Dodaj do ulubionych

Wybór hotelu

28.09.06, 17:23
10.10.2006 lecę na tydzień z Warszaway do Sharh el sheikh. Mam do wyboru trzy
hotele w opcji allinclusive PRIMA LIFE REHANA, ROYAL MODERNA, LTI GRAND AZUR.
Lecę tam z Eximem, może ktoś mógłby mi doradzić w wyborze hotelu? Będę
wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • elsalvador1 Re: Wybór hotelu 28.09.06, 17:43
      Salam.To polecam inny i bedziesz zadowolony Palmyra Resort****.Extra i z
      klimacikiem.Masalam.
      • szkolenie Re: Wybór hotelu 28.09.06, 19:10
        Tylko zapomniałeś dodać,że ten hotel nie jest przy plaży.A to ,przynajmniej dla
        mnie dyskwalifikuje ten hotel.
        Rehana też jest ok.700m od plaży(baaaaaaaaaardzo małej)
        Pozostaje tylko Tropicana,hotel wart grzechu i tych pieniędzy
        • gwa1 Re: Wybór hotelu 29.09.06, 02:44
          Byłam w lipcu w hotelu LTI grand Azur Resort (Tropicana), a znajomi w tym samym
          czasie w Royal Moderna Jedź do Tropicany-bajka. Ludzie, którzy oglądają mjoje
          zdjęcia z wakacji pytają, czy mieszkaliśmy w pałacu, tak samo jest z
          wszystkim.Moderna wypada przy Tropicanie bardzo blado. Do Rihany nie polecam.
        • elsalvador1 Re: Wybór hotelu 29.09.06, 10:27
          Salam SZKOLENIE.Fakt,zapomnialem dodac ale to jest maly spacerek/5 minut wolnym
          krokiem/ i duza plaza z mala iloscia ludzi.W wielkich "molochach"hotelowych
          majacych wlasne plaze niejednokrotnie trzeba przejsc dwa-trzy razy taka
          odleglosc,zeby polozyc sie na piasku bo lezakow zapewne braknie/chyba,ze jak ja
          robilem-5:30 rano z recznikami rezerwowac i dalej do spanka/.I tak polecam choc
          oczywiscie nie bylem w wiekszosci hoteli wiec nie moge
          porownac.Pozdrawiam.Masalema.Robson.
    • annddy Re: Wybór hotelu 29.09.06, 07:45
      Bardzo dziękuję za info, pewnie zdecyduje sie na Grand Azur. Słyszałem również,
      że są tam dwie opcje ALL. w jednej jest wszystko, a w drugiej?????????????
      • kasia8413 Re: Wybór hotelu 29.09.06, 15:44
        Obie opceje ALL w hotelu Grand Azur obejmują wszystko (wszystkie restauracje,
        bary itd) z tą tylko różnicą że zielona opaska (ULTRA ALL) daje dodatkowo
        możliwość wstępu do LOUNGE ( niewielkiej osobnej loży) znajdującej się w Lobby,
        ze skórzanymi fotelami i biegającą obsługą oraz dostęp do wszystkich alkoholi
        importowanych. Bardzo mało jest w hotelu osób z zielonymi opaskami i moim
        zdaniem (byliśmy tam od 5 do 12 września) jest to całkowicie bezsensowne bo
        hotel jest na tyle duży i elegancki, że jakieś jedno pomieszczenie w którm
        posiedzi się może godzine dziennie nie daje żadnych dodatkowych korzyści. Chyba
        że ktoś ma bardzo wyrafinowane podniebienie i nie skala go miejscowym
        alkoholem......:) Hotel bajeczny, nie będzie się nikomu chciało jechać już
        nigdzie indziej, po prostu pięknie!! ( a porównanie mam bo w egipcie byłam juz
        4 razy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka