek, środek europy, więc nie
        mozna z forum robić następnego ciemnogrodu.Wątek o dzieciach-poleciał.
        Bachory ?- takie straszne to było bluźnierstwo? Tak dzieci- to te normalne. A
        rozwydrzony gó..arz, poza swoją mamusią ,to własnie dla większości bachor. I
        nie ma co tutaj robić z siebie swiętego i rzucać teksty-jak tak mozna itp a w
        głębi ducha kiedy taki gó..arz dokucza, myśleć to samo- ale jak to w polsce-
        dla ludzi,na pokaz - to dalej kochany dzidziuś ,chociaż w głowie lęgną się
        wiązanki i mordercze plany. Dyskusja - siłą rzeczy musi powodować emocje, bo
        tak już jest. Ale dopuki nie ma tam jakichś ekstrem- powstrzymaj się przed
        cięciem. Dyskusje o kobietach ?- każda poleciała. Bo czytają dzieci? niech nie
        czytają ,to forum dla dorosłych, z netu chcesz zrobić drugą kleczacą non stop
        TV i prasę ? A Derduch przyhamuj nieco bo Twoje posty są jak pana na włosciach-
        ja tak chcę i tak zróbcie, wytnijcie, nie wytnijcie. Kultura nakazuje zwracać
        się na forum publicznym do Admina nickiem, a nie po imieniu, bo
        pokazywanie ,ze masz układy- jest i niesmaczne i moze nie odpowiadać Miriam.
        Dyskusja z pozdrawianiem i wstawkami derducha- została, chociaż wielu raziły
        prymitywne zarciki, pseudozabawne wypowiedzi, a nic nie wnosiła do dyskusji,
        więc ludzie się burzą bo naprawdę jest to cenzura. Pytanie np o burdel w
        egipcie -to coś strasznego, całe forum widząc takowe, powinno przeleżeć za
        pokutę cały dzień w kosciele ? A co w tym takiego strasznego? Nie róbcie z netu
        drugiej polski, i wtedy pewnie nie będą słać maili czy czepiać się ,ze pocięte.
        Derduch pisze -wytnijcie i postu nie ma , mozna zastanawiać się czy jest klika?
        mozna, Post z dzieciakami ? co tam było takiego strasznego ? wiele osób pytało
        dlaczego zniknął ? cisza bo komuś kto jest po imieniu z adminami się nie
        podobał? I o to chodzi Scorpio, a nie komunistyczną cenzurę.A derduch
        przyhamuj nieco- bo niezauważyłem nikogo na forum, kto władczym tonem pisałby -
        usuńcie post (w domysle- bo ja tak chcę) , ani Twój post,ani Twoja własnośc
        • vargquorthon Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 13:18
          uwazam podobnie do bebe
          Scorpio nie marudz nie bylo zle moze troche rzeczywiscie czasem ciales zabardzo
          no ale coz bywa.
          Moze podzielcie sie obowiazkiem moderowania Egiptu na kilka osob zeby cie
          odciazyc ?. Tylko oszolomow jak kto wiemy nie dopuszczajcie bo dac malpie
          brzytwe to sie potnie sama ;).
          pzdr.
          • Gość: gość Re: Pożegnanie z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:45
            vargquorthon napisał:

> uwazam podobnie do bebe

piszecie z tego samego komputera to nie dziwne że i poglądy macie identyczne
            • vargquorthon Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 20:51
              Gość portalu: gość napisał(a):

> vargquorthon napisał:
              >
              > > uwazam podobnie do bebe
              >
              > piszecie z tego samego komputera to nie dziwne że i poglądy macie identyczne

Na glowe Ci padlo czy jestes z rodziny derducha btw. to znaczy to samo ale tak
              pytam tylko z uprzejmosci ROTFL.
              Oki to specu prosze napisz z jakiego IP chociaz piszemy (no tego wspolnego -
              teraz bedzie cisza na zawsze :) :), naczytal sie "Programowania uslug
              sieciowych" Stevansa i śpanuje hehe.
    • alex359 Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 10:44
      rozumiem Twoją decyzję i szanuję, sama przestałam tu zaglądać bo nerwy nie są mi
      teraz wskazane, a niektóre posty potrafią podnieść ciśnienie. Powodzenia!!!
    • staniwaw Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 12:43
      SZKODA,pamiętam,że skorzystałem z Pana wiedzy,jeżeli było nas wielu to ma Pan
      obraz wdzięcznych- był i jest Pan potrzebny nadal,trzeba sobie powiedzieć,kto to
      może robić lepiej;kto? młode wilczki? bez przesady.Mężczyzna stawia głowę do
      góry i robi swoje.Choć są tacy którzy twierdzą ,że raz powzięta decyzja ma być
      zrealizowana do końca.Jeżeli dymisja ma być tylko za "niedogodności" z przyczyny
      anonimów nie chcących się logować a chętnych do ubliżania to właśnie ..nie!!!
      Jeżeli są inne przyczyny-to ma być jak Pan postanowił.Dzięki za pracę w forum.
    • miriam_73 Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 15:40
      ZByszek, nie żartuj.... Nie nie rób tego.
    • derduch Re: Pożegnanie z forum 03.06.06, 17:28
      To nie Zbyszek to ciachnął, mam nadzieje że on nawet tego nie czytał...
    • Gość: taki_jeden Re: Pożegnanie z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:32
      deoand - a tak poza tym wszystko OK?
      w rodzinie wszyscy zdrowi?

gdzie sieją takich jak ty?
    • miriam_73 Deo opanuj się 03.06.06, 19:36

• Gość: deo Re: Deo opanuj się IP: *.smrw.lodz.pl 03.06.06, 20:00
        Zdrowi i uczciwi w przeciwieństwie do niektórych tuzów forum

i jak to nazwał sam moderator scorpio " komunistycznych cenzorów "

Miriam czyżbyś Ty przez 17 lat tak przesiąknęła cenzurą . że teraz ..
        juz nic sie nie da zrobić ....

Swój post wyśle do pana scorpio na prv bo tutaj widać z cenzurą
        się nie wygra ....
        jak zawsze z cenzurą ale można ją obejśc ... może spróbuje jeszcze
        raz .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka