belfer33 16.08.06, 13:57 Czy w Egipcie 4* to standard przyzwoity? Jaki hotel z oferty Triady wybrać? Chodziłoby mi o niekoniecznie dyskotekową miejscowość, bardziej o taką miłą i sympatyczną z charakterem. Hotel blisko plaży, czysty z fajną ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al_fik Re: ile gwiazdek 16.08.06, 14:59 wg mnie 4* to minimum a i tak mozesz trafic lepiej lub gozej, wejdz na ranking lub egipt-hotele, ja własnie wróciłem z Sharm hotel Holiday Inn Amphora (bo tylko to było bezposrednio nad morzem a kupowalem na dzien przed wylotem i bralem to co bylo) ale trafiem szczesliwie -opis w rankingu, co do miejscowosci to generalnie albo Sharm albo Hurgada, zalezy co chcesz jeszcze zobaczyc w Egipcie. Hotele generalnie albo mają dostep do morza albo nie wtedy dowożą własna komunikacja na własne prywatne plaze, dłuzsze spacery w tym klimacie to niezbyt dobry pomysł, a niektóre kompleksy hotelowe sa tak wielkie że przejscie od recepcji na drugą strone na hotelowa plaze to wystarczajacy wysiłek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: ile gwiazdek 16.08.06, 15:37 Zadnej oferty z Triady jesli chcesz mieć normalne wakacje. Poszukaj, jest pełno sprawdzonych i uczciwych biur które nie okradają swoich klientów. Tak, OKRADAJĄ na cenie wizy. Odpowiedz Link Zgłoś
belfer33 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 13:15 Byłam z Triada juz trzy razy (Hiszpania, Maroko i Turcja) i zawsze byłam baaardzo zadowolona, tak wić nie planuje zmieniac organizatora. Tylko nie wiem co wybrać z ich ofert hotelowe. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 17:08 temat wałkowany do bólu.. nie możesz sam kupić wizy? ja byłam z nimi 3 razy i za każdym razem jest coraz lepiej.. czy to oznacza, że jestem denną debilką, bo tylko głupi może mieć takie szczęście? i popieram przedmówcę - Amhoras jest naprawdę w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 13:41 Weź Empire. Ja byłam w nim dwa razy. Bez luksusów, ale powinno być OK. Poczytaj tym hotelu na forum i w "hotele". Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 13:45 w triadzie 1300 zl za tydzień, to wcale nie "aż" tak tanio, w zeszłym roku byłam w tym hotelu za 1350 zl dwa tygodnie HB (z innym biurem) Odpowiedz Link Zgłoś
swt22 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 17:29 A ja popieram derducha.Jak biuro na "dzień dobry" oszukuje Cię parę dolców na wizie,to czego można się spodziewać dalej.Każde biuro nie podające w ofercie kompletnej ceny jest dla mnie niewiarygodne.Dopłacić to ja mogę,ale do fakultetów. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 17:36 okay, tylko czasem w skład ceny wchodzą kwoty dolarowe, bodajże opłata lotniskowa (choć mogę się mylić), a to jest już kalkulowane wg kursu z dnia sprzedaży, więc jest ruchome.. tak tak, różnice mogą być minimalne więc biuro powinno to wziąć na siebie.. jak kto woli.. ja mogę sobie sama pododawać wszystkie składniki ceny ostatecznej i tą porównać do innych ofert, aż tak wymagająca nie jestem.. ale jak to woli i lubi.. boję się tylko, że niewiele jest biur, które spełniają Wasze oczekiwania, a te z kolei nie spełniają moich.. Odpowiedz Link Zgłoś