elsalvador1 02.11.06, 10:37 Teraz ja potrzeboje pomocy.Doradzcie i w miare opiszcie.Pozdrawiam.Robson. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 03.11.06, 15:30 najlepsze ... te od strony morza , te przestronne , z czysta i dużą łazienką ..... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 03.11.06, 15:37 Deo,brakowalo mi Twojego specyficznego humorku.Pzdr.Robson. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 03.11.06, 15:47 hahahaha widzę , że się natychmiast " pokapowałeś " już sie nie odzywam w tym temacie ... niech mówią ci co tam byli pzdr serdecznie deo Odpowiedz Link Zgłoś
suomi77 Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 04.11.06, 12:13 Czesc ,jadę do Ali Baby 17 listopada,zreszta juz pisalam na innym forum,ale tam mnie zablkowano,wiem czemu!! :)) oto co dostalam od kogos kto byl w Ali babie : Witam, wszystkie budynki ali baby sa w dwóch rzędach, pierwszy bezposredniu przy basenia, drugi za nimi przy ogrodzie. Ja chciałam mieć pokój przy baseie i na pięterku ... i taki miałam i byłam zadowolona :) i nic nas to nie kosztowało :) podobno zwyczajowo 5 $ załatwia sprawę, nam się udało załatwić to bez "opałat". Pokoje są wszystkie identyczne, więc nie ma lepszych i gorszych, różne są tylko lokalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
suomi77 Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 04.11.06, 12:16 MIALO BYC nie wiem czemu,a nie wiem czemu!! Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 04.11.06, 12:21 Dzieki,to pewno spotkamy sie nas miejscu.Pzdr.Robson. Odpowiedz Link Zgłoś
suomi77 Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 04.11.06, 12:24 niestety nie,bo ja wracam 24 :)) ,ale napisze moze z hotelu z netu jak jest. Jeszcze jedno info " Jeśli chcecie zrobic jakies zakupy, to nie musicie jeździć do centrum (Saakala), po wyjściu z hotelu, jak pójdziecie w lewo wzdłuż drogi to zobaczycie duży pasaż handlowy. na końcu tego pasażu (dosłownie ostatni sklep) jest sklep, gdzie nie trzeba się targować bo maja ceny wywieszone i już ustalone (faktycznie, dobre ceny)" Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 06.11.06, 11:40 to zalezy czego oczekujesz..... tu masz zdjecie tego hotelu z gory: foto.onet.pl/0,20099,1192612,8173532,user.html wychodzac z recepcji widzisz basen, base ciagnie sie do polowy drogi z hollu do morza, druga polowa, to tzw. czesc ogrodowa. wzdluz basenu oraz tej drogi po obu stronach jest rzad pokoi, przy basenie 3 poziomowe budynek, w czesci ogrodowej dwupoziomowy. miedzy Alibaba i Alladynem jest jeszcze trzeci ciag pokoi. w czesci przy basenie masz blisko do basenu, restauracji, silowni itp. ale minusem moze byc to, ze przy otwartym oknie slyszysz ciagle animacje w dzien i w nocy wystepy wieczorne... w czesci ogrodowej jest wiekszy spokoj, zielen, blisko do morza, dalej jednak do restauracji. Innym aspektem jest wybor pietro czy parter: na pietrze masz taras z balkonem, mozna powiesic ciuszki, zeby schly, zostawic cos na balkonie, dziecko wypuscic i spokojnie isc do kibelka itp... na parterze masz od razu wyjscie z tarasu na teren hotelu, przechodzacy ludzie zagldaja Ci do pokoju, ale przy basenie mozesz od razu isc na lezak:) co kto woli.... najgorszy wybor to chyba ta czesc miedzy Alladynem a AliBaba..... jakby na uboczu. ja dostalam pokoj jaki chcialam, bez doplaty. rzeczywiscie przy plazy sa pokoje chyba ciut wieksze, ale nie wiem czy nie zarezerowawane dla lepszych klientow:) milego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: AliBaba-ktore pokoje wybrac 06.11.06, 12:58 adudi napisała: > to zalezy czego oczekujesz..... > tu masz zdjecie tego hotelu z gory: > foto.onet.pl/0,20099,1192612,8173532,user.html > wychodzac z recepcji widzisz basen, base ciagnie sie do polowy drogi z hollu do > > morza, druga polowa, to tzw. czesc ogrodowa. wzdluz basenu oraz tej drogi po > obu stronach jest rzad pokoi, przy basenie 3 poziomowe budynek, w czesci > ogrodowej dwupoziomowy. miedzy Alibaba i Alladynem jest jeszcze trzeci ciag > pokoi. w czesci przy basenie masz blisko do basenu, restauracji, silowni itp. > ale minusem moze byc to, ze przy otwartym oknie slyszysz ciagle animacje w > dzien i w nocy wystepy wieczorne... w czesci ogrodowej jest wiekszy spokoj, > zielen, blisko do morza, dalej jednak do restauracji. > Innym aspektem jest wybor pietro czy parter: na pietrze masz taras z balkonem, > mozna powiesic ciuszki, zeby schly, zostawic cos na balkonie, dziecko wypuscic > i spokojnie isc do kibelka itp... na parterze masz od razu wyjscie z tarasu na > teren hotelu, przechodzacy ludzie zagldaja Ci do pokoju, ale przy basenie > mozesz od razu isc na lezak:) co kto woli.... Dzieki adudi,wezme pod uwage to co piszesz.Dzieki.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś