bartez011 22.07.06, 09:37 Gdzie w Hurgadzie można kupić dobrą fajke i tytoń. Może ktoś wie gdzie miejscowi się zaopatrują. Jaka będzie rozsądna cena za taką ok 0,80 - 1m wysokości. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameltravel Re: Fajka wodna 22.07.06, 11:00 miejscowi kupują je na EL Dahar - ale sam nie kupuj bo jakiejś częsci ci poprostu nie dadzą - a jak juz dadzą to każda z innej parafi. Jeśłi już musisz sam to niech złoży ją przy tobie - najlepiej niech nawet naleje wody. Sprawdż uszczelki, i czy ma odprowadzeni dymu z pojemnika z wodą. Wąz przedmuchujemy - czy nie ma dziurek i czy oba końce dobrze do siebie pasują - czy np wąż nie wypadnie ci z fajki w czasie rozpalania. na Daharze na targu jest sklep z częsciami zapasowymi do "sprzętu AGD " - to wygląda jak zlomowisko - ale tam dokupisz jak by co tanio zapasowe części. Tytoń też na daharze - 10 szt ok 5 - 8 funtów węgiel też powodzenia Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
bartez011 Re: Fajka wodna 22.07.06, 11:20 Fajkę kupiłem 3 lata temu i dotej pory paliłem ale nie dawno stukłem dzban , w tym roku lecę do hurgady i musze kupić nową. Ta którą miałem do tej pory okreslili jako "turist" i chcieli mi sprzedać "profesjonal" była 2 razy droższa skręcana na gwint warto kupić. Byliśmy w hotelu Royal Palace a teraz zastanawiamy się nad Regina Style ponieważ jest centrum dobry wybór? dzięki za odp. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
meps3 Re: Fajka wodna 22.07.06, 11:49 Witam A tak poza tym ,to można wszystko kupić w Warszawie.Jest taki sklep:) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bartez011 Re: Fajka wodna 22.07.06, 12:03 Jakie ceny i ewentualnie namiary bądź www... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda73 Re: Fajka wodna 22.07.06, 14:50 Wiem, że są do kupienia fajki wodne na Allegro.pl . Nie trzeba jechać do Egiptu, żeby poczuć jego smak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panna16 Re: Fajka wodna 22.07.06, 16:55 w warszawie na konarskiego mozna kupić fajke na tej stronce masz wszystkie dane forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=9422425 Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Fajka wodna 22.07.06, 18:01 tak tam własnie sa te skręcane na gwint. Z regina style masz bliżej na dahar. Od royal palace na pewno jest lepszy. w polsce możemy kupić fajki turystyczne nie stety tak jak i tytoń i inne gadżety ;) ja mam fajke i turist i ichnią ichnia dostałam w prezencie a turist sobie kupiłam aby sie gapic na malowany dzban ... ewa PS kupując fajke w polsce to nie to samo - wole ten element targowania sie przy herbatce ;) Odpowiedz Link Zgłoś