elsalvador1 29.10.06, 15:34 Zimno nie Ludziska.Pora na Egipt /nie Deo?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truda740216 Re: Jeeeesteeeem 29.10.06, 19:18 Mówisz i masz!!!!! Za dwa tygodnie o tej porze będę z moimi chłopakami konsumować kolacyjkę w Sharm :-) Ciśnienie mam już od tygodnia, a przez dzisiejszą aurę jeszcze się wzmogło! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Jeeeesteeeem 29.10.06, 19:37 oj marzy mi sie Sharm...ciepelko...odpowiednia ilosc sloneczka....no coz na razie pozostaje w sferze marzen, ale kto wie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Jeeeesteeeem 29.10.06, 19:41 Mi HRG się marzy, Sharm jakos mi się nie spodobał, tak już mam i nic nie poradze :-) A kurde jak się nie wyrwe 11/12 to prędko nie polece, na ferie zimowe wybieramy się na Karaiby tak więc HRG odeszłaby gdzies na Wielkanoc dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Jeeeesteeeem 30.10.06, 14:23 No i Widzicie...wszystkim sie marzy ciepelko,moze Wam cos przywioze?!.Jeszcze 3 tygodnie i witaj wolnosci slowa i czynu hehe.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_diana Re: Jeeeesteeeem 30.10.06, 18:52 faaaaaaaaaaaajnieeeeeee!i fajnie,ze jedziesz wkrotce. Ja znowu na katalogi zimowe NARCIARSKIE, a tak kusi ten Egipt oj kusi!A derduch mial napisac o domi a teraz dalej na karaiby -super! Odpowiedz Link Zgłoś