Dodaj do ulubionych

ile gwiazdek

16.08.06, 13:57
Czy w Egipcie 4* to standard przyzwoity? Jaki hotel z oferty Triady wybrać?
Chodziłoby mi o niekoniecznie dyskotekową miejscowość, bardziej o taką miłą i
sympatyczną z charakterem. Hotel blisko plaży, czysty z fajną ofertą.
Obserwuj wątek
    • al_fik Re: ile gwiazdek 16.08.06, 14:59
      wg mnie 4* to minimum a i tak mozesz trafic lepiej lub gozej, wejdz na ranking
      lub egipt-hotele, ja własnie wróciłem z Sharm hotel Holiday Inn Amphora (bo
      tylko to było bezposrednio nad morzem a kupowalem na dzien przed wylotem i
      bralem to co bylo) ale trafiem szczesliwie -opis w rankingu,
      co do miejscowosci to generalnie albo Sharm albo Hurgada, zalezy co chcesz
      jeszcze zobaczyc w Egipcie.
      Hotele generalnie albo mają dostep do morza albo nie wtedy dowożą własna
      komunikacja na własne prywatne plaze, dłuzsze spacery w tym klimacie to niezbyt
      dobry pomysł, a niektóre kompleksy hotelowe sa tak wielkie że przejscie od
      recepcji na drugą strone na hotelowa plaze to wystarczajacy wysiłek ;)
    • derduch Re: ile gwiazdek 16.08.06, 15:37
      Zadnej oferty z Triady jesli chcesz mieć normalne wakacje. Poszukaj, jest pełno
      sprawdzonych i uczciwych biur które nie okradają swoich klientów. Tak, OKRADAJĄ
      na cenie wizy.
      • belfer33 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 13:15
        Byłam z Triada juz trzy razy (Hiszpania, Maroko i Turcja) i zawsze byłam
        baaardzo zadowolona, tak wić nie planuje zmieniac organizatora. Tylko nie wiem
        co wybrać z ich ofert hotelowe.
        • ddb2 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 13:36
          Gratuluje wielkiego szczescia!
      • annie2003 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 17:08
        temat wałkowany do bólu.. nie możesz sam kupić wizy? ja byłam z nimi 3 razy i
        za każdym razem jest coraz lepiej.. czy to oznacza, że jestem denną debilką, bo
        tylko głupi może mieć takie szczęście? i popieram przedmówcę - Amhoras jest
        naprawdę w porządku :)
    • emma65 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 13:41
      Weź Empire. Ja byłam w nim dwa razy. Bez luksusów, ale powinno być OK. Poczytaj
      tym hotelu na forum i w "hotele".
    • emma65 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 13:45
      w triadzie 1300 zl za tydzień, to wcale nie "aż" tak tanio, w zeszłym roku
      byłam w tym hotelu za 1350 zl dwa tygodnie HB (z innym biurem)
      • swt22 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 17:29
        A ja popieram derducha.Jak biuro na "dzień dobry" oszukuje Cię parę dolców na
        wizie,to czego można się spodziewać dalej.Każde biuro nie podające w ofercie
        kompletnej ceny jest dla mnie niewiarygodne.Dopłacić to ja mogę,ale do
        fakultetów.
        • annie2003 Re: ile gwiazdek 28.08.06, 17:36
          okay, tylko czasem w skład ceny wchodzą kwoty dolarowe, bodajże opłata
          lotniskowa (choć mogę się mylić), a to jest już kalkulowane wg kursu z dnia
          sprzedaży, więc jest ruchome.. tak tak, różnice mogą być minimalne więc biuro
          powinno to wziąć na siebie.. jak kto woli.. ja mogę sobie sama pododawać
          wszystkie składniki ceny ostatecznej i tą porównać do innych ofert, aż tak
          wymagająca nie jestem.. ale jak to woli i lubi.. boję się tylko, że niewiele
          jest biur, które spełniają Wasze oczekiwania, a te z kolei nie spełniają moich..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka